52

Анонимен

преди 7 години

Първия въпрос е колко чужденци има на територията на Турция и колко турци има на територията на един куп европейски страни ? Втори въпрос е в колко държави освен България има партии, които открито или нетолкова открито биха подкрепили Ердоган ?Трети въпрос за какво му е на ЕС - България освен за пушечно месо ? При атака на първите редове са наборните войски или селяните, за да може те да поемат най-големия удар, а елита остава в запас.

51

Фикрет

преди 7 години

До Анонимен 54 Браво най после един смислен коментар,Колегата написал за проливите и Родшилд е ударил в десятката.Точно за това става въпрос,ама атрофиралите мозъци на българит от евроатлантическатта отрова не могат да мислят и не виждат по далеч от носа си и.Причината са западняшкия вой е,че Ердоган е голям държавник и като такъв бие шута на Родшилдови от Турция,след което слагаме ръка напълно на проливите и оттам тръгва икономическата експанзия на Китай към Европа чрез новия Път на коприната .

50

Зозо

преди 7 години

До Анонимен 54Това ли спуснаха от Мордор /Москва/ последно? Никой не ще да живее в диктатура и страх. Ако не беше демокрацията едва ли щеше да бълваш черната си реч в този форум.

49

Схимисхи

преди 7 години

Минат се не минат 20, 50 ,100 години и все се появява някой мустак или брада и заради него загиват милиони. Бе може и голобрад да е като Наполеончо Бонапарт. Кеф ви Чингис хан, Сталин, Хитлер, а в наши дни брадаткото Багдади и мустакатия бай Ердо. Заради тях ще пламне света. Турците нека си го харесват Ердо, ама ако ги въвлече в някоя война не знам дали няма да го кълнат. Войната може и да е гражданска. Доколкото в Турция има граждани и гражданско общество. Несъмнено има и читави турци Орхан Памук, Елиф Шафак. Ама капчица в морето.

48

Анонимен

преди 7 години

А днешната ни история е измислена от фанариоти и австриици а по късно и Руснаци.---Вярно е. Дори и най-смелите опити за ревизия от страна на примерно Костадин Костадинов са дребна работа в сравнение с грандиозната история от древните български летописи, които старателно и упорито са били унищожавани и от руснаци, и от гърци. В последните години някои от тези летописи се появиха в Интернет, но историците естествено седят и мълчат като наср?ни.

47

Анонимен

преди 7 години

Този диктатор Ердоган умишлено прие 3 милиона бежанци , за да извива ръцете на Европа с тях . Допълнително и турците, които са залели континента ни са на негова страна и той за това се репчи . Тук става въпрос за война между исляма и християнството

46

Анонимен

преди 7 години

Българската писана история е унищожена от гърците през 500 г. турско робство. Гръцките попове методично са изгаряли всяка книга свързана с историята на българския народ и държава. Последния остатък е била Охридската архиепископия която е имала територия (диоцез) колкото на Симеонова България и е била призната и от Римския Папа и от Султана за "бащиния" на българските царе. Само вселенския патриарх не е бил доволен. А днешната ни история е измислена от фанариоти и австриици а по късно и Руснаци.

45

Ян Бибиян

преди 7 години

Едно е ясно! Тюркието почна да играе една много опасна антиевропейска игра. За ЕС вратата им е хлопната на сто процента. Ако продължават така може и от НАТО да изхвърчат. Каква работа търси в такова формирование фанатизирана мюсюлманска държава питам аз?!!! Представете си операция на пакта и турския аскер ще реве в атака Аллах акбар. Много ще им е приятно на останалите християни. Все едно някое камикадзе ще се взривява до вас.

44

Анонимен

преди 7 години

ЗАПИТАЙТЕ СЕ ЗАЩО ЗАПАДНИТЕ ТРИПОЛОВИ ОХЛЮВИ ИЗВЕДНЪЖ ТАКА ЗАПОЧНАХА ДА СЕ РЕПЧАТ НА ТУРЧИЛЯТА ПОД ПРЕДЛОГ ,ЧЕ СА УЖ МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЗА(ДЕМОКРАЦИЯТА) В ТУРЦИЯ,АМА СЪЩИТЕ ТРИПОЛОВИ ЗАПАДНИ МЕКОТЕЛИ ДУМА НЕ ПРОДУМВАТ ЗА (ДЕМОКРАЦИЯТА ) В САУДИТСКА АРАМИЯ И НА УМ НЕ ИМ ИДВА ДА СЕ РЕПЧАТ НА ЧАРШАФИТЕ ОТ РИАД. ИСТИНАТА Е ,ЧЕ НАЙ ПОСЛЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН УПРАВНИК В ТУРЦИЯ КАКЪВТО Е ЕРОГАН КОЙТО СЕ РЕШИ ДА ИЗРИТА СЕМЕЙСТВОТО НА РЕПТИЛА РОДШИЛД КОЕТО ДОСЕГА БЕШЕ ИСТИНСКИЯ СТОПАНИН НА ПРОЛИВИТЕ.

43

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Генералчо не може нито да подкрепи, нито да заклейми Ердоган ефенди... - съдба... - това е то ***, а не Плевнелиев, който винаги имаше ясна позиция...

42

Ибрикчиев

преди 7 години

Дал ли е случайно че Ердо баш сега реши да се прави на бабаит? О не, щото държи картата с бежанците, освен това Европа бъка от ***. Колко му е да ги подкокороса за революция и да яхне вълната. Каубоите на два пъти спасиха Европа, третия път май ще го сторят китайчетата. Не за друго ами ще загубят пазари , а и ако Европа се ислямизира, следващите са те и съседите им.

41

тя

преди 7 години

Ердогатн нарича холандците - фашисти , а той какъв е , щом преследва опонентите си?!

40

Анонимен

преди 7 години

Ако някой побегне от Турция, това ще са образованите и цивилизовани турци. От такава вълна няма какво да се плашим. При Ердоган ще останат фанатизираните му сънародници.

39

Милен

преди 7 години

До ИсторикКъде в Българската история е записано бог Тангра или Тенгри или нещо подобно? Има един измислен превод, които дори не се доближава до истината. Но всеки сам интерпретира няколко букви в цяло плеяда от изречения. За да пишеш история трябва да си сигурен в нещата, които казваш и да са проверени на 200%. В противен случай всичко написано си остават думи без покритие.

38

Анонимен

преди 7 години

МИСЛИТЕ ПЪРВОСИГНАЛНО,ЧЕ ЕРДОГАНЧО И ТУРЦИТЕ СА ЛОШИТЕ ,А ДРУГИТЕ ЗАПАДА СА (ДОБРИТЕ) ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА И СЛУЧВАЩОТО СЕ СЕГА В ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ЗАПАДА И ТУРЦИЯ Е ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ ЕРДОГАН КОНЦЕНТРИРА МНОГО ВЛАСТ С КОЯТО ЦЕЛИ ДА ИЗРИТА СЕМЕЙСТВОТО НА РОДШИЛД ,КОЕТО ОТ МНОГО ГОДИНИ ДЪРЖИ ПРОЛИВИТЕ.ЗНАЕТЕ ЛИ АТАТЮРК И МЛАДОТУРЦИТЕ КОИТО СПРЕТВАТ РЕВОЛЮЦИЯТА СА ДО ЕДИН МАСОНЧЕТА ЗАВЪРШИЛИ ВОЕННИ ШКОЛИ НА ЗАПАД И ИМЕННО ТЯХ РОДШИИЛД ИЗПОЛЗВА НАВРЕМЕТО ЗА ДА СЛОЖИ РЪКА НА БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ ,.

37

Ибрикчиев

преди 7 години

Оня ден в турския ресторант дойдоха две момета. Едната с кърпа, другата без. Говореха на перфектен британски инглиш. Боже боже накъде е тругнал света. Няква последователка на камиларската религия ще ми говори английски по добре от повечето европейци.

36

Анонимен

преди 7 години

В Турция преди няколко месеца отрязаха главите на доста хора направо на площадите. В България това кога е ставало ?В Турция хрърлиха десетки хиляди протестиращи в затворите, които са пребивани и изнасилвани , включително и мъже, а от доста от тях няма и следа вече. Ако някой мисли обратното може да се опита да отиде на свиждане на някой задържан да видим дали ще успее.

35

Анонимен

преди 7 години

Скоро Путин и Ердоган ще се скарат. Всъщност от сегашното им приятелство печели само Турция, защото изнася много продукция в Русия и чака руски туристи. Това което се очакваше да спечели Русия не се случва. Няма Турски поток (дори на хартия), няма инвестиции и няма разплащане в местни валути. Путин скоро ще разбере, че Ердоган просто го използва за да затвърди султанската си власт и за да размахва пръст на ЕС. По вероятно е след 20г Русия да е член на ЕС отколкото Турция.

34

Анонимен

преди 7 години

ДИМОВ ДА ГЛЕДА ИЗБЯГАЛИТЕ БЪЛГАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ! Не се тревожете за Турция...Колко напредна България до сега!!!???

33

ники

преди 7 години

Няма лошо, тези, които са срещу Ердоган са защитници на демокрацията и завета на Ататюрк. В повечето случаи това са образовани хора, такива не ми е проблем да приемем в Бълбария... виж неграмотните поддръжници на Ердоган - ето тях трябва на границата да ги връщат на момента!!!