39

Анонимен

преди 7 години

То е ясно че щатите си самодумнаха кулите но да не вземат пак да повторят упражнението че им липсва повод пак да прилапат ресурсите на някоя нещастна страна.

38

Анонимен

преди 7 години

Ти преди малко беше СРАМ, а сега си Али!

37

Турчина

преди 7 години

Няма как страна като САЩ, която разполага с най-голямото разузнаване в света да не е знаел за нападението над кулите. Не случайно в деня на нападението доста хора не са били на работа, но все пак е трябвало да има и жертви, че да изглежда атентата истински. ЦРУ и МОСАД взаимно помогнаха на два арабели да свалят кулите за да всяват още повече война в "обетованите земи". След атентата Буш каза, че почва кръстоносен поход и евреите умело протриваха ръце.

36

Анонимен

преди 7 години

До срамДа бе Атака е опасна, а турската ти партия дпс и дост не са, нали? *** вашта мама турска

35

Циник

преди 7 години

Само с едно не съм съгласен..."главата на змията.." - на мен ми прилича повече на г*за на змията

34

срам

преди 7 години

Днес горката Ташева открито призова Турция да окупира БГ като компенсация за неутралитета й във война Русия САЩ.Един Тръмп не стигал вече за нея .Кой пък ти каза,че Тръмп е с вас ....... хахахах Атака е национално опасна партия.

33

Анонимен

преди 7 години

Путин е виновен, кремълското жуже

32

Анонимен

преди 7 години

Мохамед се обръща към Обама като "главата на змията" и президента "на страната на гнета и тиранията"."На 11 септември не ние започнахме война срещу вас. Това го направихте самите вие и вашите диктатори в нашата страна". Според публикацията той привежда дълъг списък с военни интервенции на САЩ в чужбина "от Ирак и Иран до Виетнам и Хирошима".Факт . Америка трябва да си плати и за Сърбия и за Украйна, а вече искали и Македония .Трябва да си платят !

31

ха ха

преди 7 години

То се вида по форума ...........Големите защитници на християнството от Атака се оказаха по -ислямисти от ислямистите .Само САЩ са им виновни . Форума четете и си правете изводите.

30

ужас

преди 7 години

До от краткия откъсДа наистина образован човек е в този лагер се държат отвлечени без съд и присъда заподозрени лица!!!от цял свят,и това не се случва през 1939г.а в днешни дни!?

29

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Да смятаме мюсюлманските терористи за някакви откачалки е наивно. Просто се замислете ако някакви демократи ви избият роднитите и децата дали няма да искате да им правите партизанска война?

28

Анонимен

преди 7 години

Много хубав човек тоя Халид Шейх Мохамед, спечели напълно сърцата на българското русофилство. Много пропаганден материал и опорни точки даде на путинофилството. Неговите думи сега ще станат лозунги и слогани на руската пропаганда. После русофилите ще повтарят че тяхната майка Русия се борела срещу тероризма. Как? Ами много просто като повтарят като папагали тезите на най-големите терористи, уж заклети врагове на Русия.

27

ами

преди 7 години

Човекът,който написа в книга истината за кулите,беше разстрелян като куче заедно с цялото му семейство,жена и деца!После и други доказаха,че е тяхна работа,но НЕ,не спират да ни навират как е терористичен акт!

26

777

преди 7 години

Не пропускайте и втория откъс,Страната на гнета и тиранията,точно в десетката нали жители на Ирак,Либия,Афганистан,Йемен,Либия и още десетки странни преживели агресията на САЩ.

25

Филип Димитров

преди 7 години

Партиите на исляма в БГ са ДПС,ДОСТ,АТАКА и ГЕРБ . По - малко ислямистки ,но податливи са БСП,РБ и Нова Република.Извода е братя,че няма кой да ни защити освен самите ние .

24

Анонимен

преди 7 години

До 23 Кой е този евреин? Име?

23

Анонимен

преди 7 години

проруската сгaн пак се е изтропала на метеното.

22

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНай-големия терористичен акт е пускането на две атомни бомби над открити градове, при това в условия на примирие.

21

Анонимен

преди 7 години

Путин, приготви ли си вазелинчето?

20

Анонимен

преди 7 години

целят театър с кулите май не донесе очакваия ефект, гледам се налага да ни се припомнят нещата, да ни се казва какво сме видели,че нещо публиката не реагира според очкаванията.*** селски номера. кулите си ги бутнахте сами.