51

u4en

преди 7 години

Ще има тръба през Черно море.....еднопосочна...отходна ....от БГ до Рассия!

50

Анонимен

преди 7 години

Тоя Паток го местиха 10 пъти! Никога няма да го построят и не искат да го построят! За какво им е да го строят, като икономически ще е на загуба? Цялата работа е да си правят външната политика, както я разбират и доколкото могат да пречат на ТАНАП.

49

Христо

преди 7 години

А дано стане...

48

Я

преди 7 години

Всеки човек който поне малко има представа от икономика знае, че не съществуват проекти които имат 100 процентова гаранция за възвръщаемост на инвестициите и печалба. Включително проекти от черната икономика ( противозаконни дейности). Очевидно Русия за пореден път опитва да шантажира България с цел да я ограби. Мислете му ако госпожа лъжа докопа властта.

47

един там

преди 7 години

До анонимен 73,Нема страшно за нас, българското евроатлантици! Ще минем на ***- какво толкова! Плюем на тази недемократична руска газ!

46

Анонимен

преди 7 години

Сънародници, да си признаем честно: Русия има дълго да чака някакви гаранции за Южен поток от София. В България и желязото и бетона са вносни:). Много ли тежат думата и гаранциите на София на международната арена? Честно?

45

До Ани

преди 7 години

Цената е фиксирана още при Октавиан Август на 30 сребърника.Това че рублата девалвира е техен проблем.Да отиват да работят.

44

Анонимен

преди 7 години

Прави ми впечатление, че антируските тролери изчерпаха опорките и почнаха да повтарят коментарите си.

43

Kit Chelin

преди 7 години

Др. Борисооф взе решение за 16 млр. лв заем. Къде са видимите резултати от тези пари, че нещо не мога да ги открия. С тях можеше да се построи Белене. А и Южен поток е изгоден за България. Каква мъка беше за ББ да се срещне с Путин и да възобнови проекта. Много опити без резултат, защото никой не вярва на човек, който си сменя мнението по 2-3 на ден. България няма бъдеще , докато този *** човек е във властта, вместо на бунището на историята.

42

Ани

преди 7 години

Аз знаете съм радетел за подобряване на социалните условия на троловете. Всички *** трябва да се изправят като един и да поискат по-високо заплащане поради обезценяване на Рублата. Освен това вследствие на глупостите които пишат, страда тяхното добро име. При това положение бившите партийни и комсомолски секретари и техните деца ще могат да подобрят начина си на живот, който ако съдим по постовете е доста окаян. Освен това в България ще се увеличи потока от чужди /Руски/ инвестиции. Драги тр

41

аут

преди 7 години

Тези руснаците и нашите предатели - Първанов и Станишев ни разказаха играта в Енергетиката и обрекоха България на бедност !!!!! А стига вече бе *** ! И ризите ни взехте бе, бандити и кремълски престъпници ! Оставете България на мира .......

40

само с гаранции

преди 7 години

Путин май страда от избирателна амнезия.Не България, ами той каза и то от Анкара че спира Южен Поток.И после, то беше Южен, то беше Турски, накрая може и да няма поток.Аз дълбоко се съмнявам в желанието и способността на Русия да построи този поток, но ако се съгласим, то трябва да стане при железни гаранции че: ще получаваме газта на равни цени с Германия тръбопровода ще бъде двупосочен - за да не го спират когато им скимне ще могат да се включват и други доставчициПрочети още на: ht

39

Ото фон Бисмарк

преди 7 години

Договор, подписан с Русия, струва по-малко от хартията на която е подписан . . .

38

jimmy

преди 7 години

Гледат едни американски туристи днес ами те са абсолютни *** оядени от макдоналдс

37

Анонимен

преди 7 години

Днес форума е толкова семпъл и еднотипен... Да не би да упражняват децата от ГЕРБ-подрастващи?

36

Анонимен

преди 7 години

Досега България е дала около 200 милиона лева за проектиране на трасе, ОВОС, отчуждаване на терени, наеми и заплати на дружеството "Южен поток-България", което бе закрито едва миналата година. Шофьорите в него получаваха 3-4 хиляди лева. И всичко това без да бъде положен и метър тръбопровод. Сега руско-червените пеликани отново чакат с отворени човки около новия руски корупционен проект. Очаквайте от БСП да ни проглушат ушите колко е нужен.

35

Анонимен

преди 7 години

" ...е готова да се върне към проекта, но ако има гаранции, че средствата няма да бъдат изгубени, както стана, когато България неочаквано се отказа от осъществяването му..."Хе хе - некой е краднал яко. Кой спря проекта предниия път?

34

Анонимен

преди 7 години

Проектът ще се осъществи за ужас на атлантическите плазмодии. :)Той поне не е забранен със закон, за разлика от шистовият им добив ахаххаха

33

Аамет

преди 7 години

Роска помакинята няма да го допусне!!!

32

статистик

преди 7 години

Някой може ли да ми каже колко процента от българите са русофили? Искам да знам колко точно разпространена е тази зараза. Мерси.