160

граф Игнатиев

преди 7 години

"Браво, пич., големи българоубийци сте това руснаците."Убийци на българите сте турците, а руснаците са наши братя и освободители. Няма да забравим зверствата ви зяло половин хилядолетие. Признайте ги и вие, дори се разкайте за тях, тогава може да ми говорите за история. От вас турците по-големи душмани на българския народ няма. Даже арменския геноцид отричате. За ккаво говорим тогава.П.П. коментарът не е до един там, а до турчето !

159

Анонимен

преди 7 години

До убиеца на Левски граф Игнатиев"ясен си и ДАНС трябва да се занимае с теб" Точно така ясен си защото работиш за най-големият български враг Русия. Такива *** като теб трябва да стоят в затвора или в родината си Сибир, а не тук да ръсят разруха да подготвят убийства, преврати робство за балканските народи.

158

Аз - до граф Игнатие

преди 7 години

Има ли смисъл да спори човек с теб Имали сме добросъседски отношения с Турция, кога човече, кога? Кажи ми 1 път, 1 път когато Турция е имала добросъседско отношение към нас.

157

Анонимен

преди 7 години

До До граф Игнатиев"Приятно ми е да видя, че все още има знаещи и мислещи българи.А НЕ ТАКИВА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ."Ха-ха най-промитият български мозък, говори за промиване на мозъци.

156

граф Игнатиев

преди 7 години

"Така е според хитрите руснаци." Не, така е според историята. Друга не можеш да напишеш. "сега имаме нормални отношения с Турция". Ако намесата във вътрешните работи на България от турска страна са "нормални отношения",няма какво повече да казваш, ясен си и ДАНС трябва да се занимае с теб. Турция няма нормални отношения с нито една съседна страна!А подкрепата й за ДОСТ,искането й турският език да стане втори официален и т.н. е просто скандално! Вероятно си активист на "сивите вълци". ***!

155

До граф Игнатиев

преди 7 години

Приятно ми е да видя, че все още има знаещи и мислещи българи. А НЕ ТАКИВА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ.

154

граф Игнатиев

преди 7 години

Никой не се дели. русофобите пишат лъжи за българската история от типа на "щастливото османско съжителство",лъжат за Левски, за граф Игнатиев, отричат дори факта,че Русия ни е освободила! Именно тези, които фалшифицират историята,се опитват да делят българския народ, разбираш ли?За другото съм АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН с теб. И ние като макетата.Те обявяват за враг България, докато албанците им точат зъби. А ние обявяваме РФ за враг,докато огромната турска армия, с неуравновесен диктатор, ни има мерака

153

Коментиращ

преди 7 години

Е какво пък толкова .... Една войана може да се отрази добре на региона.

152

граф Игнатиев

преди 7 години

191 най-големия враг на България винаги е била Турция и англосаксите. Последните скалъпиха и Берлинския, и Ньойския договор - жестока касапница на бг земи! От Русия България получи свобода и държавност, даже независимостта на БГ е платена с руски пари! Докато английският агент Сенклер вдига дори въстания в Родопите, за да ги отцепи в полза на Турция. Ако не беше подкрепата на СССР за България на Парижката мирна конференция сега старната щеше да е с размерите на Косово! Чети, щТурче

151

Анонимен

преди 7 години

Делете се на фили и фоби, бастуни! През това време на юг Турция отгледа едномилионна армия с перфектно оборудване, гърците също са екипирани с последна дума на техниката. На запад войнствена Сърбия не крие амбициите си отново да е военно острие на Балканите, т.е. поведението й ще е непредсказуемо. На север Румъния е три пъти по-напред от нас в превъоръжаването и налагането на кадровата военна служба. Ние обаче гордо заравяме главата в пясъка и инвестираме в бял вазелин и мантри за НАТО!

150

граф Игнатиев

преди 7 години

До един тамУбийци на българите сте турците, а руснаците са наши братя и освободители. Няма да забравим зверствата ви зяло половин хилядолетие. Признайте ги и вие, дори се разкайте за тях, тогава може да ми говорите за история. От вас турците по-големи душмани на българския народ няма. Даже арменския геноцид отричате. За ккаво говорим тогава.

149

граф Игнатиев

преди 7 години

До един тамБраво, пич. най-накрая един българин да пише тук. Много турци, много нещо в този сайт. И все пак граф Игнатиев НЯМА НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ към смъртта на Левски. Това се разпространява в последните години, от хора като диво минждев. Същата лъжа бълват дори и за Левски, а какво очакваш за други личности. Левски НИКОГА не е казвал "който ни освободи, той ще ни пороби". Води се информационна война, пич, а тук има доста турци в БГ, а и наивни българи.

148

граф Игнатиев

преди 7 години

Браво, пич. най-накрая един българин да пише тук. Много турци, много нещо в този сайт. И все пак граф Игнатиев НЯМА НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ към смъртта на Левски. Това се разпрострява в последните години, от хора като диво минждев. Същата лъжа бълват дори и за Левски, а какво очакваш за друга. Левски НИКОГА не е казвал "който ни освободи, той ще ни пороби". Води се информационна война, пич, а тук има доста турци в БГ, а и наивни българи.

147

граф Игнатиев

преди 7 години

"Граф Игнатиев и най-голямото руско чмо в историята на България. Има и по големи руски гадняри от него но те избивали други народи а не българският."Разходи се по "граф Игнатиев", после си наври една ч.лия в *** от яд, бля :)

146

един там

преди 7 години

До анонимен 174,Как няма да е виновен Граф Игнатиев за смъртта на Левски! Нали това допълнително ще засили омразата на някои мало умни българи към държавата, която е основната причина за "пръкването" на третата българска държава! Дори и да е виновен, какво- Левски нямаше да бъде обесен, а щеше да изгние в затвора! Дали това щеше да е по-добре за него?

145

граф Игнатиев

преди 7 години

"Граф Игнатиев е основният виновник за смъртта на Апостола. Това е историческата истина всичко останало са руски лъжи за прикриване на руската роля по унищожаването на всичко българско."Това сочат м.анафските шпекове, бля. Вътре ли ти е :) Поиграй си на една игра. Сложи едно шише на пода и седни върху него със задните си бузки)))

144

Анонимен

преди 7 години

Българите казват:Да живее България!

143

граф Игнатиев

преди 7 години

"*** да хванеш Путин за щепсела и да го разходиш около мавзолея на членин на Красны площад."*** да хванеш някоя козичка на село, зоофил такъв)))Харесва ли ти м.нафския шпек, бля.д?

142

граф Игнатиев

преди 7 години

"Абсолютно вярно, граф Игнатиев е косвения убиец на Бевски. Това сочат историческите изследвания."Това сочи диво минджев и пещерняците на Курицатаров. Граф Игнатиев няма никакво отношение към смъртта на Левски. Но виж, скоро българите ще имат отношение към смъртта на вас, турските п0длоги, които сте по-опасни за България дори от самите турци. Целта ви е да подмените историята и да з-мбирате с лъжи българските деца. Но няма да стане. Не всичко е денги.

141

граф Игнатиев

преди 7 години

"Хиляди пъти да повтаряш руските лъжи истината си остава една и съща. Главният виновник за обесването на Апостола си остава руското дpисливо *** граф Игнатиев."Пуберче, ходи да л.жеш турски шпекове вместо да бълваш с0р0соидските си небивалици. *** *** турецкая ***. Казах ти, Бог в правде! Ти и такивата като тебе, оня Джасим, дето все лъжете, боят ви е малко. Че ви тепаме!