64

Ajax4o

преди 7 години

До РеалистНе че не е така, но проблема е в липсата на каквото и да е образование! Раждат, щото са прости, за което е виновна държавата!

63

Анонимен

преди 7 години

Ima sela 4isto romski i drugoto starci ima oblasti v koito selata sa 4isto romski ujas e

62

1234567

преди 7 години

Има надежда. Да отиват в Германия границите са отворени. Иначе ако измислената статистика на някой който му се иска да е така е вярна, то какъв е смисъла да влагаме каквото и да било в ***, като след колко там години (хайде нека да е колкото кажат чепиците на които им се иска да е така) няма да има България? Иначе тази земя е пазена с кръв и ако се наложи пак ще бъде пазена. И да не забравят чепиците че много скоро света ще е друг и ще им излезнат през носа тези мераци и мечти.

61

Анонимен

преди 7 години

Пастора ,искам само да го попитам ,защо в българско село/северозапада/ от 80ж.пенсионери 100%българи/в селото няма роми/ произвежда селскост. продукция ,пример 140кози и овци ,зелен.и овощни градини,пчелини поне 70кошера ,а съседното село ромската махала е от повече от 700жители ,има няма 50кози ,зелен.,градини и овощни 5-6пъти по-малко, пчелен кошер 0/нула/,а да коне поне имат.Според пастора кой е виновен та ромите са гладни?

60

Реалист

преди 7 години

Проблема им е един и тя си го казва Наташка Ромова - раждат прекалено рано и прекалено много деца.А иначе по европейски - щом не сте в състояние да си гледате децата, децата се отнемат и отглеждат от държавата, ама също така трябва и да не им се разрешава никаква по-нататъчна връзка с тези деца докато не навършат поне 30 годишна възраст.Иначе ще заприлича на Индия, а който е бил там знае каква кончина е там..

59

Анонимен

преди 7 години

Единственото важно е да сме единни като етнос.Тогава другите няма да имат значение.

58

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ги защитавали тези търтей.В селата в северозапада изкупуват къщи на безценица.Къщи които до преди няколко години живееха бг пенсьонери ,дворовете бяха спретнати с цветя и зеленчуци в селскостопанските постройки животинки.А след като ромите взеха къщите, в дворовете нищо не се отглежда ,а се пълнят с *** ,един ред зеленчук нямат,камо ли овци и кози.Разбира се сред ромите има и свестни,но са малцинство.

57

Анонимен

преди 7 години

Пасторът плачел, понеже тия "нещастници" нямали тоалетна в дома си.Пасторът виждал ли е когато държавата им дава жилища с тоалетни за колко време тия жилища биват разкостени, а всички брави, мивки, душове биват свалени и продадени?

56

Анонимен

преди 7 години

Свестните роми също емигрираха.Ако някой се прави на ни чул, ни видял това са холандските и белгийски йезуити.Повечето "мадам" в Бенелюкс са ромки.Може би ромите ви притесняват у дома ви?Те са като ***-напускат гостоприемника преди да умре така, че сте ми ясни.

55

Има надежда

преди 7 години

1. ТРУД.2. Ограничаване на раждаемостта им.3. Спиране на всякакви помощи, защото иначе не можеш да ги накараш да работят.Ножът е опрял до кокал. Ако не се въведат спешно изброените три правила, не след дълго обществото ще произведе онова, което му е нужно. Някой ще яхне вълната на недоволството на градивните личности и ще се случат същите неща, каквито са станали преди около 80 години на няколко хиляди километра по на запад.

54

Анонимен

преди 7 години

Ромите знаят прекрасно законите. И какви са ПРАВАТА им. Но така и не се научиха да се пазят от забременяване. И защо да си усложняват живота, като държавата ще поеме издръжката на децата.

53

Анонимен

преди 7 години

А за българите?по селата, който е останал вечер се барикадира, а нощем от страх не може да заспи.

52

Анонимен

преди 7 години

Има. Да им докарате още 3-4 милиона роби, които заедно с българите да работят по 24 часа, за да може ония да си берат джилезу, да колят и убиват по села и паланки, и да мятат гюбеци по цял ден.

51

джоре

преди 7 години

най-добре да емигрират

50

Анонимен

преди 7 години

Аз се уморих да храня роми и да купувам тютюна на турци. Сега спрях да пуша и ще чакам ромите да ме хранят мене. Па даже ако трябва и с бой. Иначе те все по-зле ще стават.

49

такива като тази

преди 7 години

Наташа - директно в затвора, за това че нагло доят социалните фондове и създават човешки същества, които не могат да изхранят. Ако държавата не им дава пари, тези деца ги чака мъчителна смърт от глад.Значи Наташа трябва да работи принудително, за да ги храни.Ако този Траян не е припознал децата, значи от него нямаме основание да искаме нищо, макар че и той яде от детските и другите бонуси.Влязат ли такива като Наташа в затвора, децата им да се дадат на чужденци. Ние не можем да храним тълпи!

48

Анонимен

преди 7 години

До ВЪПРОС (76)Тези пари няма да стигнат за 8 години помощи за ромите.Ти питаш каква част от тези взети назаем 27 милиарда ще отидат за ромите?Ами пресметни. По 3,5 милиарда на година - за малко повече от 7 години ромите ще изпапат тези пари, а ние ще ги връщаме и то с лихви!

47

Очевидно

преди 7 години

Проблемите на Ро.мите ще се решат най вече чрез строг контрол на популацията-всички нежелаещи да се образоват без поколение!

46

Съвсем сериозно

преди 7 години

Не бива да се приема като шега предложението за принудителен труд.Държавата бърка в джоба ни, за да подпомогне бедни семейства да отгледат читави деца, които след време да станат полезни за страната граждани. Така е на теория.Всеки един от нас, щом завърши образованието си, започва да работи - хем върши нещо полезно за обществото, хем пълни хазната чрез данъците си.Който не ще да работи, да бъде принуден да върне парите, които държавата е взела от джоба ни, за да финансира отглеждането му!

45

Щ

преди 7 години

ГЛАСУВАЙ с номер 17.Патриотичен ФРОНТ.СПАСИ БЪЛГАРИЯ.Долу Тиквата.