27

Анонимен

преди 7 години

Прав е някой по-долу, гласуването с "не подкрепям никого" вдига процентите на малките партии и така ДОСТ може да прескочи бариерата за влизане в парламента.

26

Анонимен

преди 7 години

Когато и да го утепат този лисугенгер все ще е късно!

25

Анонимен

преди 7 години

след 26 март ли бе, ми оки ама къде са другите 200 торбичкиииии те ЩО са раздадени предизборно аааа,

24

А бе

преди 7 години

Ако всички,дето се скъсват да скачат срещу ДОСТ тука,си направят труда на 26-ти да гласуват(за която и да е друга БЪЛГАРСКА партия),то Местан ще е аут!Което е и нужният ефект.Обаче доста няма да си направят труда.....В България ДОСТ ще вземе най-много 2%,но повечето изселници в Турция ще гласуват по заповед от Ердоган за тях!Така че жизнено важно е да се вдигне избирателната активност.И още нещо-гласуването с "не подкрепям никого" помага на ДОСТ!

23

Анонимен

преди 7 години

Защо всички институции се правят на "ощипани моми",тези практики са от всички партии без изключение!!!И до като има предлагащи ще има и получаващи.

22

Анонимен

преди 7 години

Азе предлагам, козела да улезне аутоматически в НС. Той такъв цирк прави, че без него ще е скука. Баси агентина! Тия от ДСто добре са го прицелили. Подъл, долен, лъжлив и мазен. Турците също са ги преценили. Продажен та продажен. Той от страх се скри под шлифера на Ердоган, страх го беше за подличкият му животец. Да разкаже на бедния си електорат, колко пари плати за сватбите на щерките му в Турция. Сватби като от Приказките на Шехерезада. С крадени пари от народа.

21

агент-провокатор

преди 7 години

Да им дават сега левия ц ъ р в у л, след изборите - десния !

20

А Н Т И

преди 7 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, БИТКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПЕЧЕЛЕНА ЧРЕЗ БЕЙБИБУМ, КАКТО В КОСОВО !!

19

избори по селски

преди 7 години

До Анонимене нали с нещо трябва да си свариш боба, суров ли ще го ядеш?!я там, другите да маркират по едно кило лук, чубрица и една дамаджанка - с боза, разбира се, за след изборите, а тия с кебапчетата да ги маркират всяко с номера на бюлетината в торбичка, че колегата им се сърди дето не са обозначени за какво и кога ще ги ползват

18

Анонимен

преди 7 години

Ааааа, ДОСТ, яка партия нема що. Богаташа Зидаров вместо да бръкне и вземе пр откраднатите милиони и раздаде, раздава пакетче леща. И как е прилъгал най-смелият оператор Евгени, известен под името Танкиста, само Зидаров си знае. А Танкиста толкова е оголяла, че за кило боб се е продал. На другите пакетче леща, а на него едно кило. Толкова години се бори с комунизма, забравиха го, отиде в една телевизия и вадеше скелети от гардероба. И никой ме го гледаше. Мъка, Генчо, за кило боб се продаде!

17

Анонимен

преди 7 години

Бедните партии ги хващат? Богатите БСП, ДПС, ГЕРБ ЗА ТЯ МИЖАТ.МНОГО ОТ НЕ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ИМ СОЦ. ПРЕДПРИЯТИЯ НАРЕЧЕНИ ФИРМИ- АД, ООД, ЕООД, АГЕНЦИЯ, ХОЛДИНГ АКО НЕГЛАСУВАТ ЗА НАШТЕ СА УВОЛНЕНИ.

16

Анонимен

преди 7 години

В села с 100% ромско население в Северозападна България ДПС печели избори. Как?

15

Анонимен

преди 7 години

Смятай каква "държава" - забранена по конституция етническа партия си позволява да заплашва, че са и отнели средства с които купува гласове.Ако не беше тъжно, щеше да е смешно ....

14

Анонимен

преди 7 години

А ДПС и кебапчетата? А ГЕРБ и 30лв. в Максуда - Варна? И децата знаят, че на предишните парламемтарни избори ГЕРБ плащаха по 30 лв. в Максуда. Но нищо не се раздухва от услужливите медии? Ами Столипиново които избраха Тотев? Крадливия Тотев кмета на Герб?

13

Андрешко.

преди 7 години

Да бъде изключена ДОСТ от избирателните списъци,защото купуването и продаването на гласове под каквато и да е форма се наказва от закона и Местан да бъде съден според закона,като председател на тази партия.

12

опса

преди 7 години

един глас - една паница леща...

11

Анонимен

преди 7 години

По добре турско вместо европейско. Откриха турски хипермаркет и докато в една немска верига олиото е 2,30 лв. в турския е 1,90. Плодове, банани, кис.мляко...евтиния. Европейците ни окрадоха като ни продават скъпо бокл.у.ците си.

10

Анонимен

преди 7 години

а като ще ги раздават СЛЕД изборите, 200-те дето липсват къде са ?или те са дадени на склад на 200 домакинства с надпис "отвори след изборите" ?

9

Кой

преди 7 години

Партията на този предател има 1-2% а постояно ни занимават с него!?

8

Хм

преди 7 години

До ФАКТА,14-те лева не са за турски души,а за римлянски!Турците си гласуват за турски партии и без пари/помощи.