154

поздрави от Северна

преди 7 години

Корея. Дреме ми на ракетата за вас ромска държава. Всички вече сте роми.

153

До 167

преди 7 години

Може и от олово да е била.Бях дете, но помня с какъв потрес се коментираше това от възрастните. Защото ни внушаваха още в училище да се гордеем с производството на електрокари, които се изнасяли в чужбина.

152

ODESSA

преди 7 години

Карам чисто нова Алфа Ромео. И никога от никого не съм откраднал и една стотинка.

151

Анонимен

преди 7 години

Само че не знаем със сигурност какво е направил чичката, преди да се наложи да го убеждават невербално.

150

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Предполагам, че Сталин е виновен.И той също!

149

Анонимен

преди 7 години

И какво бе 5-6 юмрука малко ММА гладиаторски боеве трябва в повече такива зрелища да има какво искате постоянно от интернет обществото наемете си адвокат и го съдете ама дано знаете на чии режими се кланяхте 25 години, който сее вятър жъне буря. Предполагам, че Сталин е виновен.

148

Анонимен

преди 7 години

и аз нищо не разбрах, искала да се сваля с някъв с бели слушалки, той имал много тестостерон, но избягал от госпожата (явно не е красавица) и тя останала да въздиша по пича и да пише любовни балади за него. И че "по някаква случайност" трябва да ни интересуват битовизмите на госпожата...ААхаха ха ха ха

147

Анонимен

преди 7 години

Преди правиш вноска и чакаш 5 години за нова Лада, сега не чакаш 15 години за западен таралясник втора трета ръка, такива има в изобилие при демокрацията, всеки си купува без чакане 15 годишна западна кола.

146

Анонимен

преди 7 години

Аз съм карал и Лада и при демокрацията работих на запад 3 години и си докарах BMВ петица нищо че беше на 17 години, 100 пъти е по добра от нова Лада, руснаците не могат да правят коли.

145

ODESSA

преди 7 години

Жигули е по лиценз на FIAT. И е обявено за автомобил на годината.

144

до 170

преди 7 години

Ето виждаш ли как се оплете и лъжеш за тогавашните коли се правеше вноска поръчваш си лада, като ти дойде реда завода ти я произвежда и ти я доставят няма как никой да не е искал ладите, след като вече си я капарирал един вид продължавай да си пишеш сега ни кажи как тъй станa, че Китай е първа икономическа сила имаш ли някакво обяснение ? Населението им прогресивно нараства а евроатлантическите демокрации умират, бавно но сигурно.

143

Някой

преди 7 години

Този младеж, както и мн други растат според нашите разбирания. А след като сме изградени от злоба,завист, хитрост ,лъжа, измама какво очакваме? Децата са ни такива, защото ние сме се превърнали в животни. Това е. Всеки гледа да "прецака" системата, а накрая прецаканите сме ние...язък за държавата...много, много ниско ниво сме стигнали...жалко.

142

и още новини

преди 7 години

Един мъж е пострадал с порезна рана на ръката, а автомобилът му е потрошен при среднощна разпра на пътя в Монтана. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.

141

Анонимен

преди 7 години

Нали демокрацията не отнема само дава? На ти тоя юмрук, ритник, кол. И в метрото и на околовръстното и в дискотеката.

140

ODESSA

преди 7 години

Селски. Метрото на 70% беше прокопано през гадния " комунизъм" И аз съм от село, и си го обичам. Но ти си ***.

139

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе е вярно, заблудил си се. Ладата беше много по добра от Рено 5. Ладагта беше много по надеждна, Рено 5 постоянно се разваляши и нямаше части, подръжката беше скъпа и хората спряха да го купуват, предпочитаха руските Лади, не толкова комфорни но сигурна кола, и тогава си имаше пазарни механизми.

138

още нещо днес

преди 7 години

Трима души, пострадали снощи при побой в село Гавраилово, са настанени в МБАЛ Д-р Иван Селимински-Сливен, съобщиха от лечебното заведение.Единият от пострадалите е на 43 години. Той е получил хематом след удар в главата с кол. Пациентът е опериран. Към момента има опасност за живота му.Вторият е на 35 години, с рана на главата, получени при удар с брадва. Настанен е в неврохирургия за наблюдение. Има и счупване на едната ръка.Третият пострадал е 15-годишно дете с рана на подбедрицата. Настанено е в Отделението по ортопедия.

137

Анонимен

преди 7 години

Нима мислиш че Рено 5 е нещо по-добро от една Лада при съотношение при 2 към 1 при цените в полза на Ладата....Рено 5 е в пъти по-добро от ладата. Тогавашната "мототехника" се "излъга да вкара малко рена, но бързо ги спря защото никой не искаше ладите. Единственият им недостатък беше, че бяха произведени за Алжир и нямаха парно, но това лесно се поправяше. Не бяха по-скъпи, дори напротив. Жигулките бяха по 7200, а рената по 6000.

136

Анонимен

преди 7 години

Имаме метро. И Масква има метро. Бием се в метрото. И в Масква така. Едни и същи сме. Руски вилает.

135

Анонимен

преди 7 години

Преди около две седмици две деца от Бургас мисля че бяха,подгониха крадец,който открадна чантата на жена.Трябва ли да чакаме да пораснат децата,за да ни защитят?Станали сме/или винаги такива сме били/страхливи,малодушни и безразлични към чуждата болка и проблем.Докога така ще я караме?На улицата се бият с бухалки,а някой снима,вместо да ги разтърве.Деца се бият в училище,понякога с фатален край,учителки крещят на малчугани,а политиците ни обясняват колко добре си живеем.ДОКОГА ТАКА?