35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39Абе ти разлика между пакт за не нападение и договор за съюз правиш ли? Пакта Рибентроп-Мо'лотов е точно това договор между двете държави да не се нападат една друга но не и да си сътрудничат. Има и един друг договор който е за военнополитически съюз между Германия,Италия и Япония към който по късно се присъединяват Унгария,Хърватия,България и Румъния.

34

Анонимен

преди 7 години

До пак лиЧовече, ти не си наред в главата. Санкциите на САЩ са заради агресията в Украйна.

33

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЯ пак кажи кога Германия и СССР са били съюзници че нещо не разбрах,п а л я ч о?............... Пакта Рибентрпоп - Моло'тов. Кой напада от изток Полша заедно с Германия? Кой обучава немски военни преди ВСВ ? И парад правят заедно в Брест по случай завладяването на Полша.

32

пак ли

преди 7 години

До ти да видишЗа нас не са,и никаква агресия срещу Украйна няма дори САЩ го казаха стига клишета и лъжи.

31

2233

преди 7 години

До 25 Анонимен На нас Русия ни даде държава ,самочувствие и сигурност.А на вас гербестите крадци ,възможност да крадете и да плюете. Отивайте при Обонго и дедо Доналд.Ние си харесваме страната и помним кой ни е дал свободата.П одлоги и слуги сте всички гърбушковци.

30

321

преди 7 години

НАТО не само е не нужна но и опасна за мира организация,те са готови да ходят по трупове за да оцелеят и да продължават да прибират пари.

29

Анонимен

преди 7 години

Ако си нямат друга работа от НАТО,да дойдат и по протежение на цялата ни граница с Турция да застанат от двете страни и да ни пазят от мигранти.Нали сме съюзници.Това е опасността за нас към днешна дата,а не Русия.

28

ти да видиш

преди 7 години

значи анексията на Крим и агресията над Украйна за Русия не са заплаха

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Я пак кажи кога Германия и СССР са били съюзници че нещо не разбрах,п а л я ч о?

26

Аз

преди 7 години

До НЕЯ защитниците на НАТО/ако има такива/да ни информират тази организация имали успешна мисия?Ами СССР и Варшавския договор - Няма ги вече, само от съществуването на НАТО!

25

ха-ха-ха

преди 7 години

25! Тиквар ,глупав и неграмотен!Историята не е "Винету" бе , другарю тиквар.Чети ,вместо да ближеш тиквения з.

24

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До Анонимен----------------Ще посрещнем брaтушките с хляб и сол,никогa бългaрскaтa aрмия нямa дa се бие с Русия,товa дaже цaр Борис 3 го рaзбрa,!====Националните предатели русофили трябва да знаете, че българската армия ще посрещне подобаващо ако руснаци стъпят на българска земя с оръжие в ръка. Не с хляб и сол както си гомислите безродниците, а така както ги посрещна генерал Колев през 1916 година!

23

срамота

преди 7 години

Тези които плюят руснаците със сигурност биха станали ибрик.чии при падишаха.Срамота е бе .Идете до Плевенската панорама и на Шипка ,вместо да ближете задните части на краварите.Същите кравари ,които бомбардираха София ,Враца ,Кюстендил и Горна Оряховица , а Боку *** направи паметник на краварските летци ,хвърляли бомби над болници и църкви.Срамота е господа гербести ***.

22

Анонимен

преди 7 години

До реалистЧовече, 2/3 от историята на Русия са войни.При това завоевателни войни.Няма друга такава държава в света.Няма и такава наглост като тази с агресията в Украйна.Путин лъже като , доброволци били, нямало руски войници.Дори и ВСВ почва с активното участие на Русия.Като съюзник на Германия.Последните 50 години Русия е дала на света едно огромно нищо ! Само дрънчене на оръжие. Естествено, че Путин е против предложението на Тръмп за ядрено разоръжаване. Какво има *** освен оръжие?

21

Анонимен

преди 7 години

Руснаците изобщо да не се ослушват и да не се правят на търпеливи а да действат,видят ли кораб на НАТО близо до техните териториални води да изтребителите им да имитират атака както срещу американското корито ,,Доналд Кук'' и ,,смелите войници'' на НАТО дълго време след като чуят Черно море ще получават нощни напикавания.

20

Анонимен

преди 7 години

Цъфнаха и "натовците" във форума на по 5 ракии да громят Русия.

19

натовец

преди 7 години

На рашка трябва да и стане ясно че пипне ли или направи ли опит да нападне държава членка на НАТО ще бъде смачкана като една буболечка каквато всъщност е в сравнение с военния потенциал на алианса Алооу Путчо ние не сме Грузия и Украйна само се направи на Полша или Естония и ще те побъркаме бе ЕЙЙЙЙЙЙЙ

18

Анонимен

преди 7 години

До реалист70 войни :)))) леле ... близо 2 войни на година. Човече, пий лосиона и не се опитвай да пишеш ... жалък си.

17

реалист

преди 7 години

Краварите са предизвикали над 70 /седемдесет/ войни в последните 50 години! Факт! Другото е герберска пропаганда , където лъжите преобладават!

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13За твое сведение, през 1916 г руски войски нахлуват в Добруджата и българите не само се изправят но и ги обръщат в бяг. Та, България не е Украйна. Ако руските човечета опитат нещо подобно тук като в Донбас, ще има обезглавени руснаци.