151

Анонимен

преди 7 години

"Обадил му се и президентът на Азарбейджан, както и този на Баку, който го поканил да стане член на световното правителство в сянка."Мъка, мъка...

150

Шишманов

преди 7 години

Другаре фенчета на въздушния ас, президнта Плевнюлиев си изпя песента, виждам че много се кефите че го няма, но искам пак да ви напомня, че вчера прайм министъра избран лично от пилотчето, каза че върху същия е имало натиск. Пилота обаче засега не е реагирал, това как ви се струва на вас? Аз си правя само един извод, време е илюзиите ви за неговата независимост да започнат да се изпаряват.

149

demograph

преди 7 години

Простаците могат да врякат, да псуват, да съскат, да ***, да обиждат.. Простаците стават за масовки, за погроми, за репресии, за убийства, за помии.. Простаците могат да смачкат и най заслужилия човек, да унижат и най добрия човек..Но простакът не може да мисли. Поради товА простакът се лови на прости куки. Накрая, простакът сам си надява хомота и сам се превръща в пушечно месо...съдба.

148

до срам

преди 7 години

срам ме е от теб

147

АМИ , ТАКА Е....

преди 7 години

КОЙТО НЕ ОБИЧА БАНАНИ ...ЯДЕ, СИБИРСКИ КРАСТАВИЦИ!!!!БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БАНАНИТЕ И ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!!!!!!!

146

Анонимен

преди 7 години

чиба,марш

145

майнатайм

преди 7 години

докога ще бъдем месо в машинките им за наденици,с които да си гоят банковите си сметкидокога ще се борят за собственоста и принадлежността на душите ни?стига тормоз вашата...в тая държава живеят и хора а не единствено политици.а тоя лично не мога да го понасям ,и няма повече да търпя да сме просто храна за егото им.

144

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Демограф, настъпи ни Плевнелиев по главите.Толкова срам не съм брал никога!И ти виждаш по резултатите от изборите как и ние българите настъпихме тези, които обичат евроатлантическата линия ПОВЕЧЕ от България.Така че сега щастието е пълно.Всяко изказвнае на Плевнелиев ме радва, той се излага с всяка дума. "Президентът на Баку" , "стара но немска кола"..

143

срам

преди 7 години

Чета глупостите на пишештите по-доло и си мисля дали новия президент поглежда какви хора са гласували за него. Мен би ме било срам. Толкова срам че ще се скрия и няма да се покажа пред хората.

142

8

преди 7 години

кой го интересува какво ще прави тоя плазмодий, мястото му е на бунището на историята

141

demograph

преди 7 години

Колкото повече змиите съскат срщу Плевнелиев змиите, толкова повече го увсжавам. Значи ги е настъпил по главите. Колкото повече ръмжат скотовете, толкова поевече го ценя - значи им е дръпнал кокала. Всичката мутруска *** мучи срещу най-свестния български президент! Това означава, че сме имали Български, а не мутруски държавен глава. Да е жив и здрав и да стои тук. Да дразни простаците. Така по лесно ще ги различаваме Кой Кой е.

140

карина

преди 7 години

Бреййй, оказва се , че Азербайджан и Баку имат различни президенти. Човек се учи цял живот.

139

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Президентът на Баку се е обадил, ОМГ.Къде беше тая държава Баку?По-скоро му се е обадил президента на гей-клуба в Баку да го кани.

138

неразбрал

преди 7 години

Колеги , някой знае ли кой е президента на Баку?А на Чехословакия? Къде е завършил този по.мак? Да не е бил състудент на черната Златка?

137

знаещ

преди 7 години

Отвратителен плазмодии,да ходи да си гледа имотите в Халкадики и да не ни занимава с глупости.

136

Анонимен

преди 7 години

Леле, мале мила!!!! "Президента на Баку"......Господи, имали сме една "златка" за президент!!!! На този не му ли стигнаха пет години, че поне столиците на държавите и самите държави да научи!!!! Или пък г-жа Александрова, която е преписвала, пардон, "работила" по публикацията, и тя не е наясно с държавите! Хи-хи-хи....наш роско го канели вза "член на световното правителство в сянка"!!! УНИКУМ!!!То на народите вече им дойде до гуша от такива неграмотни бюрократи, този и той тръгнал натам! Късно!

135

анонимен

преди 7 години

Президента на Словакия го разбирам ,обадил му се е защото е разчитал ,че ще го направи президент на Чехословакия т.е ще го каже.Но немога да разбера кой е президента на БАКУ защото е бил потърсен и от този на Азайберджан не знаех,че има държава БАКУ по неговите думи идвамата президенти са му се обаждали.

134

от кмета на Симитли

преди 7 години

След края на мандата: Плевнелиев по-търсен от всякога, от кмета на Симитли!

133

boiko

преди 7 години

Абе Плевня заминавай щом си толкова ценен кадър! Ще ти платим еднопосочен билет! Вземи с теб и Бойко и Цветан!

132

опетков

преди 7 години

До ха-ха-ха Смешен си. Зелената фуражка се издъни хиляда пъти преди още да заеме поста. "Генерал" под три чехъла.