51

Анонимен

преди 7 години

До 76Толкова си смешен ,че вече сълзи ми текат :) Хитлер се бие на север, изток,юг и запад + Африка. На всякъде поддържа армия и техника. Разполага с огромен флот и нови оръжия. Сега си представи ,че всичко това го беше пратил в Русия ? Следиш ли ми мисълта , че си малко бавен виждам те... и за това пиша бавно и на широко :))

50

Анонимен

преди 7 години

ЕС трябва да се реформира изцяло. В момента се е превърнал в робска колония: не щеш бежанци- санкции, имаш различно мнение от Брюксел- санкции, оспорваш най-глупавите му идеи заплахи от санкции. Членките нямат усещането за съюз, а за тоталитарна диктатура, затова ЕС е в политическа криза и има екзити.

49

Анонимен

преди 7 години

ЕС е добра идея, с кофти изпълнение, управляван от банда олиго френи. Властта се е капсуловала в нещо като затворена секта си въобразява, че може да налага вижданията си над всички членки без право на възражения.

48

Анонимен

преди 7 години

Да в Русия има по бедни хора от ЕС. Да в Русия пият много алкохол, да в много неща са в 19 век, НО Но там хората имат родолюбие и патриотизъм, защото са изстрадали свободата си .Там хората имат съвсем други ценности +различни от гейските , там децата четат руски автори , там хората знаят кои са и за какво живеят . Те са просто различни , не са плод на консуматорското извратено западно и американско общество . Русия не се подава на манипулации и евтини дрънкулки ...Русия си е Русия -неповторима

47

тъжен факт

преди 7 години

За съжаление в страна населена предимно с неандерталци, много хора ги влече към Русия. Предимно хора невежи, получили образоването си в Русия или интернет.

46

бългериа фърст

преди 7 години

ЕС е създаден от 50-те най-големи концерни и картели (RTE) и служи на техните интереси. Еврото е създадено от банките (AMUE), които обслужват тези картели. Не се надявайте, че ЕС ще защитава интересите на България. ЕС ще защитава само интересите на концерните. И на банките. Въпроси има ли?

45

Анонимен

преди 7 години

Всички червеняци, като им свършат фактите и лъжите започват на обиждат и псуват.Свикнали са на диктатурата и съгласие с лъжливите им историики. Слабо момчета учете малко повече. Срещу себе си вече нямате необразовани селски труженици :))

44

За Русия

преди 7 години

Преди много години, някъде в зората на 19 ти век е казана една много вярна фраза, отнасяща се за тогавашна Русия (много актуална и днес за тази страна естествено):"Русия е жандарм (агресор) за Европа и тюрма за народите"- това и част от нашите възрожденци са го знаели. Русия е същата и сега.

43

руска изостаналост

преди 7 години

Руската изостаналост е пословична, а има ли изобщо нещо "ново руско" , което да не е оръжие?! Та руснаците една лека кола или дори шевна машина не могат да произведат като хората...

42

обикновен човек

преди 7 години

Един съюз от държави чийто ръководители се събират охранявани от 5000 хиляди снайперисти със затворено небе и периметър за пешеходци. Един съюз чийто ръководители не могат или не смеят да се разходят в Рим неохранявани сред обикновените хора. Съюз чийто ръководители се събират и заседават скрити като мафиоти. Такъв съюз Заслужава да у.м.р.е. Това не е съюз за нас честните обикновени хора. И вие го знаете.

41

Изостаналият СССР

преди 7 години

По време на социализма в България излизаха руските списания Спутник и Огоньок. Поместваха статии за истинското състояние на СССР. Там пише: с 16 пъти повече техника, с 16 пъти повече земя, с 16 пъти повече работници добивахме 16 пъти по-малко продукция от САЩ. Вижда се, че Русия винаги е била суровинен придатък на света.

40

Анонимен

преди 7 години

До 42А така когато човек няма вече факти по-добре да млъкне :) Не отговари на нито един въпрос ,защото нямаш никаква идея за ВСВ :) За това по-добре, не се излагай с руски национал простотии.

39

Русия е в 19 век

преди 7 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

38

Анонимен

преди 7 години

ЕС върви към разпад и няма вероятност той да оцелее при това развитие на международната обстановка.

37

Анонимен

преди 7 години

До по-далече от РусияА в ЕС как е, ровят ли пенсионерите в кофите с боклyците?

36

Различни светове ...

преди 7 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...!В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

35

Анонимен

преди 7 години

Междувременно Австрия обяви, че ще проведе референдум за излизане от ЕС.

34

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно не е верно това. Хитлер влиза до Москва за отрицателно време с Марш и то срещу цялата руска армия! Големите битки са на запад след идването на САЩ и Англия. Малко си гледал филма. Русия дава много жертви,защото е тактически и оръжейно непосредствена, както винаги. Русия 2 години ближе рани и теъгва на обратно чак когато САЩ изсипват милиони бомби по цяла Германия и където има немска армия.

33

по-далече от Русия

преди 7 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

32

Анонимен

преди 7 години

Франция е следващата.