42

г-н Ставрев

преди 7 години

Г-жа Нинова знае какво е милосърдие и грижа за бедните защото е благородна и свята. Защо говорите за заплати? Тя също така замрази и употребата на депутатски кюфтета от БСП и ангажира хладилен камион за да дарява кюфтетата на бедните във всички градове . Кой друг е правил това? Никой! Затова БСП ще спечели и с това ще спечели България!

41

Анонимен

преди 7 години

Та колко акъл има Михов да ги извади от фризера нали трябва да има пари за ракийка

40

Анонимен

преди 7 години

Заплатите щели да замразят, ама кражбите и продажбите ще ги увеличат :D Какви заплати ? Какви 5 000лв ? ПОЛИТИЦИТЕ НЕ РАБОТЯТ ЗА ЗАПЛАТА, а за далаверата. Еврофондове, обществени поръчки, кражби, да уредят цялата рода на работаЗащо НИНОВА не подрепи анти-корупционният закон ?

39

До бай спиро

преди 7 години

Бай Спиро много си зле ! Лъжеш повече и от Нинова бе !!!!

38

А Н Т И

преди 7 години

Вие не разбрахте ли, че българина не го искат на собствената му земя ?!Арабучакали и камилари са им на сърце на кукловодите !

37

42

преди 7 години

До Бай СпироДа, ама и без портокали българите бяха близо 9 млн. души, а сега сме 5 млн. демократични плъха, предимно пенсии и тъмни, тъжен и умиращ древен народ.

36

Анонимен

преди 7 години

Какво заиграване отново с народната неволя. Като ще си замразявате заплатите просто го направете. Или ги дарявайте. Какво дразните хората които едвам оцеляват с 7-800 лева? Ако тези спечелят явно си ги заслужаваме!!!

35

боби

преди 7 години

а Пловдивския панаир дето го откраднахте със свинаря ще го върнете ли?или какво толкоз, той струваше само половин милиард?бандити с бандити...

34

Темида

преди 7 години

Без имунитет, с малки заплати, без коли от НСО, без защита, то в днешно време кой ще иска да е депутат. Не мил не драг.........беден и застрашен......Ужас божеее колко мъка има по тоя свят боже

33

сминдух енд чесън

преди 7 години

Селските хитреци си мислят пак да изпързалят нацията с богат арсенал от лъжи и манипулации.Повечето българи си спомнят как през 1997 година завършиха предсрочно с катастрофа,Тогава Гечев беше вицепремиер на Виденов.

32

бай Спиро

преди 7 години

Ситуация от соца:Звъни телефона /аналогов, дуплекс/- Брачед в образцовия са "пуснали" портокали....ама на никой не казвай !Бегом, два часа на опашка и се връщаш с 2 кила портокали на сегашни цени 25 лв/кг.Набираш телефона - Брачед, пуснали са...и така за всички стоки. "пускаха" ги понякога и са добиваха по "втория начин".Гласувайте за БСП с надеждата да ви пуснат нешо по втория начин !

31

Анонимен

преди 7 години

На комунистически език това "замразяване" си е чисто бетониране на новите заплати. Гарантират си, че ще ги получават. Народът кълве.

30

Анонимен

преди 7 години

Всички са джуджета!

29

Корнелио

преди 7 години

Не ги замразявай, направи депутатскатазаплата = на МРЗ и за новогодишен бонус по 20 лв като на пенсионерите и без евтини кюфтета ,като искат да плащат като в ресторант 5звезди

28

Анонимен

преди 7 години

Не става ясно ще замрази те новите с увеличението или ще върнете старите?А на ползу роду кога ще работите?

27

ставри

преди 7 години

До Анонимен 18Следващите още не ги знаеш кои са.Но БСП(БКП) ги знаем как лъжат и крадат.Пресни са ни спомените.

26

късата памет

преди 7 години

Не е зле да си спомним кой размрази заплатите на депутатите и как гласува Нинова тогава. Как Миков и Нинова пламенно защитаваха тезата си и обясняваха, че замръзяването на заплатите е пупулизъм. Дела трябват не думи. Като гледам как всички партии развързаха торбите с обещанията, пак ще си останем само с думи. А народа винаги ще страда защото има къса памет.

25

Sds

преди 7 години

KоRnelke parvo varnete ograbenoto pak posle mislete za deputackite zaplati

24

Анонимен

преди 7 години

Лъжите, колкото си намалихте субсидията на 1лв на глас!

23

на час по лъжичка

преди 7 години

Алооу, демокрация се гради от демократи,не от селски тарикати.