263

аа

преди 7 години

Но иначе, защо точно тези две партии? аз не съм гласувал от 20 години, но ако гласувах днес, то би било в полза на някоя симпатична малка партия. Примерно зелените (не ги рекламирам, много са зле, знам, но са малки и има чат пат симпатични личности сред тях).

262

aa

преди 7 години

избори в българия = избери дали да останеш без крак или ръка.Е, не е чак толкова зле, ГЕРБ са най-можещите, а БСП - най-знаещите, може би няма да се налага тая дилема.

261

Анонимен

преди 7 години

До 320Нали знаеш, она козата си сака пърч !

260

Анонимен

преди 7 години

До РеалистПредполагам си от Кърджали. И аз съм от там, но одавна напуснах родния си град. В детството ми 90% бяхме българи. Сега е обратното. И това стана защото БКП-БСП харизаха вилаета на манерките от ДПС като по стахановски приобщиха Перперек и така обърнаха баланса. От стария ми клас 34 деца само трима още живеят в града. Двама внуци на "активни борци.." и един заблуден. Боковците не са стока, но от *** по-лошо няма.

259

Анонимен

преди 7 години

Тоя Тиквун ако беше Пинокио, носът му щеше да е безкрайно дълъг от лъжи.

258

Анонимен

преди 7 години

Борисов, няма ли пак да платиш на дъртите изкуфелници да протестират пред президентството?А на умните и красивите? И те искат да ядат!Развържи кесията, нали затова ги изтегли ония 20 милиарда, простако.

257

Анонимен

преди 7 години

Няма да има компромиси, просто защото няма да има следващ мандат, т.е. ще има - в затвора!И какво стана с поръчковия паркетен главен прокурор на Баце - гнусния угоен *** Цацаров?Покри се в миша дупка, а?

256

Анонимен

преди 7 години

Бюрокрацията те крепи , а тя е ЛЕВА РЪКА , ДЕСЕН ДЖОБ.

255

Анонимен

преди 7 години

До МимаНе ти ли викат "рижата маршрутка" ***?

254

Анонимен

преди 7 години

То затова половината ти министри вече са с обвинения от прокуратурата, тиквооооо простааа!!!!Никога повече насраната, пъзлива мутра-пожарникар във властта!!!!

253

Реалист

преди 7 години

Гласуваш за ГЕРБ и получаваш:1. Увеличени такси, винетки, данъци и глоби;2. Спират ти достъпа до здравеопазване. Прогониха лекарите в чужбина, бедните се насочиха към врачки и народни лечители. 3. Напълниха държавата с амуджи.4. С помощта на послушните директори и разни проекти източат парите за образованието на децата ни.5. Измамниците се ивхрят с пълна сила - отчитат се където трябва и никой не ги закача.

252

Мима

преди 7 години

Преди време един ме убеждаваше, че е секс-машина. Повярвах му, пристанах му. А, днеска, а утре...все нещо му пречи - бившото ми гадже, бившото му гадже ,изморен бил, гладен бил, болен бил...А в чатала - мека топлина. Накрая ми писна и го разкарах. Вече не се вързвам на приказки и оправдания. Или можеш или не ! Искам можещ мъж и ще пробвам докато го намеря !

251

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 7 години

Така е ! Прав е Бойко.ГЕРБ са най-можещите. Могат най-много да крадат и го доказаха за 7 години управление.

250

Какво може една мутр

преди 7 години

Тоя ******нар не казва поради какви заслуги трябва да спечели мнозинство на изборите, а казва:"...защото в противен случай с БСП България ще мине на задна скорост..."Така е, човек като няма с какво да се изтъкне, плюе по другите.Каква пародия - предстоят парламентарни избори, а тези крадци, герберугите, нямат никаква програма с която да излязат пред изпростялите си фенове...Обаче, надушиха вървежния рефрен да плюят по комунистите и както е видно, това достатъчно за техния "материал"...

249

реалист

преди 7 години

Ако този получи трети мандат, това ще е края и на нация и държава.Ако човек се провали един път, все може да му се даде и втори шанс, обаче ако се провали и втори път.... Няма време вече за трети опит.

248

Анонимен

преди 7 години

Кой ти каза,че ще има следващ мандат бе?

247

реалист

преди 7 години

Тикваров яко се е уплашил ,щом обикаля като гламав из страната.До сега физкултурника обикаляше.Преди 3-4седмици обаче Цвъки ходи до Америка и стоя там близо 10 дни.Сигурно вече е подготвил пътя за евакуация , а Тикваров ни баламосва с някакави обещания, за да отвлече вниманието на властите.Време е и двамата тиквеници да бъдат арестувани ,преди да са забегнали като техния приятел Цв.Василев.

246

коко

преди 7 години

Още ли те охраняват с моите пари бе ***??

245

Анонимен

преди 7 години

Преди около 10 години един собственик ан охранителна фирма влезе в политиката, наобеща 1000 работи и стана премиер. Не само, че нито едно от обещанията му не е спазено, нмо и закри проекти, които можеха да осребрят малкото плюсове на България в икономическо отношение. Нито един вкаран в затвора политик или магистрат. За какво ми е още тоя? В забрава, ако не в затвора...

244

шопето

преди 7 години

Ия па тоа, мноо са копри, *** а мнього *** и елементарин.