34

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше крал от парите на Ердоган щеше да влезе. Много Гепи.

33

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Години наред на турч,,олята е втълпяванo, че трябва да гласуват за дпс... не знаят, че дост е новата им партия..... хаха

32

Анонимен

преди 7 години

Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. С Дост ще изметем комунистите и мафиотите в България.

31

Башка Луд

преди 7 години

Благодаря на българомохамеданите, че проявиха разум и воля да покажат среден пръст на Ердоган и неговата пасмина!Благодаря!

30

Анонимен

преди 7 години

Не стига, че тези хора едно време сме ги изгонили от бг, ами сега не трябало и да гласуват.Откъде се навъдиха толкова патридиоти, не мога да разбера.

29

Анонимен

преди 7 години

Още нищо не е сигурно. Като докарат бюлетините от Турция ще стане ясно.

28

Анонимен

преди 7 години

При тая ниска активност са достатъчно едни 30000 гласа от чужбина за Дост за да са в парламента.

27

Анонимен

преди 7 години

NE SAM NIKAKIV BILGARO TURCHIN NITO NIKOY NE E KAZAL EDI KAKVA SI DIRJAVA STE SE ZATRIE OT KARTATA

26

ххх

преди 7 години

ефенди евгени михайлов още малко ще се разплаче, че дост не влиза в парламента. направо жалък. по нова не може да отговори на най-важния въпрос - турция опитва ли се да влия чрез дост.

25

Анонимен

преди 7 години

Засекъл си е султанска брадичка,но ще я обръсте при Ердоган.......

24

Анонимен

преди 7 години

Да гласуват турци живеещи в Турция на бг изборите е все едно българи живеещи в България да гласуват на изборите в Македония.

23

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

УСПОКОИХ СЕ ! МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ НЕ СА ЕРДОГАНОФИЛИ И РЕЛИГИОЗНИ ИСЛЯМСКИ ФАНАТИЦИ ! ТУК В ТОЗИ САЙТ СЕ БЯХ ОТЧАЯЛ КАТО ЧЕТЯХ КОМЕНТАРИТЕ НА ДВАМА ИЛИ ТРИМА ЕРДОГАНОФИЛИ ,КОИТО ПИШЕХА С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ ЗА ДА ВНУШАВАТ ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ЕРДОГАНОФИЛИ ! НО РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ МЕ УСПОКОИХА !

22

Анонимен

преди 7 години

Дост и ДПС да ходят на изборите в Турция.

21

luckyman

преди 7 години

ДОСТ признава само ферманите на новия османски султан Ердоганя!Другото не било демокрация, гяу рите нямали право на глас, така пишело в Кораня!

20

Гост

преди 7 години

Местанееееее,де си бе, не те виждаме хахаха. Бахуре яде ли на дяда шпека заедно с найлонката а хахахахахах. Айде беж при шефа ти Ердоган, да му кажеш, че в България място за султани няяяяма.

19

Анонимен

преди 7 години

Този използва турците с цел лична облага.

18

51483

преди 7 години

Изборите са дискредитирани от купените гласове на изборните туристи и незаконната агитация в Турция. Наглостта на Местан бие рекорд - ДОСТ е с изцяло купен вот, а той претендира за символичен протест на границата на шепа мъже, които показаха на българските власти, че автобусите с безплатно пътуващи в тях изборни туристи нарушават българсокто закнодоателство. Протестиращите на границаата казваха, че тези избори не са за партии, а за България и трябва всички да гласуват.

17

анонимен

преди 7 години

Това мекер Михайлов ли е какъв е дето се изказва по нова да му с..а в продажната уста...

16

Анонимен

преди 7 години

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО НЕКА ПОЗДРАВИМ МЕСТАН ЗА ТОВА, ЧЕ СКАПА ДПС И ИМ ОТЦЕПИ 3% :DДОГАН В МОМЕНТА УМИРА ОТ МЪКА :DБРАВО МЕСТАНЕ ТИ СИ НАШИЯ ТРОЯНСКИ КОН В ДПС :D------------ОБАЧЕ НЕ МУ ЗАВИЖДАМ НА МЕСТАН ЩОТО ТАКИВА КАТО ДОГАН НЕ ПРОЩАВАТ!! ТУКУ СВЪРШИ УМРЯЛ ТИП МИШО БИРАТА УЖ ОТ СЪРЦЕ :D

15

Анонимен

преди 7 години

Следвашия път трябва да се съберат няколко хиляди човека и няма и гарга да може да прелети през границата.