265

Анонимен

преди 7 години

EI ZATOVA TURZIA AKO NAPADNE BALGARIA NIMA DA ZASHITAVAME BALGARIA ZASHOTO AKO TRAGNEM NAPRED OTZAD PRODAJNITE BULGARI SHE STRELIAT V TIL SHE NI IZBIAT ZA PARI I TURZITE OTPRED SHE STRELIAT TAKAV PRODAJEN NAROD NIMA VAV SVETA ZATOVA NIAMA BALGARIA DA SASHESTVIVA SLEN NIKOLKO 10 ki GODINI RAZDAVAT PASPORTI NA NAI GOLEMIAT SI VRAG NIKADE V EVROPA NE SAM VIDIAL TURCHIN OT TURZIA DA OBIJDA VIE STE ZIGANI BALGARITE NE ZNA KAKVO A MAKEDOBZI S BG PASPORTI PLUJAT PO NAS

264

хъ

преди 7 години

Хайде сега да им отнемат така лелеяните от тях.българските паспорти.Що ли пък ги раздаваха на кг?И кой всъщност спечели?

263

Анонимен

преди 7 години

Корупирани и продажни сте , за това най лесното нещо е да се сдобиеш с бг паспорт .Вие трябва да се засрамите , ама магаре срам има ли ...за пари и майчиното си мляко продавате . Хванете си първо продажните политици и трафиканти на бежанци и тогава елате да се правите на морални . Продажно корумпирано племе

262

Анонимен

преди 7 години

Ееех Зоране, Зоране, поне да си бяхте откраднали от гърчулята език и писменост, че да се правите на наследници на Александър, пък то пишеш на развален архаичен български, голям майтап сте,,нация" и половина !

261

fuck off

преди 7 години

Като сме *** българите, не се редете за паспорти ни, жалки нещастници. Запоменете нещо много важно. Вие за нищо не ставате. Измислена държавица с измислени мекерета. Часовникът тиктака, албанците идват.

260

Бугарин

преди 7 години

Зоране, прати ми г-жа Дебърска, да ти каже дали сме хомо !

259

Анонимен

преди 7 години

Македонски ***!Пак ги е срам нещо...А за бутафорните "паметници" в Скопие срим ли ги е?А за измисления селски дървен език срам л иги е?А за стотиците избити и тормозени българи там по времето на Тито срам ли ги е?А като ги таковат албанците срам ли ги е тези ***?Ти му даваш танкове да се защитава, то ги реже са скрап.В Македония албанците сега са повече от 30% и до 10 г ще станат 50%. След 20 г ще са 70%. Тогава тази зачервената от срам, с гордост ще размахва албанския паспорт.

258

Bulgarinmakedinec

преди 7 години

Palqchowci!

257

Анонимен

преди 7 години

Правим бутафорни църкви, строим огради, които всеки прескача, раздаваме гражданство, като рекламни брошури...това не е патриотизъм, това могат да го измислят само нискоинтелигентните ни управляващи.

256

Анонимен

преди 7 години

Не е верно, македонци с булгаско самосъзнание има, просто тая е бооклук.

255

Анонимен

преди 7 години

Вие се продавате повече бе *** . Кое ви възмущава, кое не знаехте , че сте така изненадани ? Всеки човек със средна интелигентност знае че македонците българи няма да станат никога . Те само ви използват, а вие се хвалихте че търчали за бг паспорти от любовТе и каталунците в Испания скоро ще поискат да са самостоятелна държава, така че вие не сте никакъв фактор да определяте кой какъв да е и как да се чувства . Ясно ли ви е

254

Анонимен

преди 7 години

Голямо унижение ще да е било, да учиш собствената си история.

253

Анонимен

преди 7 години

Българино, уважавай себе си, за да те уважават другите. Унижени сме ние в случая, хората родени, учили, работили, и плащали данъци за тая държава, да разберем как се раздава българско гражданство като на селски пазар.

252

Shopp

преди 7 години

В крайна сметка или е излъгала за произхода и трябва да отиде на съд или се е иза кала върху паметта на предците си. Бооклук!

251

Защото

преди 7 години

И ние като холандците сме нацисти и затова ги образоваме малко за собствената им история. Храни куче да те лае.

250

Анонимен

преди 7 години

За да се вземе американски паспорт, например, се полага изпит, макар и минимален по историята на държавата и минимален тест за владеене на езика устно и писмено. Полага се клетва и процесът на проверка на кандидата трае около година. А тия нагли хора искат да си платят една дребна сума и да си ходят във Великобритания. Че и унижени се чувстват. Думи нямам за продажната система.

249

Анонимен

преди 7 години

Учили празниците и историческите личности....Лошо няма те все пак трябва да познават историята си.....Интресно е на какъв Македонски език е отговаряла...и тя е сръбско ***...български език със сръбски чуждици.Е това е да нямаш Благодарност...дедите им ше се обърнат в гробовете си ако ги чуят какви глупости говорят....

248

Анонимен

преди 7 години

А македонците колко останаха :)

247

Без име

преди 7 години

ТиЯ СА ГОЛЯМА ***

246

Анонимен

преди 7 години

Не паспорти... Визи им сложете и като влязат в България да се кълнът пред знамето като войници !!!