48

Анонимен

преди 7 години

Сравнението Индия и Пакистан е много лесно обяснимо!Пакистанците са пълни абичи във всичко!Ти кажи какво ще кажеш за Израел срещу всички други!?!?!?!?!?!

47

!

преди 7 години

този от кое БЗНС изпълзя

46

ДО-54

преди 7 години

Ама ти наистина не си в час!?!

45

ист

преди 7 години

Тихо мъртвият казал- не, комунист.

44

До 31

преди 7 години

Я кажи като "познавач", какво е станало във войната между Индия и Пакистан за Кашмир? По-точно как МИГ-29 на Индия се е справил с Ф-16 на Пакистан....

43

КОЛКОТО ПО–ДАЛЕЧЕ

преди 7 години

от РУСИЯ - толкова ПО-БЕДНИ

42

Анонимен

преди 7 години

до 49Не е твоя работа, а наша! И ако един тлъстак, угоил се като прасе само за две години министерстване, от които година и половина отидоха за да учи с репетитори, как да говори, си позволява да дава на не-приятелски страни - печелбарки, да ремонтират наша собственост на цена, на която могат да се купят нови, трябва не да му се изтеглят, а отрежат ушите. Ако могат да се намерят под буйната присадена грива.

41

Анонимен

преди 7 години

Леле колко не осведомен народ се изявява тук!?!?!?!Или са платени или са кухи ***!

40

ИМАШЕ ЕДИН

преди 7 години

финансов "ГЕНИЙ", дето щеше да напляска руснаците. Сега той се изхурзули като С.ОПОЛ, а държавата трябва да плаща към 800 МЛН неустойка за АЕЦ БЕЛЕНЕ. Та тоя селски Т.ЪПАН си мисли, че и той ще се оттърве. ТОЯ ПЪТ НЕ

39

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха,ха?!?!Това аз къде ще си ремонтирам СОБСТВЕНАТА СОБСТВЕНОСТ ПРИ ИЗТЕКЪЛ ДОГОВОР си е лично моя работа!!!!Не знам колко умен трябва да си (или обратното)за да го разбереш!

38

Анонимен

преди 7 години

И зелените човечета са факт, и хибридната война е факт ,а за руските хакери сигурно знаят и бабите вече!За това не пишете безсмислици!

37

Анонимен

преди 7 години

Руските самолети могат да летят и без двигатели ! - достатъчно е Путин да нареди и готово.

36

ЩЕ ЛЕЖИШ БЕ СЕЛСКИ

преди 7 години

Докато се научиш в затвора, че подписаните договори за това са договори и трябва да се озпълняват. Дали е РСК МИГ или ЕвроФайтър - няма значение. Те си искат парите - законно.След като държавата е ощетена няма значение дала са руски , или етруски фирмите. ВИНОВНИЯ- в затвора.

35

сминдух енд чесън

преди 7 години

Щом е докарал червените подлизурkoвци до делириум ,значи е голям този Ненчев.

34

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно как може да обвиняваш(СЪДИШ) някои които е намерил начин да извърши даден ремонт по евтино със същото качество та и по добро ?!Дори не говоря за националната ни сигурност защото първия вариант е тя да се извърши от потенциален не приятел или най малкото от субект които сам се определя като противник на пакта в които сме ние!Наистина не разбирам!Дори това че сме били до сега зависими само от един е лошо!Тук или има смешници или шизофреници!

33

Анонимен

преди 7 години

Този *** не е наясно с количеството сиво вещество което /ако изобщо/ притежава !

32

Анонимен

преди 7 години

В пандиза Ненчев освен по главата ще оплешивее и по гУза.

31

Анонимен

преди 7 години

МИГ 29 е жалка останка от Студената война, грехота е да се хвърлят милиони за прескъпата му поддръжка. Летателен час на това барахло се връзва около 50 000 долара - ресурс, керосин, *** и подобни, докато за Ф 16 е около 15 000 при по-добри ТТХ..

30

до знете ли, че

преди 7 години

Ветерана Ф-15 е с такива параметри, че руснаците направиха цяла дузина самолети без да ги достигнат.Първо създадоха МиГ 29, но поради липса на двигател той стана по-лек и значително по-слаб.Същевременно направиха СУ 27,но той пък се получи доста по-тежък и слабо маневрен.Руските радари имаха обсег до 50 км.,американските до 150 км, горе-долу същото бе и с ракетите.И все още нямат сполучлив двигател пето поколение.Та така и до днес, ако ще и срещу тях да бягат,пак няма даги стигнат

29

ТОЛКОВА Г.АДИНИ

преди 7 години

а толкова малко куршуми