53

Демократос

преди 7 години

Нищо ново, *** пак се канят да взимат власта и самоубийствата почнаха, едно време по соца самоубийствата бяха с пъти над сега, ама подобна новина нямаше как да бъде прочетена в "работническо дело", статистиките се криеха, да не вземе случайно народа да се усъмни че живее в "самия рай на земята"

52

Цветелина

преди 7 години

Шокирана съм, като чета коментарите тук на някакви " псевдо политици " . В такъв момент по-добре да замълчиш, а не да ръсиш глупости. Жалко за жената. Нека все пак почетем паметта й и да не я съдим, защото не знаем историята й. Не пожелавам на никого да стига до този избор.

51

До 65: "евала&q

преди 7 години

Недей човече, не знам на колко години си, но ако си млад не се прощавай с живота, махай се от БГ. Ако си трудолюбив, в цял свят ще успееш. Ще тръгнеш от най-ниското стъпало и ще те оценят. За жалост в БГ успяват мутри, близки до властта предприемачи, IT специалисти и лекари. Отскоро и инженери, но това е свързано със строителния балон, който ще се спука отново.

50

Анонимен

преди 7 години

Евала!!!!! Мн пъти съм искал да го направя, не ми стиска. Топки се искат за целта!

49

На 46 г.

преди 7 години

Жената е била съкратена, или безработна. Няма препитание - край!В БГ трябва да се въведе базов доход за безработни жени - 500 лв. Премахват се пенсиите на жените, многодетни майки, Телк-ве, помощи за първолаци, вдовишки, социални, баща издръжка, самотни майки. Жената е слаба и уязвима - трябва да си възпитава децата у дома.Все повече жени ще се самоубиват. На 50 г. кой ще я вземе на работа, а трябва да работи до 65 г.? Вместо да се плащат помощи на различни етноси, една помощ за всички българки

48

Анонимен

преди 7 години

Това е заради всички политици управлявали до ден днешен.

47

до ля ля

преди 7 години

защото е по-лесно да се откажеш вместо да се бориш! шушляци!--------С кого и как да се борим, бе шушляк?Срещу Системата?Ами нали либерал - демокрацията е издигната в култ, като най-висшето достижение на човечеството???Нали всеки, който се опита да я критикува моментално попада дод графата - "червен" или Путински агент!Нали довчерашните мафиотски грабители на обществото днес са най-големите защитници на Системата, която ни докара дотук!Да себорим казваш?Как?Я дай личен пример?

46

57

преди 7 години

Сега пишете дежурното 'п. с. и. х. и. ч. н.о болна', та да не се разстройват 'нормалните'!

45

Анонимен

преди 7 години

Докато не изчезнат простаците, нищо добро няма да се случи.Тук са писали животни, не хора!Сигурно се лигавите около църквата с бира 2 литра -Ариана по празниците, смятайки, че сте нещо!Б.о.кл.у.к!***!

44

Анонимен

преди 7 години

До Гербаджия.Натрупването е станало по време на герп.Количествените натрупвания водят до качествени изменения.Вместо да вземе пушката и да утрепа няколко ***,па после да се самоубива

43

Анонимен

преди 7 години

До Гербаджия 53Откачалка, ...ти трябва да си на нейно място!

42

Анонимен

преди 7 години

Не е съвсем така, 48! Много пъти или не получаваш помощ, или не получаваш АДЕКВАТНАТА помощ! Особено тук в България. Хората имат деформирана представа за нещата, особено ако не ги касае драмата на другия. Безсмислени и глупави съвети, нетактичен укор., виж само коментарите тук! Самоубийците не са родени самоубийци, не са горделиви, просто са чувствителни хора с които обществото се отнася зле. Или са самотни по тази причина. Смъртта не решава нещата, ама много често и животът не ги решава! Ако тази жена е имала алтернатива, нямаше да се самоубие. Сега пишете дежурното 'психичнo бoлна', та да

41

Пенсионер

преди 7 години

Вички религии от Шумер до днес самоубийството е най лошото нещо.В България има и работят силите на злото,които унищожават хората умишлено тикат ги към самоубийства чрез мизерия Тук е експериментален полигон на ЗЛОТО бъдете нащрек.Говорете с хората това не е техният избор.Това е нечий чужд избор излезте и изколете слугите на злото водещи ви дотук

40

ля ля

преди 7 години

до 52ама ти дълъг живот си имал !?:) няма ги хората дето да се опреш на тях защото им подарихте еднопосочни билети и се отказахте от Майка България защото е по-лесно да се откажеш вместо да се бориш! шушляци!

39

Пазете душата

преди 7 години

Колкото безизходицата да е голяма самоубийство не решение то отнема право информирано изживее дарът на живота обрича на гибел и реинкарнация душата без да можеда се подготви за преминаване в отвъдно с познания необходими да освободи себе си от капан на реинкарнация и е крайна глупост да заключи завинаги душата в материален капан на злото и преражданията най лошо страданията се увеличават има неща в този свят търсещи уязвими съзнания за да ги докарва до самоубийство.Пазете душите си чисти хора

38

Гербаджия.

преди 7 години

Вижте до какво ни доведе управлението на Огнян Герджиков и комуниста Радев. Тръгна си БОгЙКО и лошите неща започнаха да се случват. Гласувайте за поГРЕБ сложете край на самоубийствата.

37

Анонимен

преди 7 години

Сега що не триете гнусните коментари, и по принцип винаги ги оставяте. Бог да я прости, радвайте се ако сте още здрави, силни и имате надежда. Българина е подложен на масов психически терор от политици, работодатели и институции. Даже бедността е на 2-ро място след него. Това не е само от 30г насам а от 1300 , но през комунизма и предитова сякаш е имало повече грамотни и будни хора, които малко от малко са давали отпор. Сега и тях ги няма....

36

не смирен!

преди 7 години

до 48 такива като теб (Смирени) стават роби!

35

ля ля

преди 7 години

пак никакъв контрол!!! нещо нищо не виждам като охранители или полиция в метрото - ама един път не съм виждал! само камерки и то като си става нещото да си става :) пък то камерките в съда ..... май май не важът!

34

Анонимен

преди 7 години

Като цяло, самоубийците са горди и горделиви хора.Затова е важно човек да е смирен. Трябва квото да ти дойде - да го приемеш.Или да имаш смелостта да търсиш помощ от другите.Младо момиче...сигурен съм, че много хора биха й помогнали, просто трябва да поиска подкрепа.Или пък да пише обява че си търси мъж, и аз си търся жена която да обичам и да си я гледам.Затова - бъдете смирени !