121

Анонимен

преди 7 години

Искам да призова родителите четящи тук. Разберете, малките деца не могат да разсъждават като големи хора, те не могат да предвидят последствията от действията си, нито да обмислят контекста и т.н. Затова децата трябва да се научат от малки, че да удряш е лошо, да си агресивен е лошо, да си зъл е лошо. Трябва да се научат, че самоотбрана е да опазиш себе си, а не да пребиеш другия. Защото в живота винаги някой ще ги предизвика, ако отговорят с убийствен удар, животът на всички ви е съсипан!

120

@166

преди 7 години

Съгласна съм, че е убийство, но извършителят все пак е на 11. Мисля, че на тази възраст дори в ТВУ не можеш да го вкараш. Можеш само да го сложиш в приемна грижа с опит с проблемни деца, всяка седмица по два пъти среща с психолог и да се надяваш на най-доброто. На 11 просто няма как да го съдят, пък да намекваш за нещо по-сериозно е абсурдно. Ще се почустваш ли по-добър ако убиеш 11 годишно дете? Това ли е цивилизацията според теб. Дори да е умишлено убийство, той е на 11, още не може да мисли!

119

BG IZMET

преди 7 години

VINOVNI SA >POLITICITE NA BG I VSICHKI SLUGBI ZA KOITO PLASHTAME DANACI>AKO NE SME OSTANALITE BG GRAGDANI SOFIA SHTE DYHA SYPATA....VO VEK I VEKOV.

118

Анонимен

преди 7 години

Хора, какъв ритник трябва да бъде, за да разкъса черния дроб. Това е целенасочен удар с цел умъртвяване. Навярно убиецът е тренирал нещо и е решил да изпробва познанията си върху жертвата. Брутално убийство на едно момиче. Отвратително, абсурдно, недопустимо! Вината е по равно на родителите му и на физическия извършител. Какви психолози, какви пет лева. Вие какво бихте направили на мястото на родителите?

117

Анонимен

преди 7 години

Редно е прокуратурата заедно със Закрила на детето, да се самосезират, и да разследват какво се случва в това семейство .Добре правят, че засега не разкриват имената им, защото все пак става въпрос за малко дете, а интернет както знаем не забравя. Само че те са ДЛЪЖНИ да разследват и ако установят, че родителите са проявили престъпна безотговорност и са възпитавали детето да бъде агресивно, трябва да им го отнемат и да го настанят в институция, където да се вижда с психолози.

116

Анонимен

преди 7 години

Към пишещите, че случилото се е инцидент, не е. Инцидент е да се сбутат, и едното детенце да падне и да си удари главата и да почине. Това е инцидент и за съжаление може да се случи на всеки. Нормално е малките деца да се бутат, да тичат, да скачат и това си носи някакви рискове. НЕ Е ИНЦИДЕНТ едното дете да набие ритник в корема на другото, със сила която да му пръсне далака. Това не е нормално действие. Това е агресия нетипична за малко дете и ако беше при възрастен,щеше да е умишлено убийство

115

Николина

преди 7 години

Хора разберете, виновен в случая е насилника,момчето! Но, цялата система е сбъркана, тормозът е всекидневен в училище! Само в частните училища е добре, защото там са по 7-8 деца в клас, учителя ги обхваща и следи. Виновна е и охраната, защото в големите междучасия само обикалят района на училището и люпят семки. Някой четат вестник и така...децата се ритат,викат,блъскат...учителките на малките ако могат и видят ,помагат! Всичко е сбъркано, учител ви го казва! Тотална промяна трябва, от дъно!!!

114

до 157

преди 7 години

Учителката му виновна. Абе ти влизал ли си в училище в днешно време. Учителите нямат никакви права. Учениците ги псуват, замерват ги с каквото им попадне, че понякога ги и бият. Питай някоя позната ако имаш дето работи като учителка, ако не си запознат. ВИНОВЕН ЗА ВСЯКО УБИЙСТВО Е УБИЕЦА

113

С

преди 7 години

Вината е единствено на тези родители, които възпитават насилници, раздаващи ритници- в училище, в метрото. И 1000 психолози да работят с него, независимо, че е на 11 години нищо не променя факта, че е убиец. И ще го чува- в клас, на улицата...зад гърба си, в очите си.

112

Анонимен

преди 7 години

Дори и да не се е оплаквала след ритника/колко силен трябва да е бил той?/,тучителката е трябвало да остане с нея ,да повика насилника /при директора/и да работи с него.Няколкото думи:"момиче не се рита",изобщо не са достатъчни!Момичето ,иако първоначално не се е оплаквало,е било морално наранено,страсирано,а процесите,довели до смъртта, при разкъсването на черния дроб и далака са били в ход.Абсолютно безхаберие на учители,журналисти,които твърдят,че още не е ясна причината за смъртта"

111

Анонимен

преди 7 години

Око за око, зъб за зъб. Стига толерантност с ***, били то и малолетни. Едно малко момиченце си отиде от този свят, брутално убито от свой съученик. Тя никога повече няма да отвори очи, няма да изпита любовта, няма да има деца и семейство. Родителите са почернени за цял живот, те никога повече няма да се зарадват на усмивката и, защото нея вече я няма. Тя е там под земята, заровена завинаги. Дано Бог го дари с любов в небесното царство. Но никаква прошка за ***, да му се отрежат краката.

110

Анонимен

преди 7 години

Няма гаранция,че ако линейката бе дошла на винутата-веднага,детето щеше да бъде спасено.Силният ритник на син,ученик,член на едно необразовано,безхаберно и примитивно общество,това е причинило смъртта на ученичката.Възпитаните и кротки хора,които не се оплакват и не шумят около себе си плащат с живота си.Загиналата от ритника ученичка си е позволила само да помоли незаинтересованата за учениците си учителка,да я премести на друг чин,да не седи близо до насилника.

109

Шопо

преди 7 години

Кой е виновен ???!!! МАЛКИЯТ УБИЕЦ е виновен... Но сега нали сме ,,хуманно общество,, ще трябва да му пазим психиката,та като порасте ,да може пак да убива...

108

Анонимен

преди 7 години

Трябва сега някои роднина на момичето случайно да се сборичка с келемето и да го изшути с все сила няколко пъти в корема, ей така за спорта.

107

Анонимен

преди 7 години

Как нака:"не е ясна причината за смъртта на момичето от 52 училище"?Ритникът на нейният съученик и нашият общо срам,това е пречената господа журналисти.

106

Лекарите им виновни

преди 7 години

Значи този малък из.род рита момиче с все сила в корема и го убива и за него даже не се говори. Виновен е убиеца, а не лекарите и учителите, че не могат да вардят малкия психопат по 24 часа на ден. Но закони няма, в ТВУ няма да го пратят и така

105

Стразбург

преди 7 години

До147:Ами по тая логика всички трябва да гледат безучастно как убиват човек ,а в в случия дете и да чакат родителите да го възпитават докато пред очитеим загива едно човешко същество.Ами да премахнат тогава тези безполезни охрани като няма нужда от тях защо да запълват кадри и да им се плащат заплати?Това не се отнася само до учебни заведения ,а и за всички заведения където има такива.И аз бях от тези които още нямаше охрана в училище но тогава все още имаше страх от учители,директори и пр.5

104

Дим40

преди 7 години

Справедливо трябва да бъде така :100 000 лв. на родителите кръвнина, убиеца дете да се изключи от училище и да се наблюдава от полиция и психолози, докторите в затвора за 10 г за некадърност .Уволнение на директора на училището за несправяне с възложената работа.

103

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо не ставаха такива неща. При бай Тошо съм се прибирал стотици пъти в 3 часа през нощта през целия град и никой никога нищо не ми е направил. При бай Тошо хората бяха много по-добри. Ако случайно станеше убийство, го разкриваха за 2 часа! А сега 3 години ми разкриват убийство и пак не могат да хванат убиеца, защото убийството се хваща най-лесно в началните часове на убийството.

102

Стразбург

преди 7 години

Кой е винове ли виновниците са налице и снаглата си *** безчовечност задавате въпрос на който знаете отговора.Къе са родителите,учителите,охраната на училището където учи малкия убиец бъркат си в носа и се почесват докато ткива малки уродчета безчинстват над невини и безпомощни деца.Сега ще търсят оправдание и скалъпване на случилото се за да се превърне убийството в инцидент.Гнусни твари и вие имате дечица над които треперите Това може да им се случи и на тях защото сте овчо стадо!!!