43

BATE BOIKO :(

преди 7 години

POSKAPVANETO NA GAZTA E " FAKE NEWS", NIAMA DA IMA NIKAKVO POSKAPVANE ZA SEGA - PAK I KAKVO SA NIAKAKVI SI 30 % , DEMOKRACIATA IZISKVA LI6ENIA !!!!!!!

42

до 35

преди 7 години

Тия номера ги прави единствено ГЕРБ. Преди десетина години нямаше такава практика. Да не забравяме все пак че Топлофикация е общинско дружесвто, тоест де юре нейн шеф е Принцеса Компиреса.

41

Az

преди 7 години

From Russia, with love!

40

Българка

преди 7 години

Не съм фен на ГЕРБ, даже напротив, но някой ще ми обясни ли каква е връзката с избора на новото старо правителство с цената на газта при положение, че даже не са встъпили в длъжност?Също не видях в статията да пише защо се повишава така ударно цената?

39

Анонимен

преди 7 години

Очаквайте скоро и такса въздух 30 лв. на месец. Гарантирано от гроб

38

Анонимен

преди 7 години

май да се огледам за още един климатик тази година, докато са по евтини :Dзимата държавата да не изпищи отново "няма ток, ще има режим" ?*** хора са тези дето взимат заплати за да не правят нищо.

37

Анонимен

преди 7 години

Герберугиииии, честота ви първа изненада от Батко Буби. Искахте си го, избрахте си го, а той ви благодари с теслата която ще ви удари от Първи Април. Моля, стиснете зъби, покажете колко сте верни на Буби, как чу вярвате и поддържате. Нищо, че малко гадничко ви го набута, така във еуфорията покрай Великата Поредна Победа. Браво юнаци! Остава да викаме, гербери - юнаци!!

36

Анонимен

преди 7 години

Честита победа на гербехрастите , започна се.

35

TE4NATA GAZ OT USA

преди 7 години

KADE E ONZI EKSPERT " VASILEV " OT CIA DA UZMU4I NE6TO PO VAPROSAT , A ONZI TROL " STRANDJATA "- JIV LI E ILI ..? HAIDE SEGA KOMENTIRAITE KVO STAA ?

34

Анонимен

преди 7 години

На този плешивец Иванов, стар лъжец и далавераджия, лаком ***, ще му се стъжни. Да каже точно кога ГЕРБ подготви тази гадост, при положение, че цените на Газа падат. Кой ще намаже най-много от този грабеж, кой ще прибира парите. Гербаджиите изчакаха изборите и удариха отново. Така направи Свинетка с винетките като излъга, че няма да се вдигат.Същото направи за билетчетата сополивата кметичка, вдигна ги след местните избори.Като знаем как надписва Топлофикация,Софийска вода и ЧЕЗ, ще има бунт!

33

factotum

преди 7 години

Честито и пак Бойко да изберете!

32

Дръндер

преди 7 години

Мип КЕВР ще свалят Бойко отново!

31

МДААА

преди 7 години

Господата Стефан Пройнов със своя подопечен Адриан Димитров МОЛЯ ВИ подписвайте се да знаем кой кой е че така ни е трудно като пишете от 200 акаунта да тролите :) все пак бъдете горди със словесните си творения...

30

Анонимен

преди 7 години

Еххх ако беше спечелила БСП щяха да го раздават тоя газ без пари ! - с бутилките на опашка и ти сипват колкото кажеш. Благодат щеше да е ама акъл море глава шамандура !

29

Анонимен

преди 7 години

А ПЪК ЛИТЕК МОТОРС НА ГАНЧЕВ ДНЕС ФАЛИРА , КАТО БЕШЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ НА КТБ - 76 000 000 ЛЕВА. ОСВЕН, ЧЕ НЯМА ДА ГИ ВРЪЩА ПАРИТЕ ГАНЧЕВ НЯМА ДА ПЛАЩА И ДЪЛГОВЕТЕ НА ЦСКА-СОФИЯ. КОЙ КРАЛ - КРАЛ, ПОЧВАМЕ НАНОВО.ЧЕСТИТИ ИЗБОРИ!ЧЕСТИТО УВЕЛИЧЕНИЕ С 30% НА ГАЗ, ТОК, ВОДА, СТОКИ ...СПИТЕ ЛИ ? СПЕТЕ, ИМАТЕ 500 ГОДИНИ СТАЖ !

28

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно всяка година след преминаването на зимния сезон ни пробутват един и същи номер - ударно вдигане на цената, така всички приемат цената защото никой не я плаща лятото и като дойде взима бам 100 отгоре на семейство спрямо миналият сезон....

27

Анонимен

преди 7 години

Предстои промяна в договора между България и Русия за цената на газта и нашенските лапачи от "Булгаргаз" гледат да се нагушат като за последно.

26

Анонимен

преди 7 години

Това в благодарско от ГЕРБ за победата :) Но така е добре да вдигат яко и всичко.

25

Казах ли ви?

преди 7 години

Гарантирано от ГЕРБ!

24

Хипстър Многознайков

преди 7 години

1.Ако сега следва поскъпване с 30%,но преди година и половина цената е паднала с 60%,то със сегашното поскъпване цената на суровината не достига стойностите отпреди 18 месеца,тоест газта трябва да си е все още евтина.2.Как газта ще поскъпне с 30%,а на места се очаква поскъпване на парното и топлата вода с 38%?3.Защо когато доларът е нагоре за седмица,цената на газта веднага скача,а ако е надолу примерно за месец,цената на газта не пада?Вече не си и правят труда да мислят правдоподобни лъжи.