51

Анонимен

преди 7 години

До Професор Професорчето Русия и Китай ще ги има а Ес не до 3 години!Къв професор си ти като те е страх да си напишеш името поне първото??

50

Анонимен

преди 7 години

До Shopp 94Боже господи, ако бяхме нормална държава, такива като тебе, за такива призиви щяха отдавна да търкат наровете, но......си е известно отдавна, че не сме нормална държава, а държава на андрешковците!

49

8888*

преди 7 години

Кой има интерес да нямат държавите в европа ядрени оръжия ? Сащ? Русия? Кого ще засегне ?

48

Анонимен

преди 7 години

До юбералес 73Вай, вай, вай......подкрепям!!!! Като слушах новините от Франция за пожара в атомната им централа, която неизвестно откога се строи, ЯВНО СА МНОГО ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ!!!! Е, тогава еуропката САМА ще си се довърши, няма нужда Русия да си хаби ядрения арсенал!

47

Соросоид

преди 7 години

Е кво излиза сега,че Европа ако се въоръжи колкото Русия икономиката й ще се срине!Е нали досега се смеехме на Руската икономика,а пък тя ще излезе по-силна от Европейската?Каква стана тя,изчезват ми опорните точки!Помощ!

46

до анонимен 81

преди 7 години

Какво ни интересува Франция. Искаме новини за Зимбабве и Заир.

45

Кики

преди 7 години

Срамота е да чуеш такова предложение от известен политик.Дори и на Плевнелиев не би му дошла такава идея!

44

един там

преди 7 години

Твърде повърхностен "материал"...

43

Анонимен

преди 7 години

Абе спомням си за колата наречена полски Фиат и се смея на глас като чета това за атомната сила.:-):-):-):-)

42

Анонимен

преди 7 години

Поляците СССР ги освободи от немците и им даде половин Германия!И пак са недоволни и комплексирани!Най-верни кучета на чичо Сам

41

юбералес

преди 7 години

Няма никакъв проблем ЕС да увеличи чрез Франция (законния притежател на ядрено оръжие) ядрения си потенциал. Има технологията, парите, и правото. Остава - волята.

40

Китай идва!

преди 7 години

В 21 век германофили и русофили ще има една супер сила и тя е Китай ако Сащ се съхранят ,като единна държава те ще бъдат 2 та и Япония 3 та,няма Русия още по-малко Германия Германия след 20 години,ще е 60-65 000 000 а Китай,ще е 1,600 млрд. население може и по-вече(АГЕНТ ДЖОРДЖ СОРОС)!

39

турчина

преди 7 години

Виновни са Китайците. Те откриха барута. Европейците пък уважиха майката на половин свят. Сега докато се дърпат кой е по европеец - западна Европа бавно и полека ще се превърне в зоологическа градина а Сибир ще стане Китай.

38

Свободен

преди 7 години

По-калпаво и нескопосано нещо от руската екетроника е само руската "военна" промишленост ... това е някаква подигравка с развитието на човечеството! Ако вземеш един немец и му дадеш пари, нарочно да го направи такова ... е няма да стане! Всичко е правено като в час по трудово .... по и от нас нищо не става, но поне не се пъчем пред света, пък ако хване дикиш ...

37

хохолите капут

преди 7 години

До ТойПоляците и украинците са най наглите в Европа!

36

Китай идва!

преди 7 години

До Той Не забравайте Китай.

35

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата раздувка са поляците. През ВСВ немците ги прегазиха като градина с праз лук. После руснаците и ние ги хранихме 40 г., а сега са не евролапачка. Дай да пийна и аз от това което пие тоя и да си легаме.

34

Анонимен

преди 7 години

До турчина"Европа не може да се противопостави на Русия с ядрено оръжие. Също така Русия не може да заплашва Европа с ядрено оръжие. Русия и САЩ могат да си мерят атомите понеже са на различни континенти."Само да ти кажа, че последните симулации на ядрена война направени от международен екип от физици показва, че при масирана ядрена война, няма значение на кой континент си. Не само сащ и русия ами и целия свят заминава.

33

Анализа ?

преди 7 години

"Русия разполага с 2000-3000 тактически ядрени оръжия....."Егати дребната разлика между 2 и 3 хиляди ядрени оръжия. Да ставаше дума за картофи - все тая, ама разлика от 1000 ядрени оръжия? И сега колко трябва да направи Европа - 2000 или 3000 ?

32

Анонимен

преди 7 години

До Той- Мишо напиши в гугъл Арзамас 16!!!