240

ха

преди 7 години

Гулаг - а българите в Англия с какво са виновни, че Тереза Мей ще им налага визи и ограничения. Ами САЩ защо забраняват на нормалните българи да пътуват за САЩ(макар че всички чалгари и мафиоти отиват там спокойно). Айде стига с вашите двойни стандарти. По-добре да ни канят в БРАТСКА и необятна Русия, отколкото да се държат с нас като роби и слуги!

239

Пенсионер

преди 7 години

Кога е била тази "братска дружба" с руската мечка? Когато ни "освободиха" през 1944 ли? Обявиха ни война без причина, за да ни окупират. Използваха ни почти като колония. Стратегическите материали - уран, олово, мед отиваха за СССР. Да не говорим за десетките хиляди вагони с плодове, зеленчуци и консерви. И всичко това на смешни цени. Прочетете архивите на политбюро на БКП и ще разберете!

238

да

преди 7 години

Русия винаги е работила срещу интересите на България , благодарение с помоща на небългарската криминална партия БКП / БСП !!!!!! Посланникът и 60 % от служителите в посолството са кагебейски ватенки и следва да се държат изкъсо от нашите служби !!!!!

237

Анонимен

преди 7 години

До ПенсионерНе, преди това ще има ''референдум''

236

Анонимен

преди 7 години

''Черно море - едно море на дружбата'' - а иначе Кримнаш.

235

Пенсионер

преди 7 години

До БЪЛГАРСКИЙНикой не обижда руския народ! Само че ако се преселят 200-300 хиляди по Черноморието и Путин реши, че това е руска територия, какво ни очаква? Покрай "руското малцинство" ще дойдат "зелените човечета" с калашници и ще ни обявят за "задунайская губерния".

234

Анонимен

преди 7 години

Когато комунистите се изнесат в Русия, тогава ще разбера, че това е по-доброто място в света.

233

Пенсионер

преди 7 години

До МинаващКое бъдеще? Мизерното ли? Що не идеш да живееш в Русия, та да видиш какво е?

232

Анонимен

преди 7 години

До МинаващБъдещето на България никога няма да бъде с Русия а с Европа.

231

до 268

преди 7 години

Ъхъ шпалир да мери Пyтинчo с павета. За това, че държи 5000 трола работещи срещу България.

230

Минаващ

преди 7 години

Бъдещето на България е с Русия.

229

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Тези които обиждат руския народ, не са прави. Аз като българин, ако ще има малцинства в България, предпочитам това да са руснаци, украинци и от другите славянски страни. ....

228

хи ху ййййййй

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...Кой се е залетел да ти влиза в домашната ***.Я по спокойно.Има кой да го приеме.

227

Анонимен

преди 7 години

Каква визита на джуджака догодина бе? Догодина Владимир Владимирович ще лежи до Владимир Илич в мавзолея и който иска може да му ходи на посещение! Дамо да не се наложи да си взима китайска виза.

226

ре пари ции

преди 7 години

Който не застава на правилната страна по време на война-плаща репарации.Секскобурготите и в двете войни ни таковаха таковата.Положителното е ,че дадените човешки животи ,особено през втората световна са по-малко.Но всяко удоволствие се заплаща.

225

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на Запада има държава България!Русия ни пороби след Турция, но Запада я притисна и от руска Задунайская губерния станахме България!

224

Анонимен

преди 7 години

До 267 Хахахаха разцепиха те хахахаха

223

Анонимен

преди 7 години

268 русофилски лъжи ... простотия неземна. Тази тема за кой е? Русия? СССР получава ли репарации? НЕ. Изисква ли? НЕ. Тито кой е, след първият месец от слагането му на пост? Никой! Кой го слага на този пост? Сталин! Какъв е Сталина? Управляващ на СССР! Каква сила има думата на Тито в първият му месец, на доскоро окупирана държава? Никакво! Кой го бръсне за мнение? Никой! Какво общо има Гърция с Русия и Югославия? Нищо! Какви ги дрънкаш? Не знам! Какво е русофилска лъжа тук? Пак не знам!

222

българин

преди 7 години

ако Путин окаже тази висока чест да посети БРАТСКА БЪЛГАРИЯ, ШПАЛИРА от народ ще бъде от Варна и Бургас до СОФИЯ. По цялата магистрала. А Където и да спре ще има хиляди, хиляди българи да го посрещат, аплодират и носят на ръце! ПУТИН Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ РУСКИ РЪКОВОДИТЕЛ. Няма по-голяма надежда за спасението на света от него!

221

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..........пък аз пиша че не са ни взели репарации,---Просто лъжеш като всеки русофил на историческа тема. Пишеш , че благодарение на Сталин не сме плащали репарации, но не е така. На гърция сме си изплатили всичко, а към Югославия ги е опростил Тито. Стига русофирски лъжи!