89

Schutzstaffel

преди 7 години

Твоите натовски партньори ще бъдат във Кипър. Смешници.

88

Анонимен

преди 7 години

Предлагам, както полицията в Ротердам ги къпе за лека нощ, да слага във водата и неизтриваема боя. Така на другия ден, боядисаните да бъдат установявани и връщани на Болника в Турция. Така Откачалкото ще има повече войни а Холандия ще се отърве от турските ла///на. Nice, a!!

87

Анонимен

преди 7 години

Браво на Холандия. Сви-са тия турски пропаганди. Але изгонване новички турци обратно в смрадливата им анадолска-***.

86

Анонимен

преди 7 години

браво на холандците, сега съвсем няма да ни искат в европа.....

85

Анонимен

преди 7 години

И каква им е работат в Холандия? Кат си искат Ердоганя да се връщат в Анадола. На Европа и писна от *** живеещи в родово общинен строй.

84

Анонимен

преди 7 години

Ганке, турците имат и писатели и учени нобелисти. Ти какво имаш?

83

Анонимен

преди 7 години

Дано спечелят-националистите в цяла Европа. Както е тръгнало ще стане. Тогава с товарни влакове обратно всички в Анадола.

82

Анонимен

преди 7 години

Нагли *** тва са ***,крайно време е да се поставят на място.Сриване и унищожение на всички джамии в Европа.

81

Усулсикиджиев

преди 7 години

местя

80

Bolt Thrower

преди 7 години

Тук има някакъв лyд който защитава башибозука на Ердоган и обижда българите. Турците са *** и изостанали като развитие. Жените им още ходят със забрадки. Глупаво е да защитаваш хора които за 500 години не са построили нищо, нямат един композитор, писател или учен. Само едни грозни джамии които са жалко подобие на архитектурни шедьоври каквито има в Иран, Узбекистан и Оман.

79

Анонимен

преди 7 години

До въпроси има ли?А къде се намира копчето, което натиска путин, когато иска медведев да го олаби?

78

на чия страна?

преди 7 години

Ако нашите натовски партньори Турция и Холандия се сбият, на чия страна ще е България? Или както каже началничката баба Ангела? На четни дни на страната на Турция, на нечетни дни, на страната на Холандия?

77

Анонимен

преди 7 години

*** дали ще излезне така за радеф по улиците на европа?

76

27г.

преди 7 години

192 И откъде внасят кюрди? От вас? Че имате 20 милиона на запас. :D А защо вие внасяте африканци? Германците внесоха 1 милион, вие само в Истанбул имате 3 милиона. :D

75

Въпроси има ли?

преди 7 години

На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някоя държава. Когато Путин иска да се намеси в световната политика, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име на държавата. Например, Путин натиска нопчето на Холандия и Холандия моментално блокира Турция. Ако пък Путин натисне копчето на Турция, Турция моментално блокира Холандия. Въпроси има ли?

74

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАННе съм объркал, цифрите са за 2015 година и са на световната банка. Първо чети и после пиши. Нешо не те кеф като прочетеи, че сте нищо осбено като икономическа сила. Съжалявам, но само с простотии по форума не става. Брутен вътрешен продукт на глава от населението по постоянни цени за 2015 - 11 500 долара., колкото и Русия. Холандия - 50000, Чехия -20000, Унгария - 14000, Словакия - 18000, Словения - 23000. Много сте богати и силни - средноразвита икономическа страна.

73

Анонимен

преди 7 години

180 И как запази църквите? Като ги изгори със всички книги, писани стотици години от монасите. Чак последните 100г от робството позволиха да има църкви, не по-високи от конник, без камбана и ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК... към допълнителните чуждоверни 22 данъка. :D 90% от доходите на християните са били данъци. Тогава някой хора променят религията си, като семейството на ЕРДОГАН и Ястреб Османски, не са плащали тези данъци, ама са били считани за ***.

72

до 181

преди 7 години

така лесно става гонене на хора, които имат гражданство в Холандия, веднага 2-3 диги ще избухнат и тази жалка еврогейска страна няма да я има

71

Анонимен

преди 7 години

Много нагли стават турчулята. Тоя Ердоган е супер противен наглец. Не-трябва да му се позволява да си развява феса в Европа. Тоя е ислямистки диктатор. Трябва турските гастарбайтери да ги изметат от Европа. Те вече-са милиони там и-едва 2% от тях работят. Другите се мъкнат по роднински и крадат или смучат помощи. Айде обратно в ислямската ***.заедно с нашите фесове и р.езняцина на екскурзия до родна-Анадола с еднопосочен билет.

70

Schutzstaffel

преди 7 години

Всичкките бежанци съввсем скоро ще бъдат изловени, разпитани, и изритани, заедно със ятаците и местния ходжа.