11

Анонимен

преди 7 години

Ако българите обсъждаха и мислиха за страната си, колкото Турция...та то България щеше да е на по добро място...Отделно, винаги сте заставали в грешна страна...да сте чули някакъв от Турция да говори нещо лошо за България и българите, доколкото Белгия каза вън България от ЕС...доколкото депутат от Холандия пак не каза хубави работи за българите...

10

Анонимен

преди 7 години

Какъв ЕС за Турция? Те не зачитат малцинствата си а реват за чуждите, не зачитат и съседните държави, законите в ЕС са за нарушаване според официалните им лица. Всичко от позиция на силата. Видяхме какво стана след така наречения " преврат". Изчистиха си неудобните за върхушката хора. Тая държава не признава чуждите ценности. Да си стоят в Анадола

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Честно казано не ме интересува на САЩ какво им харесва. Важно е ние като европейци да сме единни , защото от другата страна азиатците са доста сплотени. Въпреки че според мен и азиатците скоро ще се изпокарат. Турция има имперски амбиции и още не е забравила че части от Сирия и Ирак са били в Османската империя. Това няма да се хареса на другите азиатци.

8

Анонимен

преди 7 години

Ako mahnat turcite erdogan sus sigurnost shte gi vzemat v eu

7

Анонимен

преди 7 години

"Турция ще направи това което предишните кризи в Европа не успяха - ще обедини Европа."ИМА И ДРУГ ВАРИЯНТ...Да разпръсне Европа...хубав отговор беше когато в Анталя се срещнаха само военни от Турция, Русия и Сащ...защо никой не поканиха от ЕС:-):-):-)та почнаха да мислят за обидинена ЕС армия...Я погледни и така, а дали на Америка ще и хареса Обидинената ЕС армия:-):-):-)

6

Наблюдател

преди 7 години

И този откри "топлата вода" но много време му трябваше...

5

Анонимен

преди 7 години

Турция ще направи това което предишните кризи в Европа не успяха - ще обедини Европа.

4

Анонимен

преди 7 години

Гледам си следобедните новини в Турция...в Сирия Турция е отворила 22 военни бази, мислят да се увеличат на 25...3 метровата бетонна стена плюс бодлива тел почти е готова, ще се наблюдават и с камери... убит един немски войник в клетка на пкк...тез работи защо не ги пишете...за какво се е разтревожил ЕС, че Турция е вървила на къде...ха ха ха когато изтока вървеше към шериада разтревожиха ли се...Силна Турция Факт.

3

Анонимен

преди 7 години

Зле разбраната толерантност на западните страни допусна милиони турци на своя територия и сега берат плодовете на своята глупост.Същото ги очаква и с така наречените "бежанци",80% от които са икономически мигранти.

2

Всяка жаба...

преди 7 години

Диваците да си направят неандерталски съюз със С. Арабия и ИДИЛ.

1

Анонимен

преди 7 години

Ислямистка Турция няма място в цивилизована Европа.