43

анонимна

преди 7 години

До Анонименможе и трихинелоза да е с тия оплаквания

42

Шок

преди 7 години

Абдолютно шокиран съм!!! Най-позитивния и прекрасен човек! Това е нелепо! Същото да сполети всички *** тук в коментарите, които спамят глупост след глупост, загубили и последната капка човечност у себе си!

41

Уаааааат ?!??

преди 7 години

Стига бе!!! Ай стига бе!!!! Дълбоко потресен съм, немога да повярвам!!! Почивай в мир приятелю! Толкова млад ;( Нямам думи!!!

40

Анонимен

преди 7 години

Патриот 37: беше симпатяга и аз съм бодувал с куестовете ...Какво е "куестовете"? Не знаех, че връх на патриотизма е да се използват небългарски думи.

39

До 41

преди 7 години

Марихуаната са я ползвали като лекарство, а не да я пушиш от сутрин до вечер, като прасе. То според американската здравна организация и алкохолът е легарство, *** всеки ден умират маса хора от цироза. Та, това, че марихуаната не уврещда белите дробове, при положение, че се злоупотребява с нея, е пълен мит. Според мен ти си тревоманка. Иначе....лека му пръст, гледал съм му нощните геймърски предавания по ММ преди години, когато не знаехме кво е да имаш комп вкъщи,

38

Анонимен

преди 7 години

Починал е човек. Тихо.

37

Радо

преди 7 години

Бог да го прости. Какъвто и да е бил, преди всичко беше готин, умерен в изказа, внимателен и забавен.

36

Анонимен

преди 7 години

Не мога да повярвам.. Роро, обичам те! Вече не си сам.. Вселената е пълна с любов!!.. Почивай в мир! Поклон...

35

аноним

преди 7 години

Израстнах с МИСТ и Роро. Послед му помагах няколко месеца в ББТ. След това гледах как се бори за новия проект с NEXT TV. Направо не мога да повярвам. Вече е част от цялата вселена, скоро и ние там!

34

MAKEDON

преди 7 години

Malarija......

33

пръстов отпечатък

преди 7 години

Лекарите в България са безполезни.Господ да ни е на помощ.Жалко за креативния и итнтелигентен млад българин.Отличаваше се със своите качества от масата!

32

venix

преди 7 години

Хора, разберете най-после, че марихуаната НЕ УНИЩОЖАВА белия дроб - има много изследвания за това. Моля ви, информирайте се и не вярвайте на спекулации. Хората използват марихуаната от хилядолетия, за да лекуват всякакви болести. Вместо да се гневите, обърнете внимание на въздуха в София. Именно там е причината за това много хора да си заминават и млади и стари. Всяка година около 18000 души в България си заминават от мръсен въздух - да има такава статистика. Светъл път, Роро! <3

31

Ани

преди 7 години

Поклон! Почивай в мир!

30

Кой?

преди 7 години

От това, което прочетох тук, изобщо не разбрах какво е водил човека. Телевизия ММ не гледах, също и BOX TV, с други думи понятие си нямам кой е този и се надявах да разбера поне от коментариите, след като в новината няма нищо, но уви. Само разбрах, че са израснали с него и толкоз.

29

Патриот

преди 7 години

беше симпатяга и аз съм бодувал с куестовете по мм чак до сутринта!Това е ужасно толкова млад!

28

pikachu

преди 7 години

Добрите хора си отиват млади. Много съжалявам за този винаги позитивен и добър Човек. Вечна му памет..

27

Стойчо

преди 7 години

До АнонименАбсолютно точно! Естествено, че амебите с убити мозъчни клетки от тези треви, ще дават дисклайк. Колкото по-*** стават, толкова по-добре за нас, след време ще са ни ***.

26

Braker

преди 7 години

И аз , като повечето от вас съм израстнал с предаванията на които е бил водещ по ММ, ББТ и последно NEXTV проекта.R.I.P. Няма да те забравим. Покажи им горе как се разцъкват като детска игра и най-заплетените questove...

25

аз

преди 7 години

До злеИ от такива безполезници като теб също.

24

Анонимен

преди 7 години

За мъртвите - или добро или нищо.Защото те вече виждат и осъзнават своите грешки и им е достатъчно кофти от това.Бог да го прости