39

до 36

преди 7 години

Очевидно не си ти сред образованите, съдейки по правописа ти. Явно си доволен, че твоите хора са в Парламента - ама то с такива избиратели, такава държава. За Куневица, Лукарски и за Москов съм съгласен да не са вътре. За Радан и особено за Христо Иванов - ти не заслужаваш такива управленци. Чети си Винету, гледай си В група отбори и се смей на *** смешки.

38

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарно значи само ГЕРБ в парламента, това ли искате, бе, хора?Дори малка идея имате ли това как работи? МИР 25 печели Бойко - всички други от този МИР в кофата.И така всеки МИР в цялата страна. Само ГЕРБ, няколко БСП, и 15тина ДПС на югоизток.Никой друг няма да влезе.

37

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарния вот по начина по койо Слави го предложи, е класически автогол, заради който ще теглим много. Все що-годе грамотен го знае, дори гласувалите за референдума се усетиха, че са се подвели... една част. Неслучайно в Европа няма такава система, но може да се мисли за засилване на мажоритарен елемент, посредством преференциите.

36

да на компромисите

преди 7 години

Само с компромиси ще имаме едно работещо правителство. Нека патриотите да разберат, че пенсия от 300лв. не е за нас и тя ще наруши нашия стабилитет, затова да се откажат от тази си точка, това е компромис. От своя страна нека ГЕРБ да преразгледа мажоритарния вот и да се откаже от него, това също е компромис., Важното е да се продължи стабилитета, всеки да знае че и утре положението ще е същото както е и днес, за да има предвидимост и да може хората да живеят спокойно.

35

заради

преди 7 години

Заради такива ***,пишман бат бойки и псевдо патриоти, и цялата чета крадливи *** останахме без бъдеще! Пита се - "А сега накъде?"

34

Цирковата програма

преди 7 години

До Анонимен 27Неуважаеми зрители. Старият цирк "Български политици" със стара, но обновена програма.В нея ще видите невероятните номера наОгнегълтача Далаверко- ще глътне огъня на цялата енергетикаМайстора на опасните игри Бидона- ще посрещне с голи гърди цели залпове от капама, сужук, примесени с обилни количества вино йощ ракияВъжеиграчът Перко, който ще демонстрира ходене по мостовете на Сена след запой и разгул в скъп Парижки хотел За представлението на цирка Плащате Вие, неуважаеми.

33

Цербер

преди 7 години

Ситуацията е като в баснята на Михайловски. Орел рак и щука теглят каруцата на България, Бай Бойко е гордия каруцар на капрата, а на първта седалка в каруцата са Цецка, Цецко, Куневица....

32

А на бас !

преди 7 години

че до края на годината от групата на ОП ще се отцепят поне двама "патриоти", а от "Воля" и група няма и да остане. И ще се прелеят към ГЕРБ ! Ей така ще ги "коалират"...Бойко е играч, а тия са сватбарски музиканти.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Кои са па тия "най-образовани и смислени"???? Куневицата, или Раданчо.....или пък онова безличие Христо....да не говорим за тая откачалка москов.....я се скрий бе!!!!! СЛАВА БОГУ че се пръждасаха!!!

30

Професор

преди 7 години

Дyxът на Левски се е вселил във ВоленВолен е Апостол и Дякон.Ако спечеля, печели цял народ. Ако загубя,губя само мене си.В.Сидеров.

29

Анонимен

преди 7 години

"Патриотите" ще направят най-голямата си грешка (и последна!) ако се подведат по акъла на винету и се кооперират с него!!! КРАЙ! Хи-хи-хи....май "опита" на деформаторите нищо не им подсказва!

28

Анонимен

преди 7 години

И от патриотите като най-сериозен (доносника)Каракачанов

27

й

преди 7 години

И забележете,алтернатива е Слави -съмишленик на Бойко ???Е няма такава държава . Разбирам патриотите след като им се е паднало да управляват защо не ,но все пак едно нещо ще трови отношенията с ГЕРБ.Как те ,противници на ислямизацията, ще управляват с приятеля на Ердоган, по думите на самия Борисов.

26

Българин

преди 7 години

Ако има проблеми с приемането на мажоритарния вот, ще се видим с всички управляващи пред парламента. Но ние ще сме доста повече от тях. Да видят как се пренебрегва вота на милиони българи.

25

Анонимен

преди 7 години

Глупаците пак ги измамиха - гласуваха уж за патриоти, а получиха обичайните *** оти.

24

Анонимен

преди 7 години

Не са виновни тия льольовци на снимката, а онези, дето са гласували за такива и за тия, които ни управляват. Гласовете на най-образованите и смислените остана извън НС.

23

чичо Гошо

преди 7 години

Аз мисля,че патриотите сгрешиха.Хората искаха промяна,а такава не виждам със старите мутри на ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 7 години

Циркът е на "ПОЗИТАНО" 20 другарки и другарЕ!

21

Синема гу-гу 3Д

преди 7 години

Гледам снимката и с носталгия си спомням за великия Доньо Донев и едноименния му анимационен филм...

20

ОЗИ

преди 7 години

До БъзОбединени Забогатели Идiотi (ОЗИ)- Перко, Далаверко и Бидона.