77

Ян Бибиян

преди 7 години

Мислех да посетя Стамбул ама се отказах

76

Анонимен

преди 7 години

Do rasho do kalin Slushaite me sega dobre.Utre kato se sabudite utuvate momentalno na psyholog da vi ispishe hapceta. Priaten den

75

Су 34

преди 7 години

Сградата на консулството си е турска и ще се вее пред нея който флаг преценят турците. Няма някоя друга държава да им натрапва знамето си !------------Сградата на консулството не е турска, а е територия на държавата Холандия. Това е дипломатическият закон по света.Не сте научили дипломацията, което не е учудващо понеже си живеете още с маймуните!

74

Фанариот

преди 7 години

Тюркието вън от НАТО и край за ЕС! Точка. Да си викат там Аллах акбар и да просперират хахаха

73

Ариф

преди 7 години

Яна сама се дава вече ....

72

ПП АТАКЛАРЪ

преди 7 години

Сега както се тълпят е време за малко братски кюрдски по - здрав

71

Ян Бибиян

преди 7 години

Хсха да ще роди;)))

70

Ян Бибиян

преди 7 години

Такава държава като тяхната за нула време може да бъде срината икономически. Спират им туризма и ембарго и ще ги питам как е хаха. Ще видят дали е акбар Аллах и Ердоган дали е негов пророк

69

анадолец

преди 7 години

Я подай ми мила мамотурското елече,че с шалвари и Коранатръгвам надалече.

68

Анонимен

преди 7 години

Сградата на консулството си е турска и ще се вее пред нея който флаг преценят турците. Няма някоя друга държава да им натрапва знамето си ! У нас и флага на Босна да си сложа , никой нищо не може да ми каже.

67

Анонимен

преди 7 години

веднага щом ние и Европа приключим с това двойно гражданство, Ердо само до запек може да го докара

66

Анонимен

преди 7 години

Знаем ги техните "спонтанни" протести! Само бабаитлък са им в главата и поведението, дива страна, нецивилизована, опасна и двулична и като съсед, и като "партньор"! Да не забравяме изказването: "Където има и един турчин, там е Турция". Който си е подал ръката на турците, са му я отхапвали от рамото!!!

65

Гери

преди 7 години

Как така свалят чуждо знаме на чужда територия,къде е полицията

64

Ян Бибиян

преди 7 години

Ух как не съм съветник на Льо Пен или Вилдерс. Така хубаво ще използвам събитията за скок в рейтинга. Гарантирано биха ги избрали за президенти

63

Циник до Ян Бибиян

преди 7 години

Не си прав!Откриха!И*б*р*и*к*а!

62

Рашо

преди 7 години

Типичен психопортрет на мюсле. Във всеки от тях има по един заспал радикал, вижте какво стана с турците, от един нормален народ, за една година се превърнаха в една зомбирана, безмозъчна крещяща тълпа, готова да разкъса всеки който не крещи аллах акбар.

61

Анонимен

преди 7 години

Перфектно му дойде на ердоганчо тая ситуация. Сега глупавия турски народ има враг да мрази и още повече ще го бетонира във властта.

60

Слугинаж

преди 7 години

Абе, сайтчето, вие хубаво ни занимавате с чуждите проблеми, ама защо не отбелязахте и едно доста значимо събитие за нашата икономика, енергийна сигурност и за обществото изобщо, а именно - Изменението на европейския регламент поставящ под риск енергийната сигурност на страната ни!https://me.government.bg/bg/theme-news/izmenenieto-na-evropeiski-reglament-postavya-pod-risk-energiinata-sigurnost-na-stranata-2397-m0-a0-1.htmlГовори се, че заради това Тиквата инсценирал своята оставка, пак бяга

59

Анонимен

преди 7 години

Европейците най вероятно няма да почиват в Турция , а в съседни на нея държави

58

Ян Бибиян

преди 7 години

Мюслитата и в частност турците имат самочувствие на велики хора! И на какво основание питам?! Те ли измислиха и откриха тока, двигателите, колите, самолетите, радио, телевизия, интернет, телефоните, подводниците, АЕЦ и да не продължавам. Така че да си траят. Инак след моркова следва тояга и тоя път ще е бая дебела. Това което стана в Европа 40те да не се повтори стократно в Азия и Африка.