67

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ КРАДАТ, САМО ГЕРБ НЕ.ГЕРБ ГРАБИ И ТО В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.

66

2,8 МИЛИОНА

преди 7 години

АКО 2,8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ , КОИТО ГЛАСУВАХА С " ДА " НА РЕФЕРЕНДУМА , ГЛАСУВАТ ЗА " ДА, БЪЛГАРИЯ " НА ХРИСТО ИВАНОВ ,НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ВЕДНАГА КЪМ МНОГО ПО-ДОБРО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ТРЪГНАТ , КРАЙНО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА МАФИЯ БКП - ГЕРБ , БСП , ДПС , ДОСТ , Обединени Руски МУТРИоти , Ренегаторския блок , АБВ-Д21 , Нова Республика , ЦАЦАРОВ ! МИСЛЕТЕ ХОРА , РУСКО-МАРОДЕРСКА МАФИЯ ВИЕ Е ПОДГОТВИЛА 35% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СЛЕД ИЗБОРИТЕ , ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ !!!

65

Анонимен

преди 7 години

ДО-ВИЖ-ДА-НЕ ГЕРБ!

64

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да спрем да бъдем наивни мазохисти и да изметем старите к***рви!Що за краен наивитет може да ни кара да допускаме една и съща грешка 30г! Няма да оправят ситуацията в страната нито БСП,нито ГЕРБ,защото те я създадоха!Промяна на статуквото е крайно необходима,защото ясно се вижда,че вече има заплаха и за териториалната ни цялост!Партиите от статуквото няма да ни извадят от блатото,защото тяхната некадърност и продажност ни натика в него!

63

Анонимен

преди 7 години

Реалиста,ти от ДПС ли си или от ДОСТ?Я се скрии ако обичаш и не пиши глупости.

62

Косача

преди 7 години

Който и да спечели пак ще сме от страната на булката.

61

Анонимен

преди 7 години

Най-важното е да не се допусне ГЕРБ пак във властта. Както се знае от всички, ГЕРБ винаги са крали и с ГЗ си.

60

ей 59

преди 7 години

Толкова ли си глупав или да?Орешарски беше само една година на власт.Въпреки шорошката *** ,която пищеше под прозорците му денонощно,успя да остави в хазната 8 милиарда лева,а завари 3,5 милиарда,под санитарния минимум,и без да изтегли 1 лев заем.ГЕРБ опоска тези пари и изтегли 27 милиарда(толкова е общата сметка с лихвите).КОЙ ще ги плаща?Със сигурност няма да е ТОЙ!

59

Анонимен

преди 7 години

Нямаше смисъл да се гласува, когато гербави разнасяха чувалите, защото се знаеше кой печели.

58

Анонимен

преди 7 години

2,8 МИЛИОНА.................АКО..АКО

57

Анонимен

преди 7 години

Борисов III ще е още по-зле от Борисов I и Борисов II.

56

Чикън

преди 7 години

За когото и да гласувате ще получите същата мафия.Всички големи партии се издъниха тотално, а малките повече ми приличат на проекта "Бареков", отколкото на някаква алтернатива.Бойко - няма цял мандат, БСП винаги излизат на избори с голяма "промяна", патриотите и реформаторите са в обща лодка, само защото така имат шанс, иначе ще си издерат очите. Етническите партии се множат, а малките и нови партии със много скъпи кампании са си чиста мафия за мен. Избори не съм пропускал, ама май няма смисъл

55

Анонимен

преди 7 години

Каква "Да, България", бе! Тия, които са комбина с ДЕОС? ДЕОС, които искат узаконяване на хомобраковете, понеже демографското положение е блестящо, та дай да наблягаме на безплодните хомове, така ли? При този демографси колапс това си е национално предателство!

54

Реалност

преди 7 години

Аз пък очаквам пак големи изненади за социолозите.Още сега може да предвидя няколко "изненади".ДПС ще е трета сила с между 11 и 15% от гласоветеБСП ще е победител с около 21-22%ГЕРБ ще са втори с около 16-17%АТАКА+ВМРО+ТВ СКАТ ще са четвърти с около 10-11%За останалите не знам, може би Марешки наистина ще прескочи бариерата от 4%.

53

До 55

преди 7 години

Грешиш.Трябва да се гласува.Има и свестни хора в тази надпревара.Празното квадратче не е решение.То хвърля масло в огъня на чужди сили.Ти от тях ли си?

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Два мандата и вече сме дори след Румъния!защото м/у двата мандата беше мандата на Орехарски, а дори малките деца знаят, че камуняките могат да крадат и с ГЗ си.

51

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте масово,за да не ви управляват шапките с пискюлите.

50

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваТова значи,че богатите ще увеличат богатството си,а бедните ще обеднеят още повече.не е така другарко Николова - ако спечели другарката Нинова и богатите ще обеднеят и бедните!При управление на проруската сгaн е така. Още не са дошли на власт и вече се говори за увеличение цената на газа с 30%, парите за земеделците свършиха и т.н.

49

2,8 МИЛИОНА

преди 7 години

АКО 2,8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ , КОИТО ГЛАСУВАХА С " ДА " НА РЕФЕРЕНДУМА , ГЛАСУВАТ ЗА " ДА, БЪЛГАРИЯ " НА ХРИСТО ИВАНОВ , НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ВЕДНАГА КЪМ МНОГО ПО-ДОБРО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ТРЪГНАТ , КРАЙНО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА МАФИЯ БКП - ГЕРБ , БСП , ДПС , ДОСТ , Обединени Руски МУТРИоти , Ренегаторския блок , Нова Республика , ЦАЦАРОВ !

48

анонимен

преди 7 години

никакви партии,ГЛАСУВАЙ НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО,КАКТО при референдума,ТОВА Е НАКАЗАТЕЛНИЯ ВОТ ЗА ТЕЗИ НАЛОЖЕНИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ОТ ЛИЦЕТО ОТ СЕЛО БАНКЯ КОМУНИСТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ,КОЙТО ДВА ПЪТИ ИЗБЯГА И СЕГА ИМА НАГЛОСТТА И ЦИНИЗМА ПАК ДА СЕ ПРЕДЛАГА.