116

Анонимен

преди 7 години

Кво протестират-глупaци.Като им направят цените европейски ще вият като болни кучета.Сега им е леко ток,вода парно и телефон всичко тва под 100 (сто) лева общо.Сьомга 25-30 лева килото скъпата.И тва е след инфлацията.После ще реват да се върнат тези времена.

115

Анонимен

преди 7 години

Меркел управлява вече 12 години страна с икономика по-голяма от руската , а все още няма дори 150 метрова яхта и нито един съученик милиардер , нито пък 30-40 години по-млад таен съпруг , шампион по нещо си . КАКВА О.В.Ц.А. !!!!!!!!!!

114

ODESSA

преди 7 години

Зилт Германски остров. За два дни. След 3 дена ще съм във атлантическия океан.

113

Анонимен

преди 7 години

Младите хора най лесно се лъжат ,това го знаем от опит ,а ако тези там искат нестабилност нека попитат за времената на Елцин или да дойдат да поживеят тук за да разберат какво ги чака !

112

Анонимен

преди 7 години

Искат някой алкохолик или предател като Елцин и Горбачов.

111

Анонимен

преди 7 години

няма да ви огрее - Путин не е мека мара като Януковочи или Лукашенко.Ама не е лошо да попишете дежурната порция глупости за Русия де.Все пак в хибридна война сте.

110

до 118

преди 7 години

като тук ДС

109

вашта мм тролска дее

преди 7 години

Добре че младите могат да ходят на запад, че иначе досега 10 революции щяха да станали тук. Клапанът е отворен и парата може да излезе. Иначе при тези заплати сравнени с запада (а вече дори с Румъния) щеше да хвърчи много червена перушина. Червената напаст (облуж.персонал Герб и децата на БКП - БСП) се задоволява с краденето на остатъчната маса, която вече съвсем се отказа да се бори. Избираме си отново статуквото и кретаме на опашката, не заради демокрацията, а заради окупацията на власт от БКП

108

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ - Решават се с избори , но в Русия има ли избори ? Там винаги пе4ели КГБ .

107

Анонимен

преди 7 години

Ох, Ройтерс ме развълнуваха с разказите и думите на Матвей, 17-годишния московчанин, 17-годишната Катя, която е била на един от протестите в Москва, 18-годишният Максим от Санкт Петербург, участвал в протеста там, Павел 20-годишен студент по ветеринарна медицина, взел участие в протеста в Москва! Ох, много се вълнувам, убеден съм, че не са само четиримата Матвей, Катя, Маским и Павел, сигурен съм, че десетки млади хора в Русия се вдигат срещу Путин. Дните му са преброени, ох, много се вълнувам!

106

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAДокато има пияни *** и *** техни поклонници ще има и говедари.

105

ODESSA

преди 7 години

Голям шанс имат говедарите да получат термоядрен удар. Ако крайцерът Москва си изстреля ракетите.

104

Надига какво?

преди 7 години

Та какво разбира един 17 годишен от корупция? А защо в тази статийка, "политологът" Екатерина Шулман (защо ли, когато има такива събития "политолозите" задължително са с еврейски фамилии) не споменава никъде, че арестуваните 17 - 20 годишни масово са давали показания, че им е платено по 50$ за участие. Просто тези 17годишни, като са усетили дебели са си казали всичко! Пъв вие си пропагандирайте "занадигане на глас в протестите"! Лъжете западнаците, нас не можете!

103

енерал Гурко

преди 7 години

И Съединените Щати приветстваха единодушно присъединяването на Черна гора в НАТО.

102

бих казал

преди 7 години

Жалки напъни.

101

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAВ Русия тези поклонници са 20 милиона при 140 милиона население, а в ЕС са 28 милиона при население от 510 милиона. Така, че умнико *** имат много по-големи шансове да изпукат!

100

Анонимен

преди 7 години

Ами щом не им харесва стабилна държава да дойдат в мутроландия! Тук ще бъдат като в рая. Ще се дрогират ще проституират ще правят балконинк както енгелизите и тем подобни работи. А и да предадът държавата си на краварите още по хубаво ще напряват както ние. Взеха ни най апетитни хапки и за нас остана само да плащаме и да гледаме умно. Сто на сто това ще им хареса. Да им вкарат монополисти да плащат за пренос превоз на тока парно по 2 000 лв на година вода по 3 лв. за кубик това ще им хареса!

99

до 98

преди 7 години

Прекрасен сарказъм!Дано те разберат и другите.

98

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е остатъчната русофилска мрежа. Според оценката на нашите партньори 20% от българите са русофили, затова на интервюто на всеки пети българин отказват. Ако искаме да паднат визите, трябва да се изчистим от остатъчната русофилска мрежа, иначе визите никога няма да паднат.

97

Анонимен

преди 7 години

Меркел управлява вече 12 години и сега ще направи още един мандат - 16 години непрекъснато на власт. Диктаторка! Дойче Веле що не реват за Меркел?