82

пенко

преди 7 години

Странни са проблемите в енергетиката . Кьоравият Ран"САЩ" /подпомаган от Рът/Сащ/-съвместно с гнустната *** от БСП и СДС и ДС унищожиха 1420 български предприатия/пернишките чрез ТС банк/! Преди 1989г. нямаше режим и проблеми с тока!Родените след 1950 г. са свидетели на всичко свързано електрото на България ! 1420 предприятия по-малко и проблеми с тока! Ай стига бе "фашета" и износители....и оцветени с билирубин партийци !!! Билирубин е оцв. на л. !

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонименхайде сега да ви преброим колко сте платените тролчета на ГЕРБ, дето ще ми натракате минуситепо-малко ще са от плюсчетата на проруската сгaн

80

Анонимен

преди 7 години

Каква стана тя! Бойко Борисов излъгал ... хайде сега да ви преброим колко сте платените тролчета на ГЕРБ, дето ще ми натракате минусите ....

79

Анонимен

преди 7 години

Какво е определението за др. Решетникова :Гарга рошава,казва народът!

78

Анонимен

преди 7 години

Тая не е кокошка , овца е

77

до детския спомен -

преди 7 години

я виж ти - цял поет!А какво е рекъл народа за такива като теб:на певеца - във гъзеца (с вацелинче от позитано 20)

76

Победа

преди 7 години

Мачкай мутрите от Герб!

75

Анонимен

преди 7 години

БСП=БКП 1. нагли2. лъжци3. склонни са да леят кръв4. Както се вижда по заглавието - все им е малко!

74

Анонимен

преди 7 години

Старата приватозаторска на Техноимпекс от кога се е затъжила за народа си ? и тя и Бойко са като две капки вода !

73

Анонимен

преди 7 години

"... а само аз оставам гълъб", каза вчера Борисов."---Призна си накрая: гълъб, "голубой" на руски сленг означава "гей", както му казваме в наше село. А, иначе, на тиквуна опвече му отива "гугутка", какъвто е нежен. :)

72

оная с косата

преди 7 години

До АнонименБСП е точно на 26 години.Създадена е през 1990г.БКП е друга манджа.Там членуваха бащите на днешните герберасти,а и някои от самите тях.Знам ги поименно.

71

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали ББ е ястреб или врабче, ама съм сигурен, че другарката е кoкошка.

70

Анонимен

преди 7 години

Така! Както се разбира от коментарите ви, уважаеми другари, БКП печели изборите, и после какво ...... народен съд, смъртни присъди, ново Белене, Кремиковци и т.н - а резултат от това ще да е нова мизерия. Мизерия към която ни тласкат новокомунистите! Дайте направо да направим референдум за присъединяване към русланд!

69

ист

преди 7 години

Спрете постоянно да я показвате тази. Стигат ни лъжите и. Имайте милост към нас.

68

пенко

преди 7 години

Щом "бърдоква" може да ръководи Бг ,то и "тиква" може ! Българите от деца/и аз/ започват да си строят собствен ПИАДЕСТАЛ ! От него те определят другите като :,инжетер химик- ТИКВА ; крава стръвница- ПРЕДСЕДАТЕЛ ;св..я стръвница ДВИЖЕНИЕ ; овца стръвница -ПАРТИЯ ; този *** ...онзи ПО-***!!! Пиадесталът ,обаче, е личен ,собствен ,със стремеж да бъде по-висок от съседния и другите ,НО ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТА !!! Аз ,поне ,се знам !!!

67

А

преди 7 години

БСП може би иска да излезем от НАТО ?! А може би и от ЕС ? Ако не - нека обяснят какъв им е проблемът !

66

th

преди 7 години

Учудвам се, че хората продължават да се връзват на глупостите на ББ. Този е от 15г. в политиката, издигнат по незнайно какви пътища, а партията му създадена с немско финансиране. Издъни се първия мандат, при това със 117 депутата, почти мнозинство. Спретна един преврат на Ореха, с което се хвалеше пред деформаторите, спря 3 стратегически проекта, с което се хвалеше пред американската камара. Цялата държава го знае, че е мутра, че фалшифицира избори и с право са му дали за прякор зеленчук. Стига!

65

anonimen ли?

преди 7 години

Айдееее, ходи че разправяй че размера нямал значение!

64

Анонимен

преди 7 години

Цървулите се активизираха.

63

АЗ

преди 7 години

Дълга зима гладна многоооооооооооо гладна вълчица/очилатата .........................../