162

Гробокопач

преди 7 години

До дсадсадсадсадВъх, ти кълнеш като някоя баба;))) Да ми изсъхнели ръцете. Е, па те ще загубиш малко пачки. Ама ние, това искаме, да загубиш пачки, па колко си искаш реви, колко е лошо при червените, най-лошото е, че ние не усетихме колко е добре при патрона ти, Бокиу Тиквата. Затова,ч е ви зечервим дупето и бузките на 26-ти;))) И не съм ***;))) Не пиша з апари, пиша, за да бутна ГЕРБ и д аим е кофти на Дансаджиите.

161

Иван

преди 7 години

БСП се готви за преврат. Хайде народе, слагай минуси, защото това ще е единствената ти свобода,която ще ти остане след 26.03.

160

Анонимен

преди 7 години

Крадецът вика дръжте крадеца, на изборите в ромските махали ГЕРБ са водеща политическа сила... Дори мисля изпревариха ДПС.

159

дсадсадсадсад

преди 7 години

Знам,че този форум не се чете от нормални хора, но нека все пак напомним какво се случи след предишните управления на комунистите: 90, 97, 2009 и 2013. Два държавни фалита и два полуфалита с 5% дефицит. Мафия на всички нива, крадене, лъжи и демагогия. Призовавам дори и троловете, пишете глупости колкото искайте, но не гласувайте с червената бюлетина, защото може да ви изсъхнат ръцете!

158

Гробокопач

преди 7 години

Тиква, нема да им се наложи да ги купуват, ние ще им ги осигурим;)))Ама щом знаеш как става, значи си го ползвал купуването. Щото аз не знам. А и немам пари де. А и да имам, нема ги троша за власт. Властта е Съдбовност, не цел.

157

Анонимен

преди 7 години

Stiga ste plueli be gerberi drugari v gerb po4inete si neka dr da vlesat v nc dr ministri pusnete kokala vlasta na dr hora mesto da sednete vs saedno da napravite bg bogata kakto besche da imat normalni pensii saplati horata da se lekuvat v dobri bolnizi s dr spez. Dezata ni da ostabat v bg vie ot gerb bsp dps patrioti tn samo se pluete obijdate i nikoi ne e vinoven bigati sa mutrite agentite mafiata dr duhat supata stoi4kov v najami ***

156

Анонимен

преди 7 години

без пари ще гласувам за БСПи ще изритам тези неекаадърниции

155

Bad Company

преди 7 години

Става ужасно в БГ. Вече се замислям и мама да прибера тук/ЕС/ . Путин и неговата пета колона играят "ва банк". Помнете ми думата, че следващата опорна точка на троловете ще е "излизане от ЕС и НАТО". Бедна ви е фантазията как се псувам, че през 1990г. се правихме на демократи а не избесихме комунистите по стълбовете.

154

55

преди 7 години

ХАЙДЕ ПЪТНИЧЕ ГЕРБ ЧАО,... ЧАО....

153

Иван

преди 7 години

БСП се готви за преврат. Комунистически. Като този на 9 юни. Червените олигарси принуждават работниците си да гласуват за БСП. Иначе глад и мизерия. Ще го позволим ли?

152

Анонимен

преди 7 години

Аз честна мУтра не познавам. А вие?

151

Животът ни мина

преди 7 години

Стана промяната, бяхме на 20 - десет. Гласувахме с надеждата, че нещо ще се промени. Родителите ми живяха на ръба на оцеляването с 40 г. трудов стаж, добре че им пращах пари от чужбина. Реших да се върна в БГ и видях отвратителна действителност, ниско заплащане, високи данъци и такси, корупция - на това му викат демокрация, а не е. Липса на здравеопазване - лекарите станали търговци. Ужасна администрация. Вече остаряхме и няма да доживеем до пенсия. Няма и за кого да гласуваме. Разруха и мизерия

150

Анонимен

преди 7 години

хахахаха!Понеже тиквеният никога не е фалшифицирал избори! Докажи го, тикво куха!Този само си връзва гащите за бъдещият му провал!

149

ЗАПОВЯДАЙ

преди 7 години

До Анонимен 181ще те обгрижим отвсякъде! После и мед ще носиш.

148

ами

преди 7 години

купи ги и ти, ама като нямаш пари ще гледаш

147

Анонимен

преди 7 години

Е, ами излизайте на улиците, но този път, ще ядете дървото !

146

Анонимен

преди 7 години

Еднокнижния ако стане Двукнижния ще спечели! Дори неграмотния му електорат са прочели повече от него-поне документите от социалните че им отпускат помощи защото са от малцинствата.

145

Станишко

преди 7 години

Ще ги купи Путин.Нашите чебурашки са пълни смешници.Решетников работи здраво.След като излъгаха народа съссламения президент Гумен Гадев

144

Честен човек

преди 7 години

Тоз не отиде ли по-скоро при Чаушеску, съвсем ще умори народа!

143

Анонимен

преди 7 години

Баце, много си елементарен. Поне не си издавай публично намеренията. Знаем, че Цецко се е погрижил за мат'ряла.