129

Анонимен

преди 7 години

Черно море има голяма нужда от опазване ,кой друг ако не амерканците ще свършат тази работа.Само някой да не помисли ,че са дошли от другия край на света за да нападат/ако им се отдаде случай/,не те само ще отбраняват морето от Путин.

128

Гост

преди 7 години

Ега си му си и тъ..потиите! Знаеш ли Батко колко е силен? А моя Батко има танк! А моя Батко знаеш ли на какво ще направи твоя?! Лелелеллее... Все едно гледам децата в детската градина... То бива инфантилизъм, но чак пък толкова... Едно е ясно, България няма работа във военни блокове! Военните носят само беди на хората! Референдум за излизане от НАТО!

127

Факт

преди 7 години

Крим е руски. Украйна никога няма да стане член нито на НАТО нито на ЕС.

126

Анонимен

преди 7 години

До vladyМомче ти на колко години си?

125

Забрана се въвежд

преди 7 години

NE се разрешава влизане на кораби на NATO в Мраморно и Черно море.Иска се анкара да въведе карантина срещу превози на иноземни престъпници..Напомня се че се опитаха да обсебят милиони в Истамбул.. С цел жестоки къи тип АНтиСирииски екцесии ..

124

Анонимен

преди 7 години

До vladyНе че нещо ама това което си написал по долу е че НАТО има достатъчно силно присъствие в Черно Море в лицето на нашата флотилия и флотилията на Румъния. И,следващият ти пост е че нашата ,,силна''флотилия се състои от един годен кораб и два които можели да изминат на собствен ход КОЛОСАЛНОТО разстояние от Варна до Бургас на собствен ход. Не усещаш ли че се излагаш,МНОГО?

123

vlady

преди 7 години

Подводниците са бракувани, дивизионът е разформирован, но адмиралите правят нашата флотилия непобедима.

122

Анонимен

преди 7 години

На кой му пука за НАТО...

121

АМИ , ТРЪМП КАЗА:

преди 7 години

КРИМ Е НА УКРАИНЦИТЕ....!!ЩОМ ГО Е КАЗАЛ , ЗНАЧИ И ПУТИН Е СЪГЛАСЕН ....!!!ТАКА КАЗВА И "ТРЪМП ОБЩЕСТВОТО" У НАС!!!!!!!!!!!!!!!!

120

Анонимен

преди 7 години

Що се завира у тая теснотия, та се не изнесе некъде на по-широко? Напълни морето ни с какви ли не ***, та и продължава. При!

119

за съжаление

преди 7 години

България си създава много големи проблеми...

118

vlady

преди 7 години

До АнонименФлотилията включва един кораб годен за военни операции и продължителни плавания, два нуждаещи се от сериозна модернизация, но способни да се придвижат между Варна и Бургас на собствен ход, още един, който би могъл да тръгне след сериозна модернизация както и около 20 катери и спомагателни кораби.

117

****

преди 7 години

Това стрхливо нато,ми прилича на малко пале,което ръмжи и лае от страх,пред голям пес,ако имат топки да излизат и да казват всичко в прав текст пред Русия,а не със заобикалки,и да се гърчат като ханъма пред султан.

116

Анонимен

преди 7 години

Аз питам - кой заплашва НАТО?Питам президента Радев - нали Крим е руски?Защо се мотаят американците, в море, което е на два дни път оттук.Стига с тези приказки за лека нощ за ***!Радев, не искам НАТО, не искам американски и ничии бази!

115

Анонимен

преди 7 години

14 дни,толкова могат да пребивават бойни кораби в Черно Море освен ако не са на съседни държави,другите видове кораби имат право да останат 21 дни иначе на дъното.

114

Анонимен

преди 7 години

До vladyСамо да ни светнеш нас непросветените нашата флотили от колко точно надуваеми лодки се състои и дали са добре напомпани?

113

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 118.....сега вече русия ще изпрати Адмирал Кузнецов в Черно море.....При хубаво време димящата гемия Кузя развива "невероятната" скорост от 15 възела.По ще е бързо да го натоварят на влака до Новорусийск,иначе ще се появи тук за Коледа...

112

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 115ще бъде въоръжване от страна на Русия. Не нуждо да си Айнщайн за да стигнеш до тези изводи,и след това фалит на страната на лосионите :)))

111

vlady

преди 7 години

НАТО има достатъчно силно присъствие - нашата флотилия с всички адмирали както и румънския флот с техните кораби и адмирали.

110

Анонимен

преди 7 години

айдееее, единия путинопитек баялдиса и си оплю монитора :)