64

Анонимен

преди 7 години

Ако родителите му дадат запалка и драсне клечката на училището пак ли не носи отговорност? Неовладяната агресия е оръжие също така. Детето е под тяхна опека до навършване на пълнолетие. Хайде сега 5млн кръвнина да ги отработват майката и бащата на генийчето цял живот

63

до 65

преди 7 години

Виновна е майката на убиеца, че не го е завела на психиатър, който да го подложи на медикаментозна терапия на патологичното му агресивно поведение! И не, това не е инцидент, нищо не е станало случайно! Убиецът е нанесъл съзнателно целенасочен удар с крак в корема на жертвата, с такава ярост и зверска сила, че е разкъсал черния й дроб. В нормална държава щеше да бъде лекуван принудително, с решение на съда. Нищо, че е малолетен. А родителите му щяха да плащат шестцифрена сума кръвнина.

62

анонимна.

преди 7 години

За 65. Не зная дали имате деца или не, но Вие със сигурност не сте изпитали такава болка.Това дете е заченато и отгледано с любов. Това не е играчка , а жив човек.Не съм злобна , но мъката на тези родители целият ми род я изпита.Знаете ли как кърви майчино сърце?!На тези опечалени хора какви психолози ще предложите.?!Само " Извинявай"Санкция и на родителите на малкият убиец.А ако беше тяхното дете?!!!!!Сега ще съберат всички светила съдии зада спасаяват отрочето си.Господ помни.

61

milena

преди 7 години

До Все търсите под волаИнцидент е, ако блъсна някой без да искам, той залитне и падне. При падането си удря главата и умира. НО ако ритна някой със сила в корема, той получи разкъсване ба черния дроб и умре- е тогава ще съм убиец.

60

Анонимен

преди 7 години

Някъде споменаха че момчето било много агресивно,посягало на по големи деца!Работели психолози с него от доста време!

59

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

чие е копиленцето с липсващите 7 , та вече и си е играело? ало, хонорараджиите, ами ако беше вашето момиченце?

58

анонимна.

преди 7 години

Когато се пишат такива небивалици поне малко поспрете да си починете .Луд умора няма

57

Анонимен

преди 7 години

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪДИ И УЧИЛИЩЕТО И РОДИТЕЛИТЕ НА НА ГАМЕНА!!!ТОВА НЯМА ДА ВЪРНЕ ДЕТЕТО НО АКО СЕ СЪДИ УЧИЛИЩЕТО МОЖЕ БИ ДРУГИТЕ УЧИТЕЛИ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ ПОВЕЧЕ!!!СЪЩО АКО СЕ СЪДЯТ РОДИТЕЛИТЕ ЩЕ Е МНОГО ДОБЪР ПРИМЕР ДА СИ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА ПО-ДОБРЕ!

56

Гошо

преди 7 години

Виновни ,невинни ..все тая ..още един живот е отнет за нищо .Възпитайте си малките к.о.п.е.л.е.т.а бе хора.А тая учителка ВЪН , да не си намери никъде работа повече.В *** била милата ,срало и се .Стига глупости ,в нейният час е станало ,тя носи отговорността

55

Анонимен

преди 7 години

Сега започват да си прехвърлят отговорността като горещ картоф. А истината е , че безхаберието е навсякъде- и в семейството, и в училище. Децата се държат като отвързани,ритат крещят, често ругаят и учителите. Учителите са безпомощни, понякога дори апатични. За родителите да не говорим.От там тръгват нещата. Дете, което расте в културна среда с мили взаимоотношения между родителите, няма да рита и блъска като г...до. Личният пример възпитава.

54

Анонимен

преди 7 години

ИЗВОДА Е, ЧЕ НА ДЕЦА ДО 4-ТИ КЛАС НАЙ-ВЕРОЯТНО КАТ ТИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ И 10 МИНУТИ ПОВЕЧЕ ОТ МЕЖДУЧАСИЯТА ЩОТО СЕ ЧУДЯТ КВА ГЛУПОСТ ДА СВЪРШАТ ЗА ДА ЗАПЪЛНЯТ ВРЕМЕТО!ЕТО ТУК ПОЗДРАВЯВАМ СТРОГИТЕ УЧИТЕ ТЕ СА ЗЛИ НО ПОНЕ ПРИ ТЯХ ДЕЦАТА СА ЖИВИ!!!!!!ВМЕСТО ДА ИМАТ СВОБОДЕН ЧАС Е ТРЯБВАЛО ДА СИ ПРИКЛЮЧАТ НЕЩАТА ПО-РАНО ПА АКО ТРЯБВА ДА ГИ ПУСНЕ 1 ЧАС ПО-РАНО!УЧИТЕЛКАТА СЪЩО ИМА ВИНА ГРОЗНО Е НО ИМА!

53

Стамат

преди 7 години

До Все търсите под волаИди го кажи на родителите на момиченцето, ама застани пред тях и им го кажи. И на близките на загинали в катастрофи го кажи. И се надявам никога да не ти се случи, за да ти го каже и на теб някой ***.

52

Анонимен

преди 7 години

Играли са на играчка плачка.

51

Стамат

преди 7 години

Сега, като осъдят родителите на "детето" да платят 100 000 лева обезщетение за причинена смърт по непредпазливост, дали ще се сетят, че са възпитавали "детето" си неправилно? Едва ли.

50

Все търсите под вола

преди 7 години

...ТелеТова е инцидент. Жадни за мъст хора, озлобени от ежедневието си. Ежедневие което те сами решават но все друг е виновен.Никой не е виновен shit happens!

49

ЕРДОГАН

преди 7 години

До RUSSIA the bestЗА ТЕБ НЕЗНАМ, НО НА 7 ГОДИНИ ВЕЧЕ ТИЧАХ СЛЕД МОМИЧЕТА, А НА 11, НИЩО ЧУДНО ДА СА ГЛЕДАЛИ ФИЛМИ ЗА ВЪЗРАСТНИ, ТОВА Е СВЕТА ОКОЛО НАС, ЧАЛГА И ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ

48

(-_-)

преди 7 години

Деца и родители - всякакви, но в момента на инцидента въпросните деца са били поверени на учителка, която не е била на работното си място.. Редно е като й се доака да извика някой, който да наблюдава малките.

47

Анонимен

преди 7 години

АКО ВИ УХАПЕ КУЧЕ СЪС СТОПАНИН НА КОГО СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА КУЧЕТО ИЛИ НА СТОПАНИНА!ЗА МЕН ДЕЦА ДО 11-12 ГОДИНИ ВИНАТА ЗА ДЕЙСТВИЯТА ИМ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ!!!!АЗ АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА РОДИТЕЛЯ НА МОМИЧЕНЦЕТО НЯМА ДА ТЪРСЯ ОТГОВОРНОСТ ОТ МОМЧЕНЦЕТО А ЩЕ Я ТЪРСЯ ОТ РОДИТЕЛИТЕ МУ !!!!

46

Анонимен

преди 7 години

Нелепа смърт. Просто думи нямам. Съболезнования на родителите!

45

Анонимен

преди 7 години

Даскалицата е пушила цигари некъде из тоалетните! И тя душичка носи!