16

Анонимен

преди 7 години

До 16И как точно стигна до извода че е незаконно? Защото ти си беден некадърник ли?

15

Анонимен

преди 7 години

На нейно място щях да съдя държавата.

14

Айде

преди 7 години

Откога на незаконно забогателите взехте да им казвате инвеститори!

13

До до 7

преди 7 години

Аз не съм този когото реплекираш, но искам да ти кажа: - Да ти пикам на инвеститорите!!!!!

12

Гражданин

преди 7 години

Ало анонимния, отиди си на село и си гледай градинките. Мласост не е вилна зона а е урбанизирана територия и там където закона позволява трябва да се строи. Аман от тези сиви и грозни панели. Много млади образовани хора искат да си купят жилища и строителите трябва да им ги предоставят. Града трябва да се развива с нови и красиви сгради. Аман от *** и лузери които си търсят начин да се изявят с криворазбрани каузи. Всеки трябва да ими възможност да си оползотворява имота и да печели.

11

ГОСТ

преди 7 години

Градинките са си градинки - те, разбира се, че трябва да останат зелени!!! Но Вие лично вече си седите на тераската на Вашия нов блок, застроен в съседство и изведнъж решавате да спретнете едно протестче, та съседният Ви парцел да стане зелен?! Хора, я се осъзнайте. София от 2007 г. има Общ устройствен план (ОУП) - той трябва да се спазва. По ОУП има предвидените градинки, но там където е за жилищно строителство се оказва, че инвеститорът не може да разчита на институциите да спрат произвола!

10

Анонимен

преди 7 години

Преди много години в Млд 1а си беше супер,зимата си карахме мини ски на Билата,а лятото си плувахме до 145-то в голямата локва.Бяха хубави години,а сега е някакъв кошмар с това шивано строителство.Спрете и се изнасяйте.......

9

До 8

преди 7 години

Изабела, ти ли си?

8

nkavrakov

преди 7 години

В розовите приказки на брокерите Младост е Лас Вегас че дори и повече.Горчивата реалност обаче е......пълна трагедия.В момента в който един квартал в София започне да се нарича предпочитан бягайте надалеч от него.

7

Анонимен

преди 7 години

Този инвеститор протестира защото някой от е решил да връща земи където му падне или където му посочат така наречените инвеститори.Трябва да се накажат тези които са позволили и са допуснали инветиторите сега да се оплакват и да размахват разрешителни! Това безобразно и безконтролно връщане на земи трябва да спре!!!!!!!Никой вече не спазва никакви планове и норми ако ще двата блока да са на метър разтояние изобщо не им пука.Важното е да се продаде! Ненормалници!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Бърза да изпере едни пари! Прокурор!!

5

Анонимен

преди 7 години

Да вземат да я проверят тая 25 години назад да видим тая " инвеститорка" откъде си е докарала тези пари!От такива хора сме на това дередже, парите ни са в тях, и няма кой да ги провери и да им ги отнеме!!!!

4

Анонимен

преди 7 години

само бетон стана да ви е честито

3

Анонимен

преди 7 години

Живея в Младост 1а от 86г,и това което се случва там,като строежи и престрояване с блокчета е престъпно.Аре спрете се бе,кой ще живее толкова в тия жилища???Писна ми да идват сел@.ндури и да ми миекат и вият!!!!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Разиграването на тази жена е пълно безобразие. Една фризьорка, която се изживява за районен кмет, погазва всички закони и наредби по поръка на БСП. Този произвол трябва да се прекрати незабавно!

1

Анонимен

преди 7 години

Стига бе, не останаха градинки в Младост. Аман от такива застроителки.Дай да не остане градинка в Младост. Абсурд.