33

BILL

преди 7 години

До ДидиНатискат ги ПЕС, а ГЕРБ ги натискат ЕНП, за не влязат "националистите" във властта.

32

ех

преди 7 години

Иванова,те мислят само за пари и секс .Народа е стадо ,което го стрижат и доят.Такива са всички .Държавата е репресивен апарат както казва Маркс ...... Толкоз е просто . Ленин ги беше разтурил всички тези *** ,но те пак изплуваха и изникнаха след десталинизацията.Впоследствие Горбачов ни върна в капитализма като се продаде на запада за 1 милион долара.

31

Го4о

преди 7 години

До АнонименТъй като смяташ, че ББ е неграмотен, а ЦЦ е ***, то тогава признаваш, че *** е и двете взети заедно! След като е бита тотално с 5,5%!

30

Анонимен

преди 7 години

Не се притеснявайте,герберчета.Промяната идва колкото бавно,толкова и сигурно.Те хубавите неща не стават бързо.Нали знаете,че бързата кучкка слепи ги ражда.Първо беше изметен президентът ви.Сега бяха отстреляни вашите седесарски дружки и останахте заобиколени само от"рубладжии",както ги наричате.Нещо,което между другото спомена и Ефенди Михайлов.А следващото и последно действие,което ще се състои или тази есен,или следващата пролет ще бъде последният валс на Бойко Тиквата от село Банкя.

29

Иванова

преди 7 години

Ако БСП лидерите имат грижа за народа си трябва заедно с ГЕРБ да съставят правителство и да променят живота ни към по-добро. Та нали по изборните резултати половината от гласоподавателите са избрали едната или другата партия. Аз съм част от уморения и изстрадал български народ- няколко поколения ще си изживеем живота просто ей така, защото сме се родили по това объркано време. Жалко български политици.

28

Диди

преди 7 години

Те не че са ги канили . . .

27

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно пак ще има избори - едва ли има партия, която да рискува после да бъде обвинена за разрухата в България, в която ни вкара ГЕРБ с "управлението" си от 2009 година досега.

26

срамота,другари

преди 7 години

Корнелия направи невъзможното с идиотката Елена Йончева.Подари ни пак на мафията и мутрите на Марешки и на Симеонов . Алфа и СКАТ вместо да поемат по пътя на забравата отново ще пропагандират елементарен национализъм и популизъм от 20 век .Към тях вече се присъединиха и терористите от ВМРО. Нов курс на партията към марскистко ленински постановки и ново ръководство начело с млади другари .

25

м

преди 7 години

Че кой ви пита вас бе?

24

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията отне първото място на БСП на изборите и така ще е завинаги!

23

Интересно

преди 7 години

Интересно ще е да се види кой ще са навие да управлява в България при това състояние на държавата, до което ни докара ГЕРБ? Най-интересното е дали ГЕРБ ще се набутат пак да крадат след като най-добре знаят докъде ни докараха.

22

Го4о

преди 7 години

КугеФ, не тичай като пърле пред майка.

21

Анонимен

преди 7 години

Ама какаво я отказвате тази коалиция с Герб,още от първата минута след обявяването на резултатите,все едно от Герб пък са ви поканили бе т*пац*!!!

20

фсдж

преди 7 години

Тези смешници никой не ги иска, ама те пак обявяват , че няма да се коалирали?!? Ама да се е чуло, че някой да им е предложил?? Не, те просто се изживяват като нещо значимо- а са едни смачкани мижитурки!!

19

Анонимен

преди 7 години

Дедо не е ли популизъм да раздаваш на едни, пари за саниране които си взел от други? Не е, май е купуване на гласове, или пък комунизъм когато държавата раздаваше всичко.

18

Анонимен

преди 7 години

След толкова години управление на ГЕРБ, България е една разрушена държава. Най-добре това го знае Бойко Борисов и затова подаде на два пъти оставка като премиер - иска някой друг да му оправя бакиите, а след като ги оправи, ББ на бял кон да се върне на власт.

17

Анонимен

преди 7 години

След промяната в Европа, Борисов ще се изсули пак,защото вече няма да ги има старите крадливи дружки.Няма кой да му дава пари да "усвоява"и тези които му се радват ще останат с пръст в ...

16

Анонимен

преди 7 години

БСП не трябва да прави нищо. На следващите избори ще бъде първа.

15

Анонимен

преди 7 години

Започва една световна турбуленция...Точно така.Тръмп им намекна на Европа, ама те още по здраво се хванаха във властта.До края на годината ще има нова ситуация в света.Жалко че при нас ще дойде последна.

14

ДО ГЕРБ

преди 7 години

Значи си признаваш,че без купуване,Баце нито избори може да спечели,нито правителство може да състави.Ние между другото това го знаем.