24

Мамин сладък

преди 7 години

Отдавна няма България, хора! Продадена е на Турция, на Русия, на САЩ! Това е само територия, в която местни "политици" правят пари и после бягат! Който разбира се не бива утрепан, както Андрей Карлович... вие тук пишете, ядосвате се, а те ви се смеят на чаша уиски и ви готвят нови постановки! Само тоягата ще свърши работа,запомнете го! Няма ли обесени които да висят за назидание по улиците на София, няма да се оправят нещата! Можем да бъдем Швейцария, или почти... но ни грабят и лъжат в очите!

23

Анонимен

преди 7 години

Десиславооооо,Да го стегнеш тоя пилот, ***!Как така ще си трае като да не казвам какво?!

22

Е

преди 7 години

Много правилна реакция на ЦИК, макар и малко закъсняла! Тази наглост няма да как да се толерира! Няма такъв гнусен клип! Тък е България, а той е правен като за Турция, отврат!

21

Хенде Хох

преди 7 години

Радев мълчи като...плевналиев!Все на еврогейци попадаме!

20

до 41

преди 7 години

дост са радикална протурска партия, която трябва да бъде забранена и изритана от България.

19

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ са мнооооого по-българска партия от БСП.

18

Анонимен

преди 7 години

Не знам как след последните прояви на дост, все още не й е анулирана регистрацията.

17

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ ще вземат над 5%. Дори може да надминат ДПС. След разкриването на ДПС като проруска партия последната рязко изгуби електорат.

16

Анонимен

преди 7 години

Сред сънародниците ни от турски произход в България за щастие ДОСТ е с нулева популярност! Те повече от всички не желаят никакво етническо противопоставяне, каквото се опитва да наслагва Местан! Само гласовете от Турция няма да им стигнат доникъде, така че ДОСТ едва ли ще мине 1%....Ако това е така от какво е породена параноята обхванала обеднелите патриоти, че тръгнаха да се коалират с ДПС и да затварят граници?

15

Анонимен

преди 7 години

"Централната избирателна комисия (ЦИК) реши..."-Значи комисията седнала на кафе и решила!!!Трябваше някой да вдигне врява до небесата,за да може някой си нещо да реши....за пореден път се убеждаваме,че работещи институции в тази държава не съществуват.Да закриват държавата и да се знае.

14

Анонимен

преди 7 години

Малко ме е срам като българин да призная, че точно местановата ДОСТ отстоява прозападната позиция на България.

13

Анонимен

преди 7 години

Ако Турция финансира българска партия, е намеса във вътрешните работи и трябва да бъде санкционирана. Но не е ясно защо няма санкции за това, че Русия финансира всякакви "патриотични" формации (какви са тези "български патриоти", за които винаги на първо място е руския интерес е един много интересен въпрос), БСП, ДПС, форумните катили дето пишат по цял ден в този форум. Кога ще има държавност в България, а не руско-турско робство?

12

Анонимен

преди 7 години

Аз няма да гласувам. Така като гледам няма българска партия.

11

Анонимен

преди 7 години

Закрийте секциите там и готово. Те са открити при определени правила, но щом не се спазват последствията са ... празни приказки! Затова си позволяват подобно нещо, защото са сигурни, че ще им се размине.

10

до 15

преди 7 години

БСП е България. Никой неможе да я закрие..

9

Анонимен

преди 7 години

май по закон "неподкупният" съд би трябвало да може да закрие такава партия, ...Ако беше толкова лесно с изказванията си всякакви чужди министри щяха да могат да забраняват която си искат партия в България. Мислете малко бе!

8

антиседераст

преди 7 години

Незабавна забрана на ДОСТ и финансираните от Сорос антибългарски партии, обвиняване на членовете и активистите им в терористична дейност срещу България и в затвора до животна присъда.

7

Анонимен

преди 7 години

Погледнета им сайта.На 3 март качиха поздрав за 3 март и след 2 часа го махнаха.Някакъв *** алкохолик zaferius -планираше бойни действия срещу България в графата "гражданска позиция"?1?1?1?? и седя повече от ден.Същият отричаше баташкото клане пак там.Абе да им се ненарадваш......все едно оня ****** сманлията им е администрираторЗа никъде не са ама са вредни

6

Анонимен

преди 7 години

Евгени Михайлов ( Минчев) - приятелче на Местан и Ердоган ли е режисирал клипчето?

5

Анонимен

преди 7 години

май по закон "неподкупният" съд би трябвало да може да закрие такава партия, ....Ако утре предоставя видео в което руски министър или депутат в думата агитира за БСП дали "неподкупният" съд ще закрие столетницата?