70

Анонимен

преди 7 години

Трябва още да ги бият!

69

Анонимен

преди 7 години

В статията не пише колко са участвали в протестите, *** що така бе?

68

Анонимен

преди 7 години

Пише го ве, ***! В мАсква над 30000 души, в Питер-15000, в Казан-3000 , Владивосток-12000 и още много. 90 града, чети ве има в нета клипове, статии ..новая газета, ехо москва на Жужин му мажат въжето и стягат бурето..

67

Анонимен

преди 7 години

А колко души са участвали в протестите? Това защо не го пише?

66

Анонимен

преди 7 години

Хаха, типичния русофил в Бг е фен на Учиндолския профан! А цената на газта не я вдигна Бойко и ГЕРБ, ами вашия ши.бан селски цар Володя. Щото много обича българските русофили преди празника на шегата им вдига цената на газта, а за Германия,Франция,Италия,Австрия и т.н я смъква. Ха сега кажете, че и вие го обичате селяци неуки. А я кажете как трябва да се държи един русофил, когато Освобидетлката Русия пристана разгонена на Вековния ни Поробител Туркия??? Ко прай истинския русофил в тоя случай?

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75"Този невалният си е подписал смъртната присъда!"----------Това заплаха ли е или констатация?Аз като казвам, че русия е мракобесна ***, путинофилите ми пишат минуси. Ето ви доказателство че съм прав написано от русофил.

64

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧак пък смъртна присъда, той Навални отдавна е познат на полицията и правосъдието в Русия, редовен клиент е, ще го приберат, ще го осъдят по бързата процедура да плати 30-40 хил рубли глоба (която после ще му компенсират от америанското посолство + бонус + разноските по скъпите адвокати) и ще го пуснат по живо - по здраво пак да прави циркове, този сценарий добре го е отработил, нищо ново вече е банален.

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 67"Този Навални е голям ***, на никой е Русия не му пука за тази отpeпка."--------Не бъди смешен! Ако беше така защо хвърлиха толкова полиция срещу него.

62

Анонимен

преди 7 години

Мъка голяма за ***, мъкаааа...

61

горките хорица

преди 7 години

Милиони гладуват, а Москва пръска пари за злобни коментари по българските форуми.

60

Анонимен

преди 7 години

Този невалният си е подписал смъртната присъда!

59

без доказателства

преди 7 години

Филмът на Навални срещу Медведев няма никаква информационна или правна стойност. Става само за пропаганда, на не и за съда. Само твърдения, без доказателства.

58

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧистачка 34 хил рубли - около 500 $. Учител 60 хил рибли - 1000$

57

погр ебален агент

преди 7 години

Кога ЕС ще протестира срещу избиване на над 300 мирни жители в Мосул, след бомбардировка на славните военно-въздушни сили на САЩ? Оказва се, че това е най-голямото военно престъпление след Виетнам!

56

Инж.

преди 7 години

Колелцето се върти и върти и върти ....По време на соца 80 процента доволни и 20 - недоволни. Сега 32 процента доволни и 70 процента на майната си. Или по точно още не стигнали до майната си. Или по точно казано, някои стигнали - други оше на път. С други думи - на печелившите ЧЕСТИТО!!!

55

Анонимен

преди 7 години

До ГошоДушици дребни демократични .Средната работна заплата в Русия е 508$.е не е вярно сега. средно претеглената заплата, т.е. най-често срещаната заплата е около 22-25000 рубли, което към днешният курс е около 700-790 лв

54

st

преди 7 години

bulgarina e super prost individ.

53

Гошо

преди 7 години

Душици дребни демократични .Средната работна заплата в Русия е 508$,средната пенсия 177$. Бюджетният дефицит намалява ,инфлацията също.Външният дълг на Русия в пъти по- малък от този на САЩ,Япония,Франция и тн.Русия излиза от рецесията .Икономическите показатели се повишават ,макар и бавно.И Русия е с положителен естествен приръст от 2015 насам.Путин постигна и невъзможното да поправи бакиите на Горбачов и Елцин.Заслужава уважение

52

Анонимен

преди 7 години

Санкциите не работели..... Да бе да. Двете джуджета пидероси скоро ще им се случи случка

51

ивчо

преди 7 години

абе п и ч 60ти четеш лу кво съм написал ,че си се наежил толкова...