101

Анонимен

преди 7 години

До КостовКукунелия НЯМА да стане премиер.

100

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко бях млад загубеняк, щях да вдигна въоръжено въстание, в което ти щеше да бъдеш първа жертва;))) В момента ГЕРБ го гази танк и пехотен ботуш, може да е с червена петолъчка, ама е танк и това е лошо. Не можем да спрем кашика да мачка, танка прегря;)))

99

Хахо

преди 7 години

Патриотарите с години си плюха в устите, ама пуста файда! Ако са по отделно ще видят парламента на снимка. Готови са да преглътнат всичката помия, но да са у парламенто, да капе.... За Болен изобщо не ми се коментира.

98

Анонимен

преди 7 години

Възрастните хора бленуват по социализма и припознават БСП като приемник на онази власт, само че това е огромна заблуда, тия са брутални крадци и обирджии, абсолютно безкруполни, способни да унищожат физически и финансово един цял народ, спомням си 1996 г., беше огромна трагедия, моля ви не ги допускайте до властта

97

Анонимен

преди 7 години

Бибитко, ако беше прокарал лустрацията, както му предлагаше Христо Иванов, сега щеше да има паметник, по-висок и от ***.Ама го достраша и даде заден, както винаги, когато трябва да се вземе важно решение.

96

Питащ

преди 7 години

До РеалистА ти знаеш ли как живеят хората ИЗВЪН София? И то в резултат на целенасочената, мутренска политика на ГЕРБ.

95

Костов

преди 7 години

1997 г. Иван Костов назначава *** Нинова начело на две държавни дружества ,върла седесарка , а сеа г-жа Лъжа . Премиер ще става, пълна лудост .

94

Анонимен

преди 7 години

Какъв Луканов,бе.Борисов е по-лош от Луканов и бай Тошо взети заедно.

93

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 96Хей невежо атакистче показваш ,че и правописа ти е тъжна картинка като вашият дребния, перхидроления........

92

реалист

преди 7 години

герб-патриоти-марешкиилибсп-патриоти-марешкиили герб-бспили...илисглобката няма значение , формата ще е същата , а хората ще са все така грабени

91

Анонимен

преди 7 години

Ами защото Бибитко от Банкя още не си е върнал партийната книжка .Затова

90

Анонимен

преди 7 години

Що не ги забраниха комунистите със закон?Всички са от едно котило.

89

ПЕНСИОНЕР

преди 7 години

Като знам откакто съм се родил кои фамилии са решавали съдбата ми на мен и децата ми ,как живея аз сега като пенсионер ,като се сетя на кой махахме по манифестациите ,а на ум псувахме ,никога няма ,ама никога повече да пусна бюлетина за БСП.станишевчета ,таковчета ,маковчета ,кирчовци ,курнелки ,гоцевчета и цял кош котило от бозайници родени със златна лъжица в устата от парите на народа.

88

реалист

преди 7 години

БСП до ГЕРБ процент ги дели, но кой ще победи?че какво значение има?че това променя ли нещо?че българия има ли думата за "големите" неща?

87

Тинев

преди 7 години

Който е бил член на БКП, няма право да заема длъжност в управлението на държавата!Какво по-просто от това?

86

Реалист

преди 7 години

След всяко управление на БСП следват кризи, глад и все по- бедни хора . Луканова зима 1991г. Виденова хиперинфлация 1997 г . Грабежи КТБ и Белене и т.н. и т.н.

85

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 88Ти със сигорност си от най-долните политически ***. Като имам впредвид нашите "работливи" депутати и това че политиците са най скъпо платените ми е ясно и защо ти говориш така. Прочети Евростат и ще видиш че от българите има доста по-мързеливи ,защото след нас са Французите,Германците, руснаците ,датчаните и други ...така че тази дъвка на нашите акули бизнесмени я прибутай някъде другаде...

84

Анонимен

преди 7 години

Нито комунизмът нито капитализма са ни като хората.Що не се оженят Корнелката и Боко.Понеже са си лика прилика по обещанията и лъжите.

83

Българин

преди 7 години

Аз ще гласувам за Марешки, само той доказа на дело, че може да свали бензина и да вдигне заплатите.

82

Георги Шопов

преди 7 години

Герб яко плащат за"реитинг" и социолозите лапат яко и пишат каквото искат от тях...Но народа гласува а не социолозите а тои би шута на сганта на герб