61

Поп Грую

преди 7 години

Ако бесепарите яхнат властта или ще оплескат нещо, или ще им подлеят вода от Юропата. Може и двете. Гербеacтитe си ги знаем, затова - КАЛАШНИКОВ!

60

До 80 годишна

преди 7 години

БСП имаха достатъчно възможности във всеки един парламент след 1989 година да лансират, защитят и прокарат тези чудесни ЗА.Борисов е самовлюбен до болка, но афинитетът на членовете на БСП не е към народа, а към властта.Има една лека погнуса към еректората у всеки властимащ у нас и не само у нас.

59

избора

преди 7 години

Шайката от бсп-герб си е заплюла 60% и твърдо се гласи пак да ни управлява (т.е. оправя по всеизвестния начин). Трябва да си кух като изгнил пън за да гласуваш за някой от тях. 27+45 год. такъв *** народ не съществува никъде. Всички народи разкараха комунистите, дори братския руски народ само тук се менкат бкп1 и бкп2. ББ нарочно подаде оставка, за да се сменят с бсп. Гласувайте пак за тях и пак ще стена 150 място. Изхода е да се гласува за друга партия. Сега има 2-3 други партии!!

58

Анонимен

преди 7 години

Гласувам ли за малка партия, печели Борисов, понеже малките, ще му легнат веднага, единствено БСП, могат да го разкарат от властта,а това е задължително за България.

57

Анонимен

преди 7 години

Петре, да ме прощаваш, но смятам да гласувам за патриотите така, че няма да е съвсем като винаги.

56

Анонимен

преди 7 години

Абе те и за балотажа така говореха, пък после двойно за Радев, нормалните хора вече не могат да дишат ГЕРБ, не, че толкова са заобичали БСП, но, ще гласуват за всеки, който разкара Борисов.Всички останали са патерици на ГЕРБ.

55

Анонимен

преди 7 години

БСП ЩЕ ЗАГУБВТ ТРАГИЧНО ИЗБОРИТЕ!!

54

Анонимен

преди 7 години

Явно в България виреят само тикви, които не могат да провидят, че тоя парламент ще е САМО ДС. Други зеленчуци продължават да мантросват колко хубав им бил комунизма, десет милиона, да и повече може като са ти затворени границите към всички развити държави. В момента, в който ги отвориха миграция като по време на война. Айде сега Герб и Бсп да се прегърнат очаквано и Терминал.

53

истината

преди 7 години

ГЕРБ ще загуби изборите както Цецка.БСП ще победи ГЕРБ с поне 8%и ще състави правителство.Още 1 седмица ще гледаме шоуто на Дон Корлеоне Борисовзаплахи, апокалиптични прогнози и др. рекетьорски номера

52

Анонимен

преди 7 години

Само Тиквата да е аут, нищо друго няма значение !

51

Анонимен

преди 7 години

За първи път в живота си ще гласувам за бсп , защото се разочаровах от бб който въртеше *** към меркел, към ердоган към юнкер . Проблем номер едно е ислямизирането на континента и търся партия която ще има доблестта да затвори границите . Всъщност може и за патриотите да гласувам -ще помисля . А, ако не сторят това да затворят тъпата граница ще ходя на протести за да паднат . Искам България да има премиер като на Унгария Виктор Орбан

50

,,Партията майка

преди 7 години

Ех,РАЙЧЕВ ех СТОЙЧЕВ това ,,проучване ''вероятно ще ви осигури ново голф теренче?!

49

Анонимен

преди 7 години

до #65:Разбери едно,когато гласуваш против някого,нехаресвайки никого,ТИ ГЛАСУВАШ ВИНАГИ ПРОТИВ СЕБЕ СИ,ЗАЩОТО ВИНАГИ ГЛАСУВАШ,ЗА СИСТЕМАТА.За Партийната система,чиито "отрочета" са всички партии!Така,за Системата-Майка,няма никакво значение,за кое от децата и ще гласувате.А ти се утешавай,че гласувайки по начина,който си намислил,ВИНА ГЛАСУВАШ НАКЗАТЕЛНО ЗА НЯКОЯ ПАРТИЯ.Ами,сега,какво да се прави?ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА И СЕ ВЪВЕДЕ ПРЯКО УПРАВЛЕНИЕ!!!

48

Не уточняват

преди 7 години

За кой "Галъп" иде реч.Ако е този на Кънчовците, да не се забравя, че преди време, с решение на български съд, истинската агенция "Галъп" забрани на Кънчо Стойчев и компания да ползват това име. Но те продължиха.Нали знаем кой им поръчва ПРЕДВАРИТЕЛНО какви резултати да постигнат чрез "пряко лично интервю" и чрез други социологически методи?

47

И пак отначало

преди 7 години

Не знам доколко може да се вярва, но тази ситуация е вредна, т.к. ще пресъздаде предишното положение и скор пак ще има избори. Затова призовавам всички, които подкрепят референдума, да гласуват за партия, която не е била в НС или да не гласува. В никой случай за ГЕРБ или за БСП, или за РБ, или за Патриоти, ДПС и т.н. Тези гледахме достатъчно и са нагли и немощни да направят нещо за нас

46

Анонимен

преди 7 години

до # 52:Това въобще не беше мит!Това "те" пуснаха,като мантра,а след това разграбиха държавните предприятия,като преди това ,те създадоха законовата база и сега,с топ не можете да ги бутнете,защото всичко това "си е законно"!!!Затова всички те са спокойни и направо ни се хилят в очите!Всички знаят,че са "в кюпа" и всички взаимно се пазят,като за целта са си създали и съотвтните институции и най-важната- Партийната система!!Но стадото продължава да им вярва и ги преизбира!Стадо,стадо-о!!!

45

Бау

преди 7 години

"Данните са получени сред 1012 души" Какво са 1000 души ... Не мога да повярвам, че народа е толкова глупав да замени ГЕРБ с БСП. На следващите избори ще избеът ГЕРБ и така се въртим в един порочен кръг....

44

Анонимен

преди 7 години

И така,лека,полека,чрез "независими" проучвания на "общественото" мнение,на Стадото се внушава,за кого и как да гласува!Работата е проста: Тези,които по начало няма да гласуват,естествено,няма да гласуват,но с техните гласове ще се направят шашмите при разпределение на "гласовете;Тези,които се колебаят,защото не са привърженици на нито една от първите,медийно осветените,ще гласуват "наказателно",за някоя(която и да е,измежду останалите партии и така,гласовете им ще се разпръснат и изчезнат!

43

Анонимен

преди 7 години

До До 57Прав си,Баю,но какво пречи на умните и интелигентните с IQ 160 да се кандидатират за НС,да спечелят изборите и да управляват..........Защото са достатъчно умни, за да не се захващат с политика."Един богаташ попитал мъдреца:-Ти като си умен защо не си богат?- А ти като си богат защо те си умен-отговорил мъдреца."Ето затова.

42

голю босев

преди 7 години

Аз Голю Босев ви обещавам, да ви обещавам повече от другите партии.Аз Голю Босев съм продукт на 27 години лъжливи обещания на всички партии.За това съм на това дереже - гол и бос.Аз съм промяната - всички ще приличате на мене. Гласувайте за промяната.