58

.

преди 7 години

Сравняват Левски с убиец на деца? След, което го наричат престъпник и крадец и това се случва системно в тая жалкарска страничка. Когато се протестира се трият коментари, обидните коментари за Левски стоят, почвам да правя скрийн шотове и ще цъфнете във всички националистически групи във фейсбук, ФЕС.БГ

57

Анонимен

преди 7 години

Лъжи, лъжи, лъжи.....1000% сигурно е че Мвр са знаели кой е още 2015 г. въпроса е кой го е прикривал.

56

Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

АМИ КАКВО ДА ИМ КАЖА НА "ПРЕДАНИТЕ И ВЕРНИТЕ" ,КОИТО НЕ БИХА ПРЕДАЛИ ПРЕСТЪПНИК ПОНЕЖЕ ИМ Е ПРИЯТЕЛ ?! ЩЕ ИМ КАЖА САМО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ТЪК КАКТО ГО УКРИВАТ ТОЗИ ПРИЯТЕЛ ,СЛЕД ВРЕМЕ МОЖЕ ДА ИМА НЯКАКВИ СПРЕЧКВАНИЯ С ВАШИЯТ СИН ИЛИ ДЪЩЕРЯ И ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ДА ГИ УБИЕ ! ТОГАВА ЩЕ СИ СКУБИТЕ КОСИТЕ ЧЕ НЕ СТЕ ГО ПРЕДАЛИ АМА ЩЕ Е КЪСНО

55

Анонимен

преди 7 години

Сигурно са от ГЕРБ.

54

Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

До АнонименКато ви чета коментарите, не се чудя вече защо и кой е предал Левски. И в днесшно време да имахме такива герои, пак щяха да се намерят доносници за слава да му дадат главата! Лошо, лошо..........ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ ГЛУ.ПАК БЕ ! КАК МОЖЕ ДА СРАВНЯВАШ ЛЕВСКИ ,КОЙТО СЕ Е БОРИЛПРОТИВ ОСМ. ЗАВОЕВАТЕЛИ , С ТОЗИ ОБИКНОВЕН ПРЕСТЪПНИК ,КОЙТО Е УБИЛ НЕВИННО МОМЧЕ ?! ЖАЛКО ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ ! ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ КОИТО ЖИВЕЯТ С ТЪ.ПАЦИ КАТО ТЕБЕ !

53

Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

До АнгелАМИ ТАКИВА НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ СЪЩЕСТВА КАТО ТЕБЕ С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ В БЪЛГАРИЯ ! ГЛЕДАЛ ЛИ СИ В ЮТУБ ИНТЕРВЮТО С МАЙКАТА НА МИТЬО ОЧИТЕ ?! ТЯ Е ТИПИЧЕН ПРИМЕР НА БЕЗОЧЛИВИТЕ И ГАГЛИТЕ ! ЗАЩИТАВА СИНА СИ ВЪПРЕКИ ЧЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ , ПЛАСМЕНТ НА ДРОГА ,РЕКЕТИ И ПРОЧИЕ !

52

none

преди 7 години

Ако не беше брат му никога нямаше да го хванат. Нekaдърници.

51

Ангел

преди 7 години

Аз Предател не бих станал ако ще брат ми или баща ми да са Бин Ладен и да ми дават милярди ако ще.Дори моя живот и живота на цялата планета да зависи от това не бих предал член на семейството НИКОГА при НИКАКВИ УСЛОВИЯ. Левски е бил най-големия престъпник според законодателството на Османската Империя.Бил е отговорен за десетки нападения и убийства на Башибузуци (Турски Полицай) и е бил Предаден от хора като вас!!!! Които защитавате предателя!!!!!

50

Анонимен

преди 7 години

Ангел, язък за името ти човек.

49

Гури

преди 7 години

Така като го гледам ми прилича на боец Ислямска държава.

48

Анонимен

преди 7 години

до Русофиль ГУРБЕТЧИЕВТо за това сме на това положение, защото всички мислят като теб, с долната си глава.

47

Анонимен

преди 7 години

до АнгелДа кажеш истината за едно убийство и да посочиш убиеца не е предателство!Ценностната ти система не е в ред, замисли се!Нормалните хора не биха могли да спят, ако знаяткой е убиецът и че той ненаказан си живее живота на свобода.

46

:)

преди 7 години

Теорията ми, че тук коментират психичноболни, потенциални престъпници се потвърждава, не би предали убиец ... ще прикривате убийства, ще давате рушвети, ще живеете от далавери и очаквате да живеете добре ли бе бай *** !? Обречено племе !

45

Анонимен

преди 7 години

Като ви чета коментарите, не се чудя вече защо и кой е предал Левски. И в днесшно време да имахме такива герои, пак щяха да се намерят доносници за слава да му дадат главата! Лошо, лошо

44

Анонимен

преди 7 години

Ангеле какво значение има как е хванат УБИЕЦ?

43

Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

До АнонименДо 31А ако детето ти убие някого, ще го предадеш ли на полицията???Аз приятел не бих предал, пък камо ли брат! .....ТИ ОСЪЗНАВАШ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ - ПРЕСТЪПНИК ?!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ПРИЯТЕЛ ,СИН ,БРАТ ,БАЩА ! ПРЕСТЪПНИКА ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕТО ! ТИ 100 СИ РУСОФИЛ ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА ОСЪЗНАЕШ ,ЧЕ ПРЕСТЪПНИКА ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖЕ ДОРИ И ПРИЯТЕЛ ДА Е ! ВИЕ РУСОФИЛИТЕ ЗАТОВА НЕ ИСКАТЕ ДА ПРИЕМЕТЕ ФАКТА ,ЧЕ РУСИЯ Е АГРЕСОР , А РУСНАЦИТЕ АЛКОХОЛИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ

42

Анонимен

преди 7 години

А ако детето ти убие някого, ще го предадеш ли на полицията???...Даже лично ще го заведа в управлението.

41

.

преди 7 години

Как е един съвестен млад мъж, който постъпва съвестно по-лош от един убиец ???

40

Ангел

преди 7 години

Никога не съм защитавал Убийци но начина по който го хванаха този ме накара да го защитя .Полицията нали са проверили хилади хора .100 камери и десетки хиляди от клетките на мобилните оператори .Защо него хванаха с тези средства а си помогнаха с Предателство!.Доказателствата са косвени .По ножа е невъзможно да бъдат намерени следи след 2 години в ла.йната .Йоан спокойно може да каже че убиеца е Братму .И той е бил там и на всичко отгоре е завел полицаите до ножа и сега иска да натопи брат си!

39

Анонимен

преди 7 години

Щом е така,братът определено е честно момче. Тежка задача и съдба му се е паднала,но вината не е в него а у вас,които го издавате. Добрите и честни хора трябва да бъдат пазени,а не издавани!