46

Анонимен

преди 7 години

И да знае езици той беше два пъти премир на България. Защо България е на този хал след като Станишев и беше два пъти премиер?Защо България е последна след като Станишев й беше два пъти птемиер?

45

честито на вас

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАа кой ще работи?

44

до 43

преди 7 години

Особено Ердоган предпочита да работи!

43

Анонимен

преди 7 години

Станишев знае 4 езика чужди и е в Брюксел! Тиквара знае само банкянски и е в Банкя.Гледа по телевизията как Президента посещава разни европейски форуми и разговаря с хората и се тръшка от злоба. Изборите - нов късмет с краката напред.

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45БЛА,БЛА,БЛА и нищо повече....

41

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Днес почитаме паметта на Апостола на свободата дякон Васил Левски... - но в България се роди нов Левски - навсякъде канен - навсякъде приет, който по мащабност и значимост надмина дякона... - очакваме с нетърпение Първа Пролет и Третото правителство на ГЕРБ...

40

?!?

преди 7 години

Да си срамно некомпетентен, да излагаш България и да хвърляш обвинения необосновано не е нападение по скоро истината в очите.

39

Анонимен

преди 7 години

Венци Стефанов е бивш доносник на ДС! Откъде са му милионите на тоя ***?!

38

Vajarov

преди 7 години

Na 3 mart obstonationalna bezsrochna bulgarska stachka s plakati "iskame belgiiski zaplati v bg"Vsichkoto bulgari i razni drugi etnosi ot rbg s zaplati 460 bg leva da idvat pred kmetstvata s plakati "iskame belgiiski zaplati v bg", tendjeri, ***, cherpaci, razvaleni bg iaica, razvaleni bg domati, razvaleni bg iabalki, razvaleni bg krushi, razvaleni bg banani, razaleni bg karpuzi, razvaleni bg zelki, zdravi konopeni vajeta, metli s dalgi kolove, vili, motiki, lopati, kirki, za iaka rabota!

37

Анонимен

преди 7 години

Е го и новия президент, първо е съгласуван с руснаците и тогава е обявен от Корнелиту Нинова за кандидат президент, разбира се според червените крадци независим, но само на думи, иначе изцяло зависим от БСП респективно от руснаците! И тоя шапкар сега ще ходи да се поклонява на паметника на Левски и ще приема парада - пълен цирк! Точно Левски е казал много точно за руския ботуш и имперските им амбиции от които пасле си патихме толкова много, че 1944 избиха цвета на нацията ни и доведоха цървулк

36

съмнявам

преди 7 години

До Анонимен 40В България няма партия която представлява интерес за Кремъл...

35

Анонимен

преди 7 години

До Браво на Борисов!за какви заслуги?

34

Анонимен

преди 7 години

Венци Стефанов - ,,Решетников и Кремъл предпочитат да работят с Герб''. Факт! А Нинова Решетников я нападна. Ясно кой е слуга на Кремал.

33

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Бас държа, че комунистите представа нямат какви ги е вършила кака Корни... - плюят Бойко, че бил бивш комунист, а тя не е ли бивша СДС-арка... - дясната ръка на Иван Черния...

32

Анонимен

преди 7 години

Ега ти наглостта. никаква преднина не набирате бе гейчо. ние още не сме забравили точно твоето управление. никога повече Комунистите на власт. Народът не ви иска, разберете го.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28само факт и нищо повече!

30

Надя Николова

преди 7 години

Вашата реакция е паническа,защото вие ще претърпите нечуван досега провал.

29

Анонимен

преди 7 години

Радев е президент! Факт! Факт! Факт!

28

Браво на Борисов!

преди 7 години

Всички от БСП, Обединени Идио.ти, са освен крадци и некадърници са и национални предатели! Всички са купени от руските служби и работят за интересите на руснаците! Единствено Борисов се опълчи на Путин за унищожителните за БГ проруски проекти Белене и Бургас-Александруполис и то във време, когато цяла Европа се кланяше на Жужи!

27

Анонимен

преди 7 години

Станишев въведе България в ЕС! Факт! Герб усвоява пари и се създаде само да ги краде, благодарение на Станишев! Спрат ли еврофондовете, сами ще се разпуснат.