36

Нетолерантен

преди 7 години

Аз като ви казвам че с пускане на жалби и обезщетения няма да стане вие ми цъкате минуси.Със жалби не става тия могат да разберат само от пълна блокада на централата на ,,Топлофикация'' от всички потребители засегнати от техния произвол. На какво основание искат повишаване на цената? Може би за да ни предоставят по качествена услуга? .Това е все едно лелката при цена от 2 лв.за кг.домати да ми иска 5лв.за да може утре да предложи по качествени домати.Е,не става когато станат по качествени тогава

35

Анонимен

преди 7 години

добре че в моя град нямаме топлофикация.по евтино излиза.

34

Хитър Петър

преди 7 години

Сега разбрахте ли защо едно време червените изхвърлиха народа от къщите и земите му и го натикаха в панелките ?! За да могат те и днешните им последователи да ни контролират топлото, тока и водата... И да печелят от всичката тая мерзост. Затова му думам на Вуте, да не си продава и нивичката , оти контроло че е пълен (ама он рупа, ли рупа...)

33

Анонимен

преди 7 години

хахах тия са големи, нема кой да ги бутне. плащайте и не се оплаквайте.

32

Анонимен

преди 7 години

Безобразие, пълна наглост!

31

Анонимен

преди 7 години

Така, от 10 години нямам радиатори и въпреки това плащам на топлофикация тъй като те твърдят, че ми отопляват индиректно от съседите апартамента. При положение, че те не отопляват клиентите си, това значи че същите тези съседи се топлят от мен индиректно. Сега аз в правото ли съм си да изискам от топлофикация обезщетение?

30

99

преди 7 години

Нека нека. Харесва ми. Роби плащайте. Като ви е толкова акъла да позволявате на такива монополисти да ви диктуват живота. Ей направо ми оправихте деня с тази статия. Офцее Бееее :D Да знаете то на той е по-скъпо..... Който е без топкомер е добре ама другите...

29

real

преди 7 години

E.....ati nahalstvoto!!

28

Ninja

преди 7 години

Топлофикация са динозаври от миналото ...а съдбата на динозаврите много добре я знаем ....въпросат е не дали ..а кога ;)

27

Bulcaricus Bacilicus

преди 7 години

Уважаеми роби,спите ли?

26

Абсурд

преди 7 години

А най-добрата комбинация е термопомпи с бойлер и буфер,сонда и слънчеви колектори,но е доста скъпо,а приемлив варират е всеки индивидуално да направи климатика си термопомпа

25

Мунчо

преди 7 години

Е, разбрахте ли сега как Топлофикация София разбира компенсацията за аварията!!

24

Абсурд

преди 7 години

Които е че хората в блоковете си избиха комините ,иначе и камина на пелени върши работа

23

Поетапно - 2

преди 7 години

После Топлофикация да вземе мерки, з да спре разпиляването на топлинна енергия вследствие на неизправности в топлопреносната мрежа. Тази мрежа е тяхна, а не наша. Ако от нечий скъсан джоб изпадат пари, той трябва да си зашие джоба, а не да иска хората да му компенсират сумите, които са изпаднали от собствения му скъсан джоб.Едва след всичко това можем да дискутираме дали е резонно да се увеличава цената на парното.

22

Анонимен

преди 7 години

ААХХАХАХ..НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ!

21

98423

преди 7 години

Охо, преди да са изплатили обезщетенията на потърпевшите си клиенти, вече се точат за нов грабеж!

20

Поетапно - 1

преди 7 години

Най-напред да бъде премахната таксата "сградна инсталация".После да се вземе адекватно решение относно кражбата на топлинна енергия в отделните сгради. Ние не сме в правото си да нахлуваме в чужди апартаменти, за да установим кой краде. Това трябва да го реши Топлофикация, а не да разхвърлят на наш гръб цената на откраднатата енергия. Който има брада, той си търси бръснач - крадат от Топлофикация, а тя, вместо да търси чалъм да ги излови, бърка като крадец в нашия джоб!

19

Анонимен

преди 7 години

До 21щом измерваш нещата в кутии цигари, не е добре работата...

18

смЕх

преди 7 години

Не ползвам "Топлофикация" ,но съм им сърбал попарата на тези които не им харесва да взимат тоягите и на жълтите павета обещавам,че като ги видя веднага ще ги подкрепя с присъствието иначе само с приказки нищо няма да се промени . Така че избирайте или си плащате,или като комшиите ножа е опрял в кокала.

17

Анонимен

преди 7 години

оплофикация предлага 5-20лв= 2-3 кутии ЦИГАРИ ОБЕЩЕТЕНИЕ ЗА АБОНАТИТЕ УСПОКОЕНИЕ??????