28

Анонимен

преди 7 години

DA AMI BANKERSKITE FAMILII ROTSCHILDOVI,SHIFOVI,ROKFELER I NAI DREBNIAT V ERARHIATA SOROS NIAMAT NAMESA

27

Advocatus Diaboli

преди 7 години

Франсоа Оланд е прав. На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някой западняк. Когато Путин иска някой от западняците да бъде избран за президент, например Доналд Тръмп, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име, и чичката или лелката моментално биват избирани за президенти. На това му казват хай-тек.

26

врагове на народа

преди 7 години

Американския президент Доналд Тръмп: CNN, The New York Times, NBC, ABC, CBS, "Гардиън" и "Вашингтон пост"са врагове на народа!

25

Анонимен

преди 7 години

САМО МАРИН ЛЬОПЕН !Цялото юдео-масонство се страхува от нея.

24

Анонимен

преди 7 години

СРЕЩАТА ВЪВ ВЕРСАЙ МИ ПРИЛИЧА НА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС - И ТАМ ЩЕ СЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ.

23

Анонимен

преди 7 години

НА ЗЛА КРУША - ЗЪЛ ПРЪТ.

22

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ ОЧЕВИДНО ВЛАДЕЕ МОЩНИ КОМПЮТЪРНИ ТЕХНОЛОГИИ, ЩОМ БЪРКА ИЗ НАЙ-СЕКРЕТНИТЕ СЪРВЪРИ НА САЩ И ЕВРОПА.

21

Анонимен

преди 7 години

Този некадърник скоро ще отиде на борсата.

20

Анонимен

преди 7 години

А НИМА ЗАПАДЪТ НЕ ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ СРЕДСТВА ЗА ВЛИЯНИЕ НА ИЗТОК?

19

Анонимен

преди 7 години

Един път викат че Русия била изостанала, сега че избирали президентите на САЩ и Европа.Кое е истина ?

18

Кукловодът

преди 7 години

Много ми е забавно да ги чета ЕвропеЙските лидерчета . напъваха се , напъваха се . Уж това с Украйна уж онова , а като трбваше да се изкарат парите дасе плати - Русия и е виновна . Винаги съм се чудил след като западните държави са най-големите длъжници на света и банките как ги раздават тези помощи ? Изтината е че те нямат реални пари , но имат много кредити . Кредити които ги разяждат отвътре и това ще се види в близките 25 години . Ама пак Русия им е виновна , че не иска да налива пари в тях

17

Анонимен

преди 7 години

Шубето е голям страх! Виждате ли, ние не търсим собствена изгода от положението в Сирия, а Русия. Не трябва льо Пен да спечели, защото ще се излезе от ес. Всичките ни проблеми идват само и единствено от Русия, а не от некадърната ни политика, че нямаме топки да се противопоставяме. Клякаме на една германска луда крава водеща Европа до унищожение. Като добавим, че Франция вече не е Франция. Толеранс и търпение, съпричастност и мълчание. А не съм фен на Русия, просто гърча на политиците е голям.

16

Анонимен

преди 7 години

"и с претенцията, че брани християнството от исляма"че да не би Меркел да брани християнството от исляма бе третополов мърляк

15

къде

преди 7 години

Къде е учила красавицата Могерини ,ислям ?Да не мислите ,че в СА,ИРАН ИЛИ ПАКИСТАН .Ами ,в Париж.

14

къде

преди 7 години

Къде пребиваваше ислямския лидер Хоменей преди да се завърне в ИРаН и да поведе отвратителна анти западна революция.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Ха-ха-ха.....тролчета са такива безмозъчни същества като тебе. А всичси останали българи ВЪОБЩЕ няма защо да ги "облъчват", те са закърмени с тази мисъл, че руснаците са ни "братушки" и НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ ДРУГ В СВЕТА ОСВЕН ТЯХ, НЕ ГО Е ГРИЖА ЗА НАС!!! И ВСЕ НИ СПАСЯВАТ! НИЩО, ЧЕ ние сме си дървени, шопски глави и все настъпваме една и съща мотика!

12

Гатанка

преди 7 години

Всички започнаха да говорят разнопосочно .Но е факт ,че Москва преди подкрепяше левите,а сега десните.Но пък Франция преди бе стожер на католицизма,а сега е стожер на ислямизма.Какво да правиш -живота е история.

11

Анонимен

преди 7 години

И този откри топлата вода за империята на злото в света.

10

Анонимен

преди 7 години

Такааааа ли???? Вай, вай, вай.......горкичките, да ги ожалиш даже!!!! Нещо да си спомнят за радио "уж свободна еуропка", би-би-си-та и т.н. и т.н разна ***, която ни облъчваше години наред, да ни покаже "колко са напредничави"!!! За да ни подлъжат да им ядем *** сега и купуваме евтини китайски ***. Ой мошмуроци, тя Русия още не се е развихрила, на всички ви ще ви начука канчетата. Беше вече крайно време, пък и няма да и е за първи път!!!

9

Анонимен

преди 7 години

А бе , там има ли фондации Русия за Франция, Затворено общество, Руски недемократичен институт, Център за нелиберални стратегии ? И в България няма...