45

Братя по оръжие

преди 7 години

Сега след като ГЕРБ спечели изборите всеки,който каже лоша дума за Путин ще бъде екстрадиран от Бойко на Ердоган да го накаже както подобава!

44

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо и 45 годишната руската окупация народа нямаше тоалетна хартия и банани и караше грозни руски коли а днес при капитализма и ЕС навсякъде има тоалетна хартия и банани и по празниците се меткаме на яките западни коли да пътуваме в чужбина и си караме по магистралите построени с парите които ЕС отпуска на България безвъзмездно.

43

Българин

преди 7 години

По добре на втора скорост и да слугуваме на запандянците за 1000 евро заплата да работиме в кланиците и чистачи отколкото да живеем като руснаци с 86 еврпо средна заплата.

42

Анонимен

преди 7 години

При соца нямаше такъв богат избор на храна както днес, но това което го имаше беше с гарантирано качество. Месото беше месо, доматите бяха домати, сиренето сирене, сега има цял щанд с 20 вида сирене и никое не е истинско, за месото да не говорим - инжектирано с химикали и оцветители да изглежда червено и престояло месеци в хладилно камери - чиста отрова.

41

Анонимен

преди 7 години

До до QWERTYБратче не се размечтавай. Бачкал съм в Месокомбинат по онова време. Ний салами не ядяхме. А създърма и на приятели не препоръчвахме-----------Затова ли България тогава беше 10 милиона, лекарите висяха по цял ден в кабинетите си и чакаха да дойде пациент а днес България 6 милиона, световен шампион по измиране и най-болната нация и до лекар не можеш да се доредиш, защото тогава храната беше много лоша, а сега е много качествена.

40

до QWERTY

преди 7 години

Братче не се размечтавай. Бачкал съм в Месокомбинат по онова време. Ний салами не ядяхме. А създърма и на приятели не препоръчвахме

39

Анонимен

преди 7 години

А в БГ е скъпо.защото надниците са високи и работниците са осигурени и обгрижвани

38

Qwerty

преди 7 години

През комунизма нито колите са били коли, нито електро уредите, нито жилищата, нито инфраструктурата, нито почивните станции. НО-не храната е била на топ качество! Всичко е било БДС, прясно месо, био, органик и без химикали.

37

Леле

преди 7 години

А ако знаете българските гастарбайтери в русия какъв живот си живеят...А в Германия - робство!

36

Стар

преди 7 години

До 46: Момченце, я първо прочети докладите и анализите от онова време за състава и качеството на храните и тогава коментирайкакво е било. Защото тогава най-много нямаше.

35

Един

преди 7 години

Пророних една сълза за тежкия живот на работниците в Германия!

34

Анонимен

преди 7 години

До АнтикомАбе-е, и аз си мислех така, ама в интернет гледах едни графики отпреди 200-300 години, защото робството в САЩ е отменено някъде към 1870 г. ...

33

Анонимен

преди 7 години

Вместо да пишете статии за Германия,вижте какво е положението с родните работодатели! нарушения на тр.законодателство на макс и от всякъде!И защо?Защото зададат ли се избори,вс.работодатели "подкрепят" отвсякъде най-переспективните партии и депутати,апосле правят каквото си щат!Та младите/ аз съм вече пенсионер / да не реват,че ще се пенсионират на 65,а да реват срещу престъпниците работодатели,защото след години ще видят,къде с.е.р.а.т. гладните!

32

Антиком

преди 7 години

До КомунистПо-добре Американско робство, пред Руска свобода.

31

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо нямаше етикети на саламите. Нямаше нужда от етикет, защото саламите бяха от месо, сиренето беше от мляко, всичко беше истинско. А сега саламите, месото и всичко по магазините е ГМО, отрови и химикали. При "демокрацията" навсякъде е описано по етикетите - отрова до отрова. Истинското месо струва 80 лв /кг.

30

КОМУНИСТ!

преди 7 години

НЕ ИСКАМЕ ДА ЯДЕМЕ АСФАЛТ-------ИСКАМЕ ДА ЯДЕМЕ ЛА""НА!!!НЕМА ДА СТОИМЕ ГЛАДНИ ПРИ ГЕРБ ,БЕ.....!!!

29

Комунист

преди 7 години

Да ви се чуди човек за какво скачахте по площадите с двата пръста и викахте "ДЕМОКРАЦИЯ" ? На ви сега "демокрация". Бачкайте сега на немците и живейте във фургони. Децата ви роби и *** на запад, в България пълно с ислямисти. Скачайте още по площадите и викайте за демокрация. На ви демокрация - робство и ислямизация, това ни докарахте. От двата пръста на демократите, остана само средния...

28

ДА ВИ ЧЕСТИТА

преди 7 години

ДЕМОКРАЦИЯТА братя БЪЛГАРИ и неограничените възможности за пътуване и работа по света. Най-вече работа. Ако знаеха българите какво ги чака след ПРЕВРАТА 1989 сигурно щяха да окачат на стълбовете на Орлов мост сините шамани

27

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 7 години

А , Директора на Месокомбината ----всека седмица ходеше на оперативки в ОК/БКП , със ЧУВАЛ МЕСО /РАЗФАСОВКИ/....за първия секретар на БКП- в окръга!!ТАКА --КАРИЕРАТА МУ НА КОМУНИСТ И ДЕРЕКТОР ..БЕШЕ ОСИГУРЕНА!ДА ВИ ОБЯСНЯ ЛИ ОЩЕ ЗА ....."КОРУПЦИЯТА".....ха,ха,хааааааааааааааааа

26

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

НА ЯПОНСКИ ЕЗИК , ПРИ СОЦА------МЕСОКОМБИНАТ БЕШЕ ...."МЕСОНЯМА"!!!!ТАКА ,ТОГАВА МЕСОТО БЕШЕ --НАЙ-ЕВТИНО!КАТО РЕЧЕШ ДА ПРАВИШ СВАТБА ----ОТ ПАРТИЙНИЯ КОМИТЕТ , ТИ ДАВАХА БЕЛЕЖКА ЗА ......КАЙМА!!ЕТО----ЗА ТОВА ВРЕМЕ ИМ Е МЪКА НА ДРУГАРИТЕЕЕЕЕЕЕ.......МЪКААААААААААА!!!