170

България ще бъде!

преди 7 години

Путинистите явно зе гърчат от факта че българите не са слепи.135 години промивка на мозъка и пак не се даватЯко е българското племе!Константинопол падна, ще падне и Масква, а Българите ще останат.Колкото и да ги е яд. Нека! Нека!

169

Активист на БКП

преди 7 години

Президент !!! Ама на ,,Геренбахче,, с. Подуене...

168

Анонимен

преди 7 години

много моля, отговорните институции да се самосезират и да приберат това лице за нужното му лечение !

167

Диди

преди 7 години

Чета думите на президента и се радвам!България имаше президент и то Дастоен Президент.България има будни Българи и затова има бъдеще!Браво Господин Плевнелиев! Аз Ви подкрепям!

166

Прекрасна статия!

преди 7 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик и си го гледам и си го слушам по сто пъти на ден. Желая му успех!

165

Анонимен

преди 7 години

Какво постигна българия по негово време че го защитавате

164

двоен стандарт

преди 7 години

Притеснява се генерадев от турската намеса в България, а приема намесата на Русия в Крим. Приема една теза, защитава друга... Ужас и безпринципност. Достойна рожба на времето си.

163

Не трий ве ЛАЙНАР

преди 7 години

България не била в хватката на Прасия а ?Как ще си извън руските окови ве шарлатан,КОЙ открадна милиардите от КТБ,къде скриха крадеца в Сърбия ли ? Кой та източи чрез Белене? Кой държи Варна *** ли ? Кой държи черноморието Расия ли ? Кой държи мините и чернозема ,кой продава зърното ,кой държи пристанищата *** ли ??? За решетников и Р Радев да пиша ли ???За бандитският строй който ни наложи Москва чрез Луканов,а за КОЙ,КОЙ КОЙ ???

162

Помним хората факли

преди 7 години

Много грехове му се събраха на Плевнелиев през последните години. Най-добре е да отиде на изповедник, ще му олекне.

161

фен

преди 7 години

Пухи достатъчно простотии сътвори. Просто се скрий някъде.

160

Анонимен

преди 7 години

Путин не трябвало да идва в България,защото ще разсърдиме нашите европейски партньори.Глупости!Малка Словения води по-гъвкава политика и нея интересува какво ще кажат европейските лидери ,защото миналата година Путин ,беше на посещение там и не съм информиран някой да се разгневил на Словения.Орбан е трън в очите на Брюксел и каквото и да каже и направи евробюрократите все са недоволни.

159

ай стига с тоя п***с

преди 7 години

абе не е ли време да забравим това нищожество горе на снимката.Защо му давате трибуна на тоя ***. какво направи като фирмите ти прибраха 100 милиона държавна пара за направиш някакъв Тех парк ,в който няма една голяма ИТ компания.Целата ти работа на такава насрана.

158

Анонимен

преди 7 години

Само Тодор Колев, Михаел Шумахер, Виталий Кличко, Лионел Меси, Майкъл Джордан, Велко Кънев, Роджър Федерер и Фреди Меркюри, бре!

157

Какво...

преди 7 години

Путин се опитва да раздели ЕС!......................Господин ***,нещо да кажеш по-въпроса за нашите комшии който се намесват във вътрешните работи на България и се опитват да ни направят тяхна провинция,ти пак в устата ти е Русия...Срам и позор и каквото и да кажа или те сравня ще бъде малко.

156

Ха-ха

преди 7 години

Това неактуално недоразумение откъде изпълзя пак? И какво пак се мъчи да намесва Путин, да не би той да е обявил Европата на 2 скорости?! Не, именно онези в ЕС, които Плевнелиев хвалеше, го направиха, разделяйки я по този начин......

155

Анонимен

преди 7 години

На шматката - бивш президент мога да каза само, че ЕС сам си прави проблемите! И такива като него само ги увеличават! Как веднъж не реши един български проблем, а все се буташе между шамарите да оправя света?! Не знам колко години ще ни трябват да си върнем лицето, след този мушморок! И стига е плашил, че пак искал да е президент, защото това изобщо не зависи от него! А този, който го назначи си отива!

154

Алов

преди 7 години

Как ли е циврил кат му умря сина а не прави сметка ,че се е отървал от позора на баща му. Дано скоро и него го заровят кат картоф.

153

Анонимен

преди 7 години

Много точен анализ, и коя е някаква си Беновска, че въобще да я поглежда.

152

Анонимен

преди 7 години

Спестете "мъдростите" на "политика" Плевнелиев, за когот е отговорен любимецът ви боко. Направиха България за смях! Свои мисли!? Писах преди години - нямам доверие на хора, които говорят с тих гласец като писи...Недостойни хора стигат до управлението и това не е вина на гражданите, а на закони. В българската Конституция пише, че да гласувам, е мое ПРАВО! Задължават ме да гласувам без избор за простаци и мошеници.Не примма махленска клюкарка с речник на гамен и познания на *** Караянчева!

151

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разпада независимо какво прави Русия. Русия става все по-силна въпреки санкциите на ЕС и САЩ.