135

Един българин

преди 7 години

До: номер 145Нали искаше да ти цитирам точни документи, дати, цифри?Ами ето, цитирам ти!Или сега ще оплюеш и Раковски после Бенковски и т.н.?Хайде, давай, плюй...

134

Schutzstaffel

преди 7 години

Простият *** всъщост е генерал от авиацията. А *** е генерал от пожарната и лейтенат от сик и авер на шмеркел.

133

Един българин

преди 7 години

До: номер 145"Преселение на българите в Русия или руската убийствена политика за българите"Г. С. Раковски - политически памфлет, първо издание 1861г. Русофилите изкупуват целия тираж, за да не достигне до никой.Следва второ издание което има успех.За Левски сега не мога да намеря но и това е достатъчно... ако наистина уважаваш българските национални герои а не руския цар!

132

Анонимен

преди 7 години

Безспорен факт че Султана не е искал да се изпълняеа смъртната присъда на Левски, възнамерявал е да я замени със заточение, та да не създава допълнителни брожения сред българите, руския консул тогава в Цариград остро възразява и настоява Левски да бъде обесен, това са фактите

131

Анонимен

преди 7 години

Кой е Левски бе хора ??? А престанете бе ? Нека Бог да го прости, но това вашето ..... ???А стига де !

130

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Кога президента ще разсекрети стенограмата за КТБ ???? Това е въпроса, а не лицемерните му празноприказници на гърба на човек, за когото не е достоен нито той, нито който и да е днешен власт имащ да споменава името !!!!

129

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До лъжеСТРАНДЖАТААрхивните писма на Левски дрОгарю, са цензурирани и пресяти от ДС под зоркия поглед на КГБ... - останали са само тия, които рубладжиите решат... - вярваш ли, че те ще разрешат писма на Левски срещу Русия да останат и да са достъпни...

128

Футуролог

преди 7 години

До СВОБОДАТА Е ВСИЧКОЧе Гевара си носил снимката на Васил Левски?Благодаря Ти за инфото,не го знаех!Левски е обесен на 18 февруари и днешния ден на почит прилича на филма "Любимец 13" с фк"Витоша"София демаек "Левски"Софиясветовните тайните служби явно винаги са били около Левски а не само нашитеЕто Ти инфо и от мен:Борецът срещу апартейда Нелсън Мандела е роден на една и съща дата с Васил Левскимнителен съм станал и вече не вярвам в подобни случайности

127

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА"Левски е обесен по изричното настояване на Игнатиев - ФАКТ".- - - - - Толкова си смешен, че дори и "фактите" не знаеш !!! Дори не знаеш че Левски е осъден за нещо съвсем друго от това което сега се пропангандира !? Престани да се излагаш ! Никой не е знаел кой е този човек при арестуването му ! Няма нито един документ който да доказва че турците са знаели за неговато "конспиративна" дейност !!! Да не говорим за друго ! Но това вече няма никакво значение .... хайде престанете с

126

Анонимен

преди 7 години

И все пак Левски е бил съден от съд, а чеервените шумкари избиха децата на Райна княгиня без съд и придъда- ФАКТ

125

Абдул Хамид втори

преди 7 години

Аферим, ашколсун, машала Николай Павлович ефенди, българите не заслужават самостоятелна църква.

124

друг българин

преди 7 години

До Един българинПосочи ми в кой документ, написан от Левски има това изречение "Кой то ни освободи, той...." ЩОМ ЦИТИРАШ НЯКОГО, БЪДИ КОРЕКТЕН И ПОСОЧИ ДОКУМЕНТА С ДАТА, МЕСЕЦ, ГОДИНА ОТ КОИТО ЦИТИРАШ!!! В документите запазени от Левски никъде няма такова изречение. Откъде го измисли?

123

Калчо

преди 7 години

Този никому неизвестен *** до вчера се вживя дотам,че започна да се изцепва като съратник на Левски ! Що за простотии обвиват скромния патриотичен екшън на Левски?Всеки т.н. политик в България цитира,рецитира и се идентифицира с Левски! Ай сиктир ,бе дрисльовци! Бегайте си в Русия !

122

СВОБОДАТА Е ВСИЧКО

преди 7 години

Само да поясня за *** и техния любимец Че Гевара.Че Гевара, любимата му снимка, която е носел у себе си дори, когато е умирал е снимката на Васил Левски. И Че е писал на много места, че има един герой на Балканите, от България, на когото той самият иска да прилича. Че Гевара е искал да направи това, което Васил Левски е искал Когато освободя собствената си родина, ще ида да освобождавам други народи.

121

лъжеСТРАНДЖАТА

преди 7 години

До СТРАНДЖАТААз пък ти препоръчвам да четеш ОРИГИНАЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ НА ЛЕВСКИ А НЕ ИНТЕРПРЕТАЦИИТЕ НА СЪВРЕМЕННИТЕ ДРАСКАЧИ.Има двутомно издание на всички писма от Левски и до него. Намери ги в библиотеката и ЧЕТИ преди да пише *** си драсканици. В писмата си Левски е писал какво му е отношението на Русия и не е работа на съвременни псевдоисторици на Сорос да измислят какво е мислел Левски. ЗНАЧИ ТИ ВЯРВАШ ПОВЕЧЕ НА СЪВРЕМЕННИ АВТОРИ, А НЕ НА САМИЯ ЛЕВСКИ? ТАКА ЛИ ДА РАЗБИРАМ?

120

начинаещ историк

преди 7 години

Аз пък доколкото знам Васил Левски си е осъден от законен турски съд10 от заседателите са били турци и 10 заседатели чистички българиПрисъдата му май е за убийство на 12 годишно дете а не за революция

119

Един българин

преди 7 години

Другарю генерал, не се заигравай с думите на Левски!Левски е казал да стоим надалеч от Русия и сами да се борим за свободата си от турската тирания!А не е казвал, че трябва да отменяме санкции...Който ни освободи, той ще ни пороби - това е казал Апостола!И Европа днес е по-близо до идеала му от България. Още по-далече е Русия - Русия сега е близо до Руската и до Османската империя от която сме се освободили!

118

Анонимен

преди 7 години

Какъв е този "граф Игнатиев" бе ??? Уж сте "интелегентни", "учени" а не можете да четете ? Кажете ми един тескст в който той споменава "България" поне един път ??? Никъде, и нищо такова няма ??? За какво ми говорите тогава ? За какво "Освобождение" ми говорите ??? Кажи им го бе Божо, стига си лапал и ти, ту от тук ,ту от там - пари !!! Защо си мислиш само ти "знаеш " нашата история ??? Не ни карай да се смеем !? "Проферор" си ?

117

Анонимен

преди 7 години

Съвременният прочит на чистата и свята Република на Левски е демокрация от европейски тип и социално отговорна пазарна, а не олигархична икономика. Модернизацията, демокрацията и европейското развитие на България нямат алтернатива. Да ги изградим заедно! Това са дрънканиците на продажника Плевнелиев на днешния ден през 2015-а.Затова ли сега на разни недорасли хлапета сега им е гадно,защото ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ,БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ на този светъл за България ден не говори за евро ценности?

116

анонимен

преди 7 години

без собствено мнение е това лице на снимката.вече го употребиха .