8

До 1

преди 7 години

Умират хоира заради безхаберието на Ковачки,собственика на "Брикел" и приятел на Бойко.Обърни се към тях и и им потърси сметка защо всеки ден се случват нещастия поради немърливост,нехайство и безотговорност на тоя и оня.

7

Анонимен

преди 7 години

Павлова съвсем се оплете. Имало нездрав интерес да се даде на други фирми поддръжката на магистралите? Ами нали е минало като обществена поръчка. Щом тази фирма може да спечели, значи и други могат?! Или не е точно така?! Или е партийна хранилка?

6

Анонимен

преди 7 години

Нека ги проверяват. Да ги проверяват до дупка.Един осъден политик няма в тая държава

5

Interntlumpen

преди 7 години

Няма по-извратена и лицемерна от дебелата нощна полюция на комунделската отломка от миналото Павлов. Съратник на овчаря от Правец, дето Бай Муй му беше заптие!

4

Анонимен

преди 7 години

Дааа, работа на прокуратурата е. И после на съда.

3

Анонимен

преди 7 години

Оппааа,недосегаемите.Не само Герджиков,Цацаров да не се спотайва,а да се вземе в ръце и да провери сериозно сигналите.Въпреки,че имахте възможност да замажете далаверите,едва ли сте имали време за всичко.

2

клонинг

преди 7 години

Направо са противни цялата тази ***, поставила се в слугинаж на един човек, а после преследваме култа към личността. Прости, прости до небесата. Тази власт, която сега си отиде беше олицетворение на нисък интелект, простащина и дебелащина.

1

Анонимен

преди 7 години

Др. Герджиков в момента умират хора в ТЕЦ Брикел , а ти се занимаваш с простотии .