67

.

преди 7 години

няма да има борисов3, външните фактори няма да позволят, а и той сам не иска...нищо не зависи нито от патриотите, нито от БоБо нито от гласуващите

66

ни не ентерсува

преди 7 години

До MAD - бе, гледай си там тв, и не ни занимавай с россия, то бива простотия, ама вие - с росс. лягате с росс.ставате!

65

Човекът в сянка

преди 7 години

Борисов не отчита факта, че не е единствения вариант на Обединени патриоти. Коалиция може да се направи и с БСП, което и без това, е по-разумния вариант.

64

Хитър Петър

преди 7 години

Валери Симеонов е създателят на Атака и НФСБ, както и на Обединени патриоти. Много лъжи има в програмата му. Сега започна да се отрича от самата си програма преди изборите. Трябва да се извини на избирателите си сега, иначе ще го убият. Мошеникът няма къде да избяга.

63

Анонимен

преди 7 години

Ама вие да не си мислиет че Борисов в действителнос ни управлява? Изрепчи се на Клинтън за шистоивя газ и на Путин за Аец Белене - падна правителството до месец. Стойнев като беше много независим - дойдоха трима американски сенатори, и на следващия ден Орешарски не бе премиер. Плевневлиев винаги ходеше до Брюксел да пита за одобрение на служебните кабинети. Сега Бойко летя до Малта, за да питна, може ли да прави коалиция с Патриотите. Няма такова нещо като независима България.

62

Шерлок Холмс

преди 7 години

Уотсън. Тия всичките са от държавна сигурност. И сега ще се пазарят. Метеорита дано нацели мафиотското сборище.

61

Гробокопач

преди 7 години

Всеки един при "Патрона" на отделен трудов договор, според заслугите. ДС агентът Каракачанов е най-приемлив за Брюксел, понеже не е плюл по Баце и европската ориентация. Поради това си взема заслужен пай от баницата, Балевски плю Баце, че не ставал за мин. председател, но все пак има известна тежест и му е нужен, за фелдфебел става, айде там един конюнктурен пост в НС, далече от управленските решения на Баце, Сидера много го плю ЕС и евреите;))))

60

do 123

преди 7 години

До 123Ами ДПС го подкрепяха Борисов и в предишния парламент. Няма закон на ГЕРБ, който да не е подкрепен от ДПС.

59

123

преди 7 години

Всичко се връща като бумеранг на др. Борисов. Непрекъснато "ревеше" по медиите за златния пръст на Сидеров, но сега опря до него. Как гледа хората в очите? За тая власт е готов на всичко. Ще се договори и с ДПС, но задкулисно да го подкрепят. И двете партии имат обръчи и кръгове от фирми, които ги обслужват и интересите са им взаимни. Те и досега работеха заедно. Бойко и без това сменя и назначава който и където си иска. Спря и проверка на Мишо бирата, но според прокуратурата няма нарушение.

58

Анонимен

преди 7 години

Бойко стана пишман,че подаде оставка.С РБ му беше лесно-всички му се мазнеха,само един Радан Кънев му се опъна и то накрая.С тия обаче,зор ще види.Ако не бръкне дълбоко в джоба,няма да му се получи.Криво си направи сметката падишаха.Мислеше,че ще спечели мнозинство,за да управлява сам.Но не стана.Дори щеше да загуби,ако в края на изборния ден не бяха активирали ромските гласове.Сега всеки ход е загуба за него.И агония за всички.

57

Анонимен

преди 7 години

Хайде бе Бобо, нали си мъж, нали не ти пука какво мислят патриотите - ГУШНИ СЕ С С ДПС! И НАРОДА ЩЕ ТО ОБЕСИ НА НЯКОЙ БОР!

56

Анонимен

преди 7 години

ЧАКАТ ИВО ПРОКОПИЕ3В ДА ОПРЕДЕЛИ КОИ МИНИСТЕРСТВА ДА СЕ ДАДАТ НО ПАТРИОТИТЕ.

55

Търпелив

преди 7 години

СЕГА да направим едни избори, а след тях Борисов си има началницихахахаа

54

Анонимен

преди 7 години

патриотите ако завишсеше само от тях България щеше са е мноог модерна и социалан държава....обаче Парламента доминиран от Герб им се противопоставя по редица въпроси.

53

Анонимен

преди 7 години

ДПС и ГЕРБ да внимават и да спрат да преговарят тайно.

52

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ПОБЕДИ НА ИЗБОРИТЕ, НО ЗАЩО БОРИСОВ НЕ СЕ РАДВА? А УЖ ЗАГУБИЛИТЕ ПАРТИИ СТОЯТ ОТСТРАНИ И СА ЗАБАВЛЯВАТ! ХА-ХА-ХА

51

Наско защото

преди 7 години

За какво правите избори в България тогава? Като Брюксел одобрява кой да е във властта и кой не???????????

50

до 53

преди 7 години

Споко бе - пред чужденциет ще ни представя Джамбазки......

49

Анонимен

преди 7 години

ЕДИН МИЛИОН ПЕНСИОНЕРИ ЧАКАТ ОБЕЩАНАТА ОТ ПАТРИОТИТЕ 300 ЛЕВА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ВЕДНАГА.

48

MAD

преди 7 години

Президентът на Русия Владимир Путин говори пред държавната Дума за напрежението с малцинствата в Русия.В Русия трябва да живееш като руснаците. Всяко малцинство, ако иска да живее в Русия, да работи и да се храни в Русия, трябва да говори на руски и да уважава руските закони. Ако предпочита шериатското право и да живее по мюсюлмански тогава го съветваме да отиде някъде, където шериатът е възприет като държавно право.Русия не се нуждае от мюсюлманските малцинства. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние не им даваме никакви специални привилегии. Нито ще се опитваме да променим нашите зако