47

Анонимен

преди 7 години

До ЗъбльоИскаш да ме хванеш за съответния и да си посмучкаш малко? Виждам, че родителката ти те е специалицирала в това . Тя беше оправна женица. Много я оправяхме... Е, хващаше понякога я буби, я нещо друго, ама заместваше предаванията на оня от канал 3 ... навремето.

46

Анонимен

преди 7 години

Президентска държава! Стига с тия хрантутници, стига с това делене на партии между нас българите! Най-накрая имаме свестен президент, който ще се справи с тая задача.

45

БАБА КУНА

преди 7 години

ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ? ЕСТЕСТВЕНО ВСЕКИ СИ ИМА СВОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НО УМНИТЕ ХОРА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ ОТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ Е ЯСНО, ЧЕ ТОТАЛИТАРНА ПАРТИЯ С ВОЖД МУТРА ИЗБРАН ОТ МАФИЯТА И СЪСИПАЛА БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА ДВАТА СИ НЕДОВЪРШЕНИ МАНДАТА Т.Е. ГЕРБ ТРЯБВА ПО-СКОРО ДА ИСЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!

44

Зъбльо

преди 7 години

Ти не си никакъв Бай Бой, а си най-обикновен Надай Вой.

43

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ

42

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевАз ще гласувам за Тоя, който ще вкара в пандиза всички крадци с дейности поне 30 години назад

41

до 46

преди 7 години

Разходка не е добре, защото гласът ни отива някъде. Hай-добре с не подкрепям никого и парламента да се закрие от него повече няма смисъл народните представители станаха представители на картелите и монополите.

40

Бай Бой

преди 7 години

До ЗъбльоДа ти го поставя в съответното място.Мисля, че си го търсиш.Ти си един тричав шемет.

39

Карбовски

преди 7 години

Знам, че прекалявам, но именно хора на хранилка обвиняват говорещите с пробългарски тон, че взимат пари от Русия. Кажете ми една руска фондация, която работи с размаха и бюджетите на Америка за България?Евала на американците, че си прокарват политиката!Ама вие синковци, на американците ли трябва да служите, майкопродавци ниедни, докато помните как бащите ви случиха самоотвержено на комунистите? Е хубава работа!

38

Зъбльо

преди 7 години

Ти не си никакъв Василев, а си най-обикновен Насилен.

37

Анонимен

преди 7 години

Тука във форума има и умни хора. Най-умното е че сега избори не ни трябват имаме си президент имаме си служебно правителство не ни трябват 240 хрантутници с цялата администрация служебни коли охрани привеилегии и високи заплати без да работят. Най добре гласувайте с не подкрепям никого. След като не се вслушаха в референдума това заслужават! Или още по добре не се хабете да гласувате . Направете си разходка отдайте се на положителни емоции. Здраве на всички българи!

36

Циник до 41

преди 7 години

Царя ли предпочиташ? Дет не знае български....или мазнячката ***...дет само келипира гони...и партията и е през...вратата на оборо!

35

Анонимен

преди 7 години

*** не искала храни с ГО но пратила децата си в страната на ГМО-то ще има ли желанието тая нагла червена бабичка да обясни тия аномалии.

34

Анонимен

преди 7 години

22 е много прав ГЕРБ трябва да си смени лидера. Тук всички , които пишат все пак са на някакво интелектуално ниво. И се чудя как одобрявате поведението на ББ, просташко, грозно, неадекватно. Ако сте гледали обвиненията му срещу Йончева, натъртванията на последните срички са признаци на лабилен, с отклонения от нормалното поведение човек . Дори да казва истината, това е недопустимо. Този човек става опасен за държавата.

33

доцент Викторов

преди 7 години

Ние всички трябва да се върнем към милосърдието и хуманноста и да помагаме на всяко живо същество. Има само една свята жена в България която е отдала живота си в помощ и подкрепа на бедните. Това е Г-жа Нинова. БСП също са се отрекли от материалното натрупване на блага и прекарват дълги часове в медитация а след това хукват заедно с Г-жа Нинова по улиците за да помагат на хората. БСП е мъдър избор за гласуване защото честността и смирението са най-важни. Затова аз ще гласувам за БСП.

32

Еничари

преди 7 години

Не са ли чисти еничари всички адвокати, правозащитници и консултанти като Петър Кънев и Маргарита Илиева от БХК, които по най-вулгарния начин взимат заплата от чужди бюджети и фондации и съдят с чужди разноски журналисти като мен?Срам за вас бе, копилета на прогреса. Ще говоря, каквото си искам и ще съдя всеки, който твърди, че съм платен от Русия.Русийо, ти майко и ти мащеха - не ти ща парите. Искам само да мога да говоря свободно. И един ден някога да разбера, че съм свободен и от старите еничари, че и от новите.

31

Зъбльо

преди 7 години

Хората няма какво да ядат, тия за партии си говорят!

30

Циник

преди 7 години

Аз не се "пенява"...само гледам сеир!След ПОРЕДНИТЕ избори - ще се чешите по тимбериците..и ще викате:Мъ ква стана тя?Къде сбъркахме.?Уникален народ сме - настъпваме мотиката ВСЕКИ ПЪТ!!! И поука - йок му !

29

чичото

преди 7 години

ГЕРБ поне нещо направиха и се работи а другите са само на крадене

28

до 30

преди 7 години

Гледай си работата на какви ще се псуваме си е наш проблем, ако не ти стигат 100г комунизъм ей ти С. Корея заминавай едни и същи са там, но не са политици а са едни хора самозабравили се и са превърнали парламента в място за изкарване на прехраната си. Това вече не е държавна институция *** с *** пръснали се по всички партии. Когато има най0сетне лустрация тогава ще спрем да се псуваме на ***.