152

Анонимен

преди 7 години

Когато една империя се доразпада на съставните си части, това може да е доста болезнено за тези които са в непосредствена близост. Аз съм християнин, но съзнавам, че ние с нашите сънародници с друга религия няма какво да се ядем като кучета, това е само в наша вреда. И когато дойде ред нашите сънародници които изгонихме да потърсят подслон, трябва да ги приемем обратно. Ако се отдадем на популизам и омраза, дните ни като нация са преброени. Така, че помислете си добре, идват съдбоносни времена!

151

хюго бос

преди 7 години

Хареса ми позицията му. Браво! Да напомня , че дОСТ започват митингите си с еничарския марш....

150

Анонимен

преди 7 години

Според мен най добре щеше да е ако го бяха го направили депутат от БСП за да спасят де.

149

Анонимен

преди 7 години

Много добре знае че като се смени вятъра ще му търсят сметка за милионите. Дойде време да се плаща нищо не е вечно.

148

АЛБЕРТО КОРИТАРОВ

преди 7 години

ДОГАН Е СЪС СЪС ДИМИТЪР ИВАНОВ - МИТЮ ГЕСТАПОТО, И С ГЕН.ЛЮБЕН ГОЦЕВ--КОЛЕГИ ОТ ШЕСТО, + РУСЕНСКИЯ МАКЕДОН КАРАКАЧАНОВ Е СЪЩО АГЕНТ НА ДС ПРЕДИ, А ДНЕС РУСКИ, И КОЛЕГА НА ДОГАН .ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА СКАТ, СЪЩО Е АГЕНТ, ЗАЕДНО С ПУДЕЛА СИ ВАЛИО КАСАБООЛУ...А ВОЛЕН Е МАЛКОТО КУТРЕ, ХВАНАТ ПРЕЗ 1984 Г. ДА КРАДЕ ФОТОАПАРАТ, И ДА РЕКЕТИРА СВОЙ КОЛЕГА-ЖУРНАЛИСТ ЗА 1000 ТОГАВАШНИ ЛЕВА...А МИЛИЦИЯТА ГО ХВАНА , И ГО ПОЛЗВА КАТО УХО-АГЕНТ. И ГО СЛОЖИХА В 1990 Г. ГЛАВЕН РЕДКАТОР НА В. ''ДЕМОКРАЦИЯ'' .

147

Анонимен

преди 7 години

Да се събудим, Българи, без значение на религията! Дошло е време да доказваме дали заслужаваме да сме във Времето!

146

Анонимен

преди 7 години

Прочитайки коментарите съзнавам, че малко на брой са онези прочели какво казва Доган и още по-малко са онези които са успели да вникнат в думите му и да разберат посланието което отправя. Идва време време разделано в което дребното политиканстване, спорни и лесно разрушими в дългосрочен план икономически интереси, ще отстъпят мяасто на истински значимите неща в живота. Дали Доган светец, предполагам НЕ, но определено е голям политик с дълбока и конструктивна, стратегическа визия за бъдещето!

145

Анонимен

преди 7 години

В Турция сега ще гласуват на референдум там да стане законно, това, което в България е реалност от 1992 година - една политическа сила контролира всички власти. Дълги години всички власти се контролираха от Сините от СДС, после от 2009-та година се контролираха от ГЕРБ. В Турция е на път да стане същото - нищо ново под слънцето.

144

Анонимен

преди 7 години

Интересни философски наброски от един хидроинженер...

143

турчина

преди 7 години

Изобщо не мислех да гласувам но след тези изказвания на този човек ще гласувам за Дост. Пък каквото ще да става.

142

Анонимен

преди 7 години

Тоя се изкара патриот като каракачанов, сидеров,джамбазски.

141

Анонимен

преди 7 години

Явно дъвката е " Конфликност на Балканите" Сега всички са заети да а я дъвчат до припадък.Тиквата наприв първият балон, сега филосафът хидроинженер насува следващият.надувайте балона, надувайте мамчета да стане на парчета, ПРАС!Стара детска песничка.А, Догане внимавай да не "запушиш тръбата", че това дето ще се излее ще е грозно и смръдливо."И ще чуете гласа на много води"

140

турчина

преди 7 години

Благодарение на "патриота" Доган в регионите в които той управлява с години единствената "работа" е 14 дни за 40лв. Това е ДПС. Благодарение на тях и тяхната алчност големи турски фирми като Sutas производителки на сирене и кис.мляко което се изнася за САЩ, Европа и Русия откриха предприятия в Румъния докато ни тук ядем палмово масло и сухо мляко.

139

Футуролог

преди 7 години

Считам че българския народ вече има свободата да ругае Местан,Доган,Ердоган и сие колкото и както си поискаБългарите не държат съдбата на етническия мир във България в собствените си ръце а затуй имат грижа югоизточните ни съседиТова са фактите

138

Анонимен

преди 7 години

Интересна метаморфоза е претърпял Доган. Започнал е да копира Местан.Хубаво нещо е заедността, но Местан отива още по-далече, той вижда заедност не само между хората населяващи територията на България, а заедност на всички населяващи Европа, а и света.

137

Некъв кестен

преди 7 години

До АнонименПростестна мрежа не са особено читави, а Радан Кънев въобще не е нов политик, а една най-обикновена пионка на Иван Костов

136

До обединени патриот

преди 7 години

Странно нали, но в дадения случай той покрива по-голяма таргетна група. Всички освен заклетите гласоподаватели на ДОСТ ще съгласни с горенаписаното.

135

Анонимен

преди 7 години

До ПолитикА ти що се засяга щом съм просто "материял"DЗа градежа не ти ли трабва материял, а?

134

Анонимен

преди 7 години

Овце манипулират во грозно, защото искат да заметат истинските проблеми на България! Истинските проблеми са: бедност корупция картели олигарси. Докато в тази държава липсва справедливост всичко друго е дъвка за шарани.Турция отива към диктатура и това лошо и турския народ щв страда, но това си е техен проблем.Нашият е че допускаме крадци ката Доган Местан Бойко Станишев Гергов Пеевски и др да ни управляват и поучават.

133

4epa

преди 7 години

DJARAKA E EDIN OT NAI VINOVNITE VE4E 27 GODINI BG DA E V TOVA POLOJENIE !!!!! RUSKI 6PIONIN !!!!!! RABOTE6T SRE6TU INTERESITE NA BG !!!!!!! ZAEDNO SAS BSP !!!!!