11

sg

преди 7 години

Hahahaha западните медии са почти толкова мало.умни, колкото руските!Е как "кой враг на Русия" е виновен?!? На всички руснаци пишещи във форумите на "ехо москва", "новая газета", лента ру" и т.н пишат, че вероятно Путин е виновника и че това е дело на службите за сигурност!!По принцип Русия няма по-голям враг от тези, които я управляват в последните 18 години-Путин и неговата шайка милиардери!!На руснаците им е ясно, че този теракт ще послужи за забрана на всеки протест до изборите.Това е и целт

10

Анонимен

преди 7 години

Джуджето трябва да си оправи собствената колибка, преди да отива да разчиства терористите в Сирия! Не случайно, по официални руски данни, бойците на ИДИЛ от Русия и републики от бившия СССР са над 9 000! Тези републики, както и руските кавказки в това число и Чечения са развъдник на терористи.

9

До ODESSA

преди 7 години

"Сега идва редът на арматата. Ще има квичене до луната."Тя тая Армата не можа да запали, ти на война ще я пращаш :))))

8

Анонимен

преди 7 години

Виновен е Путин, той поръча това, за да може да мачка опозицията.

7

ODESSA

преди 7 години

След това. Живота на борците за свобода ще е изключително кратък, и пълен със неприятни изживявания.

6

Анонимен

преди 7 години

Едва ли атентатът в метрото ще е единичен случай. Доста зверства извършиха руснаците в Сирия. Сееш ли ветрове ще жънеш бури.

5

Анонимен

преди 7 години

Точно почнаха протестите срещу жужето и започнаха атентатите.Случаеност?Не мисла!

4

Ники

преди 7 години

Скоро ще се разбере кой стои зад това, и отговорът на руснаците няма да е никак приятен.Познавам ги като хора, това са много горди и много отмъстителни хора.Който стои зад това, където и да се намира ще бъде намерен.

3

мнение

преди 7 години

Излиза, че Путин е бил прав. Какво защитават узбеки, таджики и др. средноазитци в Сирия??? Освен да минават подготовка и натрупват боен опит, които да използват на друго място? Затова Запада не съдейства на Русия, защото тези ще се върнат обратно в Русия като борци за свобода, след като са изклали маса мирно население в Сирия. Асад е последна грижа за САЩ и Европа, то е ясно че няма да продължи още дълго. Преди войната дори Путин бе готов да се откаже от него, но западняците го отказаха...

2

ODESSA

преди 7 години

Сега идва редът на арматата. Ще има квичене до луната.

1

Как кой?

преди 7 години

Иван Костов, разбира се...