84

Анонимен

преди 7 години

Рапона е прав тук, получихме страхливо професорче. Но ако беше Рапона премиер щеше ли да изгони имамите? Категорично не! Толкова е страхлив, параноята изпълва мозъчето му 24 часа на ден. Щеше лично да им направи тутурутки. А професорчето пак намери сили и разкара три из//рода. Отива си Рапона, гърчи се като *** на тенекия, ходи по селата да обещава. Кой ще чу се върже, като 7 години все по-бедни и ограбени, без надежда за нормален живот. Жалък е в опитите си да убеждава! Пътува.

83

Анонимен

преди 7 години

И Бойко и Радев та и Герджиков всички са АМЧЪЦИ от Амчъкистан.=0

82

Niki

преди 7 години

Няма БСП, няма ДПС, няма СДС...такова крадене като при мутрата, не е имало.

81

реалист

преди 7 години

Бойко това което обещаваш на сектантските си събрания със съмишленици, можеше да го направиш докато беше на власт. Но тогава още не беше "узрял" за тези неща, защото живееш в друг собствен и измислен свят със своите лакеи от партията си. Вярвам, че всеки би бил по - добър министър - председател от един пожарникар. Със стягането на нашите наколани, докато вашите бяха широко разхлабени, ме изгуби. Сега можеш да отидеш да си асфалтираш улицата на село и да си санираш палата, но с твои лични пари.

80

Анонимен

преди 7 години

Вкопчили се във властта, трябва насила да им отлепват пръстите един по един.Властта е сладко нещо, много се краде и безнаказано!ГЕРБ ГО ДОКАЗАХА. ФАКТ.

79

Анонимен

преди 7 години

Само за последните два месеца на миналата година похарчи 2,5 милиарда лева.За какво?Защо до последния ден на годината раздаваше обществени поръчки на свои хора?Защо искаше да хариже летището на турска фирма?Това застрашава националната сигурност.Защо клекна за пореден път на Брюксел и прие постановление 208 за разселване на мигранти?Докато Унгария,Полша,Словения издигат двойни стени.Много въпроси Борисов и никакви отговори.

78

Анонимен

преди 7 години

Полиция блокира пътя без обяснения и след десет минути профучаха с бясна скорост петте автомобила от кортежа на ББ

77

Анонимен

преди 7 години

Последно Борисов колко милиярда заем изтегли? Някой знае ли с точност? За какви излишъци говори?

76

Анонимен

преди 7 години

Рискува, защото няма какво да губи, ако загуби-губи цял един народ-българският.Аз съм против експерименти с роднините ми, стига ми толкова.Боко го знаем, БСП-също ги знаем, какво променя Нинова в схемата освен, че тръгва да прави комунизъм в ЕС?!Ще опростява данъци на млади работещи семейства-и от кого ще вземе пари за това-от неработещите?!

75

Анонимен

преди 7 години

ПРЕДИ ВРЕМЕ Боко се похвали, че го завели на опера и гледал "Вълшебният стрелец"Сега да го заведат на "ЗАЛЕЗЪТ НА БОГОВЕТЕ".

74

Анонимен

преди 7 години

АКО ГЕРБ ЗАГУБИ - ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД

73

Анонимен

преди 7 години

Борисов си е сложил едно перде на очите и баламосва ли баламосва неуките като него,като не си дава сметка,че дори и те го разбраха що за стока е и не ми се вярва някой да се върже на каламбурите му,освен шайката окло него,заедно с родата и всички на хранилката до сега.Тия доста пари ще изхарчат,затова драпат да си ги върнат.Само за саниране хвърлиха 2 милиарда лева с цел купуване на гласове.Само че,това бяха парите на всички нас,а се облагодетелстваха едни за сметка на други.МАФИЯ!

72

Анонимен

преди 7 години

2017 не е 2007 много неща се промениха - къде за лошо, къде за добро, но стига вече негативизъм. Герб два пъти хвърля оставка и трети път се реди. Ами не става така.Вашето трябваше да го докажете, не да бягате. Вече е време друг да поеме.Но с този стандарт и икономика дето имаме/ ръста се дължи не на управлението, а на геополитическите промени, изключвайки фискалните приходи/ правителство без необходимата пластичност и прозрачност повече от две години няма да управлява.

71

Анонимен

преди 7 години

Добре бе ГЕРБ-ави ? Толкова ли няма по умен от Вас в тази партия, че един пожарникар комунист, въртял бухалката през 90-те е най-умния, най-подготвенияи т.н?

70

ХАХАХА

преди 7 години

ВИЕ ДВА ПЪТИ ИМАХТЕ КАБИНЕТ И СИ ГО ПРОВАЛИХТЕ САМИ - СЕГА КАКЪВ КАБИНЕТ ЩЕ ПРАВИТЕ ПАК С ТАЗИ ДЕТО Е ДО ВАС ИЛИ СТАРИТЕ МИНИСТРИ ДОНЧЕВ,ЛИЛЯНКА ТЯ НА КОГО БЕШЕ ВНУЧКА ЧЕ ЗАБРАВИХ Г-Н БОРИСОВ??? ВЕЧЕ ВИ ВИДЯХМЕ ЧЕ НЕ СТАВАТЕ И ТОВА С КОЕТО СЕ ХВАЛИТЕ ЧЕ СТЕ НАПРАВИЛИ И СЛЕД ВАС СЕ РУШИ ИЛИ?????? ДАЙТЕ СИ ПОЧИВКА ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ

69

Анонимен

преди 7 години

Нинова много рискува. Не набута ли крадците където им е мястото, ще има чао БСП за винаги!

68

Анонимен

преди 7 години

Не е необйодимо да се нагласяме в партер, достатъчно е да го играем-добро ченге-лошо ченге.Всъщност БСП през всичките години на прехода беше във властта и гласува ЗА всички решения на властта.Що се касае за г-жа Нинова бих и повярвала, ако синът и учеше в Ленинградсия университет.

67

шебек балкански

преди 7 години

До Анонимен 82 малко повече от това винаги да се нагласяме на ЕС в стойка партер

66

Анонимен

преди 7 години

"Научите ли някой път,че тикви някъде със много ум блестят,с кратуни знайте,те са оградени"/Алберт Декало/

65

Анонимен

преди 7 години

До 78:това ни е политическият материала, друг няма.По-важното е, че и бизнесмените са от същия материал.Какво печелим като крещим "Да се премахнат санкциите срещу Русия!"-какво печелим??